Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
10.8.13 23:27
@kačka25 píše:
Já mám porad dilema, jestli o risknout a objednat. Holky, co už buffa mate, jak se skládá a rozkládá podvozek? Dá se rozložit víceméně jednou rukou jako je to u Cama?

Skládání i rozkládání je fakt jednoduché, tady jsou nějaká videa a je to tam dobře vidět:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.8.13 09:07

@kačka25 Je to stejné jako Cameleon :-) Je to vlastně fakt stejný kočárek, jen určený pro jiný terén, proto tomu uzpůsobený ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.8.13 09:51

@kačka25 -podívej se na video na netu, tam je to pěkně vidět, jak ho chlap skládá. Podle toho mi to příjde jednoduché, nic složitého. Akorád se mi nelíbí, že po složení je rukojet na zemi a muže se brzy ošoupat. Na to si pak musím dávat pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.8.13 10:01
@kotýsek píše:
@kačka25 -podívej se na video na netu, tam je to pěkně vidět, jak ho chlap skládá. Podle toho mi to příjde jednoduché, nic složitého. Akorád se mi nelíbí, že po složení je rukojet na zemi a muže se brzy ošoupat. Na to si pak musím dávat pozor!

Neošoupe, fakt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.8.13 10:39

Holky díky, video jsem shlidla a jsem rozhodnuta pro Buffalo. Podle váhy je o dvě kila těžší než Cam, to není moc a co do skladnosti mi to přijde skoro stejny. Chci si pak koupit ještě Bee, tam si malých koleček užijí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.8.13 11:05

Já jen doufám, že to budu umět správně tu sportovní část upevnit na ten rám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
11.8.13 16:46

@kačka25 skládá i rozkládá se dobře, ale jednou rukou ne. Musí se na obou stranách zmáčknout čudlíky zaráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.8.13 13:26

Tak jsem dneska objednala v chytrych hrackach buffalo. Bude z te prvni varky. Vzala jsem to komplet s adapterem, letni striskou a tim fusakem Arctic. Mela jsem kupon na slevu 10%, tak i cena dobra! Doufam, ze nebudu litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.8.13 13:36

@kačka25 -a jaké budeš mít barvy potahy? Já si myslím, že budeš spokojená? A kde jsi vzala ten kupon na slevu? :-)
Ten fusak je boží! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.13 13:43
@kačka25 píše:
Tak jsem dneska objednala v chytrych hrackach buffalo. Bude z te prvni varky. Vzala jsem to komplet s adapterem, letni striskou a tim fusakem Arctic. Mela jsem kupon na slevu 10%, tak i cena dobra! Doufam, ze nebudu litovat.

Taky jsem to bez vidění na živo riskla a věřím, že bude suprový… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.8.13 13:46

@kotýsek - budu mit cernou v kombinaci off white. No uvidim jak se bude spinit, kdyz tak dokoupim jeste nejaky. Fusak jsem vzala taky cerny. Jsem ujeta. A ten kupon jsem nahodou dostala v detskym obchode Replay v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.8.13 20:37

@kačka25 -už jsem se také bavila s jednou maminkou a taky má white off- a říkala, že je to náchylné na umazání, ale že to vždycky celý svlíkne a vyprat to jde dobře. Takže je spokojená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.8.13 20:48

Včera jsem si psala stou paní z MMB a říkala, že na Cameleona, na BEE, DONKEY mi ušije cokoliv, ale se stříškou na Buffalo ještě nemá žádné zkušenosti. Že bych ji musela tu moji novou orygoš stříšku poslat a že by ji musela rozpárat a podle toho by si udělala střih, že jak je to ta skládaná se zipem na rozepnutí, tak stím ještě nemá žádnou zkušenost.
Tak to já ryskovat nebudu, protože do těch orygoš stehů se nemusí trefit a pujde to poznat, že je to přešívané.))))))
To raději at investuje do nové svojí stříšky, třeba té na léto -ta vyjde ve Viktorii na 1.700 po slevě a muže si ji rozpárat, jak chce. A věřím tomu, že se ji to mnohonásobně vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.8.13 21:08
@kotýsek píše:
Včera jsem si psala stou paní z MMB a říkala, že na Cameleona, na BEE, DONKEY mi ušije cokoliv, ale se stříškou na Buffalo ještě nemá žádné zkušenosti. Že bych ji musela tu moji novou orygoš stříšku poslat a že by ji musela rozpárat a podle toho by si udělala střih, že jak je to ta skládaná se zipem na rozepnutí, tak stím ještě nemá žádnou zkušenost.
Tak to já ryskovat nebudu, protože do těch orygoš stehů se nemusí trefit a pujde to poznat, že je to přešívané.))))))
To raději at investuje do nové svojí stříšky, třeba té na léto -ta vyjde ve Viktorii na 1.700 po slevě a muže si ji rozpárat, jak chce. A věřím tomu, že se ji to mnohonásobně vrátí.

Paní určitě nemá důvod kupovat si stříšky, aby z nich mohla vyrobit střihy… Šije na spousty jiných kočárků, opravuje potahy autosedaček, šije podložky do kočárků. Často mívá na stránkách vzkaz, že má mnoho objednávek a nové dočasně nepřijímá…
Já jsem svou stříšku půjčila švadleně, aby si udělala střih. Ale myslím, že párat ji kvůli tomu nebude… Když to dobře dopadne a stříška bude pěkně sedět, dát sem na ni kontakt… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.8.13 21:41

@smale -tak to by bylo super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie