Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sype
12.3.13 13:56

@lucivka @xxLeninka Ahoj, strisku planuju take objednat. Mrknete na www.chytryhracky.cz , tam je k odberu ihned. U nich jsem ted objednavala i nove BGB Bee, byla to limitovana edice a nemeli ho primo skladem. Na dodani jsem ale cekala pouhych 14- dni. Jako prvni kocar jsme meli Cameleona, objednavka u Anna & Viktorie, cekali jsme na nej 3 mesice.

• Citovat
  • Upravit
532
12.3.13 16:17

@Sype - to vypadá dobře, díky za tip. Už jsme na jejich stránky taky kdysi koupala, jen na ne nějak pozapoměla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.13 16:21

Jéé, omlouvám se za překlepy, respektive slovníku, který v Ipadu fakt na ránu. Ještě s tím bojuji :cert: tak samozřejmě nekoupala, koukala… Atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.13 19:53

Jej, tak tohle jsem neměla objevit. Jen nevím, jeslti mi druhý set doma projde, když ještě čekáme na celý kočár a vlastně i dítě :mrgreen: ale je to nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
21.3.13 21:05

Letadlem se sportákem Buga Boo

Holky mám dotaz…cestoval jste někdo na dovču (Paříž) letadlem se sporťákem…jakým způsobem? Není možné si vzít sporťák na palubu, něco jako golfky??? Děkuji za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16244
21.3.13 21:07
@pha píše:
Holky mám dotaz…cestoval jste někdo na dovču (Paříž) letadlem se sporťákem…jakým způsobem? Není možné si vzít sporťák na palubu, něco jako golfky??? Děkuji za odpovědi :mavam:

Cestovali jsme loni v říjnu… S hlubokou korbickou. Před nástupem do letadla jsme ho slozili do té cestovní tašky, po přistání nám ji u letadla zase dali. Vse naprosto v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
23.3.13 12:09

Nemame bohuzel tasku do letadla :-/

• Citovat
  • Upravit
328
24.3.13 16:41

Pha tak slozis, das jim ho predtim nez nastoupis do letadla a ony ti ho vrati hned jak vystoupis. Ja do letadla nas Cameleon nebrala, meli jsme Maclarena, leteli jsme do Argentiny. Kocarek to prezil v pohode. Ony to nedavaji s kuframa, maji takovy specialni oddil. Jinak nekdo ho omotava takovou tou igelitovou folii, aby se neposkrabal.Ma to i smysl tim ze jsou to dva dily, ze bys je k sobe privazala. To bych tedy u prestupnich letu, samozrejme nedelala, na to neni cas. Pariz je ale kratounky let. Jinak ja bych se u tak kratkeho letu niceho nebala. Mam kamaradku ktera kazdy rok leti z Australii, a nikdy nemeli sebemensi problem s kocarkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.3.13 16:43

Jinak jsem videla na MMB prodavat tu tasku za 1800kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
25.3.13 13:11

Díky moc :o))

• Citovat
  • Upravit
936
26.3.13 14:40

Prosim vás, nevíte náhodou, jestli je možné nějak zabrzdit i ty dvě přední kolečka u Bugaboo Cameleon? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.3.13 15:00

@Milli_Š ja myslim ze tezko-jedine zaaretovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.3.13 15:23

Mili jak zabrzit? To nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.3.13 15:35
@xxLeninka píše:
@Milli_Š ja myslim ze tezko-jedine zaaretovat :think:

Jako jak zaaretovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.3.13 15:49

@Milli_Š no ze se nebudou ty predni kolecka tocit do vsech smeru-tim padem kdyz se zabrzdi, nemuze se stat, ze by predni kolecka uhnula treba do stran, zkratka bude pevne zabrtdeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí