Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
14.10.12 14:31

Děkuji… bgb je fakt super… jsem zvědavá, jak se rozhodneme… bydlím ve 4 patře bez výtahu, slyšela jsem, že bgb je i nejlehčí… u mě má vše pro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.10.12 14:41

Jo to je pravda, je to jeden z nejlehčích kočárů a složit a rozložit ho na první pokus (jen jsem jí to jednou ukázala) dokázala i moje 10letá neteř, krásně se s ním jezdí, otočí se téměř na místě, je prostorný, takže z mé strany maximální spokojenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
14.10.12 14:52

:mrgreen: ani mi to neříkejte..já si ho snad vybrečííím :dance: :lol: mám i malé autíčko s malým kufrem a myslím, že tenhle by se tam tak kráásně vešel :) :) :) nejvíc se mi líbí s potahy missoni, ale těch peněz 8o copak výrobce nenapadlo, že bude mít zájem i normální smrtelník? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.10.12 15:16

Já mám základ grey s potahy sand a náhradní potahy právě missoni, ještě plánuju dokoupit růžovou letní stříšku. :)
Taky jsem si ho skoro vybrečela, můj chlap si vybral Mutsy urban rider a moc ho chtěl, takže jsem pořád četla diskuze a hlásala mu pro a proti až nakonec řekl, že s ním vlastně budu jezdit nejvíc já, tak ať je po mém. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.10.12 16:58

Pokud máte nebo čekáte holčičku tak růžová pink stříška je podle mě ta nej,,, nikdo Vás nepřehlídne. :P Já ji mám na cameleonovi i na beečku a naprostá spokojenost. :palec: Ještě mám teda stříbrnou, ta je taky úžasná, ale těžko k dostání. A šije jedna paní na MMB moc pěkné stříšky. Já mám od ní nánožník a je k nerozeznání od originálu pink potahu.
No nakupovala bych nejraději každou chvilku jinou, to je taky velká výhoda BGB, můžete měnit kočár jak se Vám zachce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.10.12 17:02
@eva0209 píše:
Dobrý den, podle diskuze co jsem zde četla vypadáte, jako bgb odborník :lol: ráda by jsem se optala jestli nemáte zkušenost i s ježděním kočárku na bruslích? manžel rád bruslí a při výběru kočárku to vždy klade na první místo. já jsem z bgb očarovaná a on by pořád vybíral dál… čekáme první miminko a ráda bych byla, aby byl nejlepší ve všem :palec: :) také by mě zajímalo, jestli na ty malá kolečka prodávají zimní, nebo jestli se jedná jen i o ty velká? no a do třetice :roll: kde jste bgb pořídila a pokud není tajemství za kolik peněz? děkuji strašně moc :mavam: :* ;)

Na brusle to kocar neni, je to na nem i napsane, takze pokud je to hlavni parametr kocaru tak se budete muset porozhlednout po jinem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
14.10.12 17:06

Jo, taky si myslím, že na brusle to není to pravé ořechové, ale jinak super. Na brusle je fakt super ten Jané Slalom, i když nevím jak ten nový, já jsem měla pro syna ještě ten starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.10.12 17:17

@eva0209 Já ten kočárek nemám, ale mám jedno upozornění: žádnej kočár není nejlepší ve všem ;) Těžší kočárky jsou stabilní, ale zase těžký, trojkolky jsou ovladatelný, ale zase nestabilní, a tak.

Jinak na brusle určitě je nějaký sportovnější model od Baby Jogger. Ta značka je nejskladnější ze všech (s tím zase zkušenost mám), nejovladatelnější ze všech, co jsem kdy zkusila, a jsou vychytaný v detailech (dlouhá stříška atd.) A stojí podstatně míň než Bugaboo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
14.10.12 18:45
@eva0209 píše:
Dobrý den, podle diskuze co jsem zde četla vypadáte, jako bgb odborník :lol: ráda by jsem se optala jestli nemáte zkušenost i s ježděním kočárku na bruslích? manžel rád bruslí a při výběru kočárku to vždy klade na první místo. já jsem z bgb očarovaná a on by pořád vybíral dál… čekáme první miminko a ráda bych byla, aby byl nejlepší ve všem :palec: :) také by mě zajímalo, jestli na ty malá kolečka prodávají zimní, nebo jestli se jedná jen i o ty velká? no a do třetice :roll: kde jste bgb pořídila a pokud není tajemství za kolik peněz? děkuji strašně moc :mavam: :* ;)

Ahoj, no tak pokud Tvůj chlap váhá, asi by možná bylo fajn mu připomenout 4. patro bez výtahu a to, že to budeš tahat hlavně Ty… :mrgreen: ;) Navíc když ho vezmeš do obchodu, necháš ho vyzkoušet skládání a váhu ( a to i u dvojky), všechny funkce s tím, že trojka je ještě vylepšená…myslím, že oželí ježdění na bruslích a váhat nebude-alespoň tak to bylo u nás…My ho pořídili za 22.392,– =základní set grey+potahy petrol blue (mluvím o trojce)…Kupovali jsme ho jak byly ty dny marianne v obchodě Anna&Viktorie, kde měli 10% slevu i v eshopu…To si myslím, že je bezva cena, protože se dá srovnat s kočárky od concordu, jané apod…nic extra přepáleného (za 30tis bychom ho asi fakt nekoupili) Takže pokud bys ho chtěla někde sehnat levněji, tak doporučuji zaregristrovat se v tomto obchodě, protože pro registrované zákazníky mají 8% slevu stále-není to sice 10%,ale taky to není k zahození, že…Dodací doba prý 8-12 týdnů-my ho objednávali 8.9., takže ho zatím nemáme, ale na objednávce mám dodání 4-8 týdnů, tak nevím…Ale za tu cenu mi to je vcelku jedno ;) A co se týče těch neorigoš potahů, tak si projeď mimibazar-jsou tam dvě paní, které na BGB šijí potahy, některé jsou moc hezké a šijí takřka všechno možné-stříšku, potah na madlo, na pásy, na hlubokou korbu takový ten dekl…ceny oproti originálu směšné a pokud si koupíš své látky tak samozřejmě platíš jen ušití…

Už nevím na co ses ještě ptala, tak kdyby něco, klidně se ptej-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.10.12 00:45

@xxLeninka ano spokojná určite…madlo sa dá dať dole takisto ako na starom modele + po novom má klby po oboch stranách, takže ho dáš dole tak že vycvakneš niektorú stranu a otvoríš ako branku :) košík má tiež iné upínanie a je o trochu väčší, pásy sú iné, možem ráno odfotiť, asi také ako na bee+ a ušit si možeš dať čokolvek, všetko sedí tak ako na predchádzajúcej verzii :)
malá má sedem mesiacov a je spokojná, každý deň presspí minimálne 3 hodky v nom :),máme už šporťák a tá poloha jej vyhovuje, spí rada aj v pololahu aj rovno :)
my sme nahodili teraz missoni a čierny bgb fusak, ide na nás už zima :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
15.10.12 13:57

@andrea999 no ta barevná stříška je bomba!-)Věřím, že se malé v kočárku dobře spí-říká se, ačkoliv to nevypadá, že se tam kolíbka dětem líbí více, než pouhé polohování zad… :nevim: to přesně bychom taky potřebovali-aby nám tam miminko takhle hezky spinkalo :mrgreen: Přesně takhle jsem to s tím madlem myslela-máme to taktu u quinny zapp xra a je to super systém-ta naše si to už i sama zacvakne :lol: Když chce ven, tak madlo jen na jedné straně rozepnu a ona už si otevře sama…tak to jsem ráda, že to stejně funguje i tady u bgb, super! Děkuju za všechny informace!-)Koukám, že máš kabelu il tutto, že? Jsi spokojená? Já maximálně-sice ji už dlouho nenosím, protože holka už je velká na plíny, navíc jsem ji dostala k minulým vánocům od mužíčka a to už byly holce 2 roky tehdy, ale teď se těším, že si ji taky s prcke užiju!-)))) :jazyk: Já mám krémovou chiarru a letos jsem si k ní dokupovala na veletrhu ještě tu přebalovací taštičku od melobaby…no už aby byl březen a miminko na světě, ať můžeme drandit-)))))Hezký den a díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
15.10.12 15:27

Naše malá teda miluje spinkání v BGB a když to srovnám s děťátkama mých kamarádek, které mají klasické polohování je asi jediná, která ještě spí v kočáře. Takže něco do asi do sebe mít bude. I když chápu, že né každému to může vyhovovat, každé mimčo je přeci jenom jiné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
17.10.12 00:38

Jééé :D :lol: :) tolik odpovědííí :palec: jste bezva :dance: hned to všechno ukážu a přečtu i před očima mužíka :potlesk: děkuji móóóc opravdu ps: termín mám teprve v březnu, ale nejradši bych měla už vše doma :andel: pochpitelně i bgb :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.10.12 09:55

@xxLeninka jeej to máme podobný vkus…mám strašne rada tú tašku a asi milion krát som ich prekukala, kym som vybrala laylu a tiež by som ešte chcela melobaby..
a aj iné farby by som prijala, ale sú drahéé :(
posielam ešte foto zimného outfitu :) a tie pásy :)
prajem krásne a hlavne zdravé miminko :) pekný deň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
18.10.12 15:54

@andrea999 eehmmm…teeeda ta růžová stříška je taky moc krásná! já teda na těch pásech z fotky asi nic moc nepoznám-to je na centrální otevření na „knoflík“? no jo, já bych klidně taky brala i jiné tašky…strašně se mi líbí takový ta lesklá do růžova…-) a melobaby taky super-koupila jsem si tu hnědou ze zelenou dekou unitř-ještě že tak, to jsem nevěděla, že budeme mít chlapečka-))))tak ať kočárek krásně slouží! já už se na něj také moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí