Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Sype - to vypadá dobře, díky za tip. Už jsme na jejich stránky taky kdysi koupala, jen na ne nějak pozapoměla. ![]()
Jéé, omlouvám se za překlepy, respektive slovníku, který v Ipadu fakt na ránu. Ještě s tím bojuji
tak samozřejmě nekoupala, koukala… Atd ![]()
Jej, tak tohle jsem neměla objevit. Jen nevím, jeslti mi druhý set doma projde, když ještě čekáme na celý kočár a vlastně i dítě
ale je to nádhera.
Holky mám dotaz…cestoval jste někdo na dovču (Paříž) letadlem se sporťákem…jakým způsobem? Není možné si vzít sporťák na palubu, něco jako golfky??? Děkuji za odpovědi ![]()
@pha píše:
Holky mám dotaz…cestoval jste někdo na dovču (Paříž) letadlem se sporťákem…jakým způsobem? Není možné si vzít sporťák na palubu, něco jako golfky??? Děkuji za odpovědi
Cestovali jsme loni v říjnu… S hlubokou korbickou. Před nástupem do letadla jsme ho slozili do té cestovní tašky, po přistání nám ji u letadla zase dali. Vse naprosto v poradku ![]()
Pha tak slozis, das jim ho predtim nez nastoupis do letadla a ony ti ho vrati hned jak vystoupis. Ja do letadla nas Cameleon nebrala, meli jsme Maclarena, leteli jsme do Argentiny. Kocarek to prezil v pohode. Ony to nedavaji s kuframa, maji takovy specialni oddil. Jinak nekdo ho omotava takovou tou igelitovou folii, aby se neposkrabal.Ma to i smysl tim ze jsou to dva dily, ze bys je k sobe privazala. To bych tedy u prestupnich letu, samozrejme nedelala, na to neni cas. Pariz je ale kratounky let. Jinak ja bych se u tak kratkeho letu niceho nebala. Mam kamaradku ktera kazdy rok leti z Australii, a nikdy nemeli sebemensi problem s kocarkama.
Prosim vás, nevíte náhodou, jestli je možné nějak zabrzdit i ty dvě přední kolečka u Bugaboo Cameleon? Díky!
@xxLeninka píše:
@Milli_Š ja myslim ze tezko-jedine zaaretovat
Jako jak zaaretovat?
@Milli_Š no ze se nebudou ty predni kolecka tocit do vsech smeru-tim padem kdyz se zabrzdi, nemuze se stat, ze by predni kolecka uhnula treba do stran, zkratka bude pevne zabrtdeny
@lucivka @xxLeninka Ahoj, strisku planuju take objednat. Mrknete na www.chytryhracky.cz , tam je k odberu ihned. U nich jsem ted objednavala i nove BGB Bee, byla to limitovana edice a nemeli ho primo skladem. Na dodani jsem ale cekala pouhych 14- dni. Jako prvni kocar jsme meli Cameleona, objednavka u Anna & Viktorie, cekali jsme na nej 3 mesice.