Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@cosinka No, myslím, že @Freezz bude asi pán…a rád informuje maminky ve více diskusích…
Např. tady, str. 536
http://www.modrykonik.cz/…o-odskusany/?…
@smale píše:
@Freezz Myslím, že férovější je, když tady paní @Vanda Adamcova na rovinu prezentuje svůj obchod pod svým jménem a nezapojuje se do diskuze jako Vy v „převleku za maminku, která řeší BGB Buffalo“…
presne tak!;-)
Tak ja kupovala vse v Chytrých hračkách a rozhodne nelituji.
@Julika - ja koupila ten univerzální potah na matraci Bugaboo woolmark. Zatim máme fusak, tak jsem ještě nepouzila.
@kačka25 Díky moc, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje..
Jdu to vygůglit… ![]()
@malinecka Taky myslím, že nedá. I z druhé ruky budou Buffala za mnohem vyšší cenu…
@Vanda Adamcova píše:
Takže děvčata,
nedalo mi to a prošla jsem si zdejší příspěvky a také tu samou diskuzi na Modrém koníkovi a:
dopisujete si s nejméně třemi prodejci, kteří se vydávají za maminky![]()
- takže pokud se tu píše vůči nám něco nefér, musím se bránit, což jistě chápete.
Omlouvám se, že jsem sem takovým způsobem vstoupila, ale chtěla jsem zjistit, co vše si někdo dovolí k vlastnímu prospěchu…a to podvodem na vás.
Zdravím. Vanda
Milá paní Vando, také mi to nedá Vám neodepsat. Já jsem nakupovala jak u Vás, tak u konkurence. Nakupovala jsem vždy online, takže servis mohu posoudit jen z poloviny. Jako zákazníka (myslím, že většinového) mne nejprve zajímala cena a dostupnost - čekací lhůty. Vzhledem k tomu, že jsem nakupovala u autorizovaných prodejců, podvodu jsem se nebála. Podle mého názoru by Vás tyto diskuze (který obchod je nej atp…) měly nechat zcela chladnou a se svou obhajobou byste zde vstupovat neměla, není Vám to jistě jako profesionálovi zapotřebí. O vstupování do diskuzí „v převleku“ se ani vyjadřovat nebudu, je to opravdu směšný zásah, který dle mého názoru nemůže „obchod“ nijak výrazně ovlivnit… Jak říkám, většinový zákazník se orientuje cenou a dostupností, takže pokud chcete více prosperovat, měla byste mít nad ostatníma v tomto navrch a nějaké diskuze si myslím mohou „žít svým vlastním životem“ a výrazně Vás neovlivnit. Proto si neberte kritiku tak k srdci, a potlačte svou potřebu se hájit. Taky jsem celou diskuzi četla a nikdo Vás zde nijak výrazně nehaní ani slovně nenapadá - myslím tak, aby to ovlivnilo Váš byznys… Tak přeji jen a jen úspěchy! ![]()
Holky, kdyby jste nektera chtela prodavam vlozkudo kocarku. Minimalne pouzivanou. Presneji tuhle http://www.chytryhracky.cz/…nk-5318.html
@Kačka H škoda že je růžová, jinak bych ji brala, ale čekáme chlapečka a asi by mi pro něj růžová neprošla ![]()
@Kačka H - mužů se te zeptat, jak jste zvládli tu dovcu? Jaké bylo pocasi? Chtěla bych za rok s malou vyjet někam dal, bude ji 14 měsíců. Vaše je podobně stará. Omlouvám se všem za dotaz mimo téma.