Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Tedys píše:
Pokud máte nebo čekáte holčičku tak růžová pink stříška je podle mě ta nej,,, nikdo Vás nepřehlídne.Já ji mám na cameleonovi i na beečku a naprostá spokojenost.
Ještě mám teda stříbrnou, ta je taky úžasná, ale těžko k dostání. A šije jedna paní na MMB moc pěkné stříšky. Já mám od ní nánožník a je k nerozeznání od originálu pink potahu.
No nakupovala bych nejraději každou chvilku jinou, to je taky velká výhoda BGB, můžete měnit kočár jak se Vám zachce.
Ahoj,
koukala jsem na mimibazar, je to pani s prezdivkou NATYDOM? Ráda bych si vybírala podle dobrý reference.
A domlouvala jsi vše přes mail/telefon, nebo jsi se byla podívat?
Díky moc,
G.
@eva0209 píše:
Dobrý den, podle diskuze co jsem zde četla vypadáte, jako bgb odborníkráda by jsem se optala jestli nemáte zkušenost i s ježděním kočárku na bruslích? manžel rád bruslí a při výběru kočárku to vždy klade na první místo.
Na brusle BGB dle výrobce není. Těžší kočár by na brusle byl asi lepší, lépe by držel stabilitu. Ale můj manžel s BGB na brusle chodí.
(prý vám nemám psát, že s dítkem jednou skončil ve křoví
) Je ale lepší, místo těch malých koleček dát i dopředu ta velká (prodávají se zvlᚍ navíc jako zimní). S malýma se kočár při vyšší rychlosti prý moc roztřepe (já s nima na ty brusle nechodím, nechci to raději vidět)
já jsem z bgb očarovaná a on by pořád vybíral dál… čekáme první miminko a ráda bych byla, aby byl nejlepší ve všem![]()
Ve všem bude nelepší těžko jakýkoliv kočár. Třeba BGB je podle mě spíš měststký kočár, který zvládne i příležitostný výlet do lesa (vyzkoušeno). Ale třeba na vesnici, na časté ježdění po polních cestách, by byl lepší asi jiný…
také by mě zajímalo, jestli na ty malá kolečka prodávají zimní, nebo jestli se jedná jen i o ty velká?
Nerozumím dotazu. Dopředu jsme přikupovali zimní kolečka, která jsou v podstatě ta stejná, jako ta velká vzadu.
no a do třeticekde jste bgb pořídila a pokud není tajemství za kolik peněz? děkuji strašně moc
![]()
![]()
V roce 2008, byl nový a i s doplňky (zimní kolečka, taška, deštníček) stál cca 30-tku. Vozím v něm již druhé dítě, žádný jiný kočár jsme nikdy neměla ani nepotřebovala. ![]()
Ad letadlo - byli jsme s BGB v Turecku. Vezli jsme v něm dítě (tehdy 1,5 roku staré) až k letadlu. Manžel myslím jen omotal madla, jak už tu někdo psal. Vše proběhlo OK, do taška jsme ho neskládali a i tak jsme ho dostali ve stejném stavu zpátky. Ale jiný kočár (známých) měl protrženou stříšku…
Takže je to spíš asi i o náhodě, jak to zrovna dopadne.
@Gabriela-Mia píše:
Ahoj,koukala jsem na mimibazar, je to pani s prezdivkou NATYDOM? Ráda bych si vybírala podle dobrý reference.
Díky moc,
A domlouvala jsi vše přes mail/telefon, nebo jsi se byla podívat?
G.
Ano, to je ona. My jsme se domlouvali jenom mailem. Měla už nějaké BGB nafocené, tak podle těch fotek jsme se domluvili, jakou chci barvu a jestli tam chci nějaký obrázek a bylo to v pohodě. Míry už ona zná, takže to jsem posílat nijak nemusela.
@Wiolla Děkuji strašně moc za odpovědi
jste zlatá
Myslím, že na brusle s manželem raději také chodit nebudu
kolečka koupíme rovnou i zimní
vypadá to, že s nákupem jsem už manžela přesvědčila
do polí klidně nepůjdeme
Už víme, že v březnu čekáme holčičku a už jí v kočárku úplně vidím
jsem ráda, že jsou Všechny BGB majitelky-maminky nadšené
![]()
@xxLeninka : Dobrý večer, jen jsem se chtěla pochlubit, že jsem si tedy kočárek u manžela vybojovala
máme dark grey - canavas pink
a už jsem koukala i na paní na mmb co šije stříšky, nánožníky a různé kapsy… kočárek jsem sehnala po jednom mimču od milé paní a za super peníze
zatím je tedy u rodičů a když jsem tam byla na náštěvě hned jsem se pokochala ![]()
@eva0209 teeeeda, no tak to je super!-)
Já už si také nechávám šít nějaké doplňky od paní z MMB. Na kočárek ale stále čekáme-a ani nevím, jak dlouho ještě budeme-objednávali jsme 8.9…Taky už se na něj těším! Tak ať slouží a jste spokojení!-))) ![]()
@xxLeninka: Dobrý den, jsem zvědavá co si necháte šít-doufám, že se též pochlubíte
mě napadla taštička na pláštěnku na kočárek-slídu..kterou já mám jen tak v košíku
když budete mít kočárek nový, myslím, že u něj budete mít všechno
a ještě nemám nánožník
nebojte, budete ho mít doma coby dup
![]()
@eva0209 to víte, že se pochlubím-) paní už šije, tak uvidíme, kdy to přijde-ale myslím si, že dříve, než kočárek-)))(btw. max doba dodání je prý 12 týdnů, což vyprší za týden…)Já si nechala šít boudičku, kryt na hlubokou korbu, potah na madlo a na pásy a vložku do hluboké korby-budeme mít barvu základny grey, takže jsem to chtěla trochu rozveselit, tudíž jsem si nechala šít vše v takové pěkné proužkaté „klučičí“:
http://www.patchworky.cz/…_pruhy/modra
Uvidím, jak se mi to bude líbit a případně si nechám ušit zase pak něco na sporťák…tašku na pláštěnku jsem zatím nijak neřešila-máme ke kočáru objednánu i tu jejich kabelu na zavěšení, tak snad se mi to tam všechno nějak vejde…-)Nánožník tedy také zatím neřeším-ale popravdě já ho nepoužívala nikdy, vždy jsem měli deku, tak uvidím…Tak se mějte a hezky se kočárkem kochejte!
![]()
Tak jsme se taky rozhodli, ze si ho poridime. Kupujeme ho po jednom diteti, pouzivany 3 roky.
Barva je dark grey a off white canvas. Za cenu 10 tis sada obsahuje hlubokou korbu, sportak, fusak, zimni kola, tasku, slunecnik a plastenku.
Je pravda, ze madlo je docela vyviklane. Ale myslite si, ze je to primerena cena?
Diky za nazory
@Gabriela-Mia píše:
Tak jsme se taky rozhodli, ze si ho poridime. Kupujeme ho po jednom diteti, pouzivany 3 roky.
Barva je dark grey a off white canvas. Za cenu 10 tis sada obsahuje hlubokou korbu, sportak, fusak, zimni kola, tasku, slunecnik a plastenku.
Je pravda, ze madlo je docela vyviklane. Ale myslite si, ze je to primerena cena?
Diky za nazory
Záleží samozřejmě na tom, v jakém je kočárek stavu. Jinak je tam spoustu věcí, které se dokupují zvlášť - fusak, zimní kola, taška, slunečník. Takže pokud je kočár zachovalý a nemá žádné vady, tak myslím, že cena je fajn ![]()
Ahoj holky, jsem po druhé těhotná a musím vyměnit chameleona za donkey
pokud by měl někdo zájem, budu chameleona prodávat, je používaný rok a půl, takže jako nový, teď ho používám tak jednou za měsíc, když jdem někam na celý den a dcerka v něm jen spinká. Budu ho tedy moct prodat az v dubnu, možná i v unoru, čekáme totiž na donkeyho z Ameriky.
Kočárek má základnu tmavě hnědou, k tomu 3 barevné sety (červená, fialová, off white), dále k tomu dám zimní kolečka, adaptéry na autosedačku, pláštěnku, síťku proti hmyzu, návody. Celé toto mě stálo 34 tisíc, prodáme za 15 tisíc.
Pokud by měl někdo zájem tak písněte
foto pak pošlu mailem ![]()
@Tedys píše:
Ano, to je ona. My jsme se domlouvali jenom mailem. Měla už nějaké BGB nafocené, tak podle těch fotek jsme se domluvili, jakou chci barvu a jestli tam chci nějaký obrázek a bylo to v pohodě. Míry už ona zná, takže to jsem posílat nijak nemusela.
Ahoj, ráda bych si také od Natydom objednala, chce po mě platbu předem na účet… probíhalo vše také tak a bylo vše v pohodě? do kolika dní zaslal zboží?
Děkuju za odpověď
@LeWe píše:
Ahoj, ráda bych si také od Natydom objednala, chce po mě platbu předem na účet… probíhalo vše také tak a bylo vše v pohodě? do kolika dní zaslal zboží?
Děkuju za odpověď
Dobrý den, ano je to v pohodě, nemusíte se bát. Šila i spoustě mých kamarádek a všechno proběhlo ok. Nevím teď, jak přesně to trvalo ale dlouho to nebylo. Ona Vám napíše, za jakou dobu to asi stihne, když se jí zeptáte.
@Tedys píše:
Dobrý den, ano je to v pohodě, nemusíte se bát. Šila i spoustě mých kamarádek a všechno proběhlo ok. Nevím teď, jak přesně to trvalo ale dlouho to nebylo. Ona Vám napíše, za jakou dobu to asi stihne, když se jí zeptáte.
Mockrát děkuju. Jen jsem si chtěla být jistá. Vím že toh ma na netu hodně a žádné negativní recenze jse na ni neviděla, ale jistota je jistota. ![]()
Děkuju a pěkný den.
Damy, prisel mi email od bugaboo at si zkontroluju seriove cislo, nektere serie Cameleonu maji vadna madla, kdo se registruje, zaslou mu zdarma nove. Ja ho nepouzivam, ale treba nektera z vas ano
vice info v odkazu