Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@IvonM píše:
Takže jsou Bugaboo taky poruchové?Já na ně doposud četla samou chválu a proto ho chci na druhé dítko. Na prvního jsem měla kočárky čtyři, takže manžel o kočárku nechce ani slyšet natož o novém, ale přesvědčila jsem ho, že tenhle bude už ideální a žádné poruchy mít nebude i když se koupí „Z druhé ruky“.
Jako, kvůli jedné uživatelce hned jsou tyto kočárky poruchové? Co to je za logiku?
Ne, nejsou poruchové, ale taky je to prostě věc, a sebedokonalejší věci se něco stát může.
(já taky nejsem poruchová, přesto jsem si zlomila nohu…
)
Ale dyť já je nechci hanit.
Jen jsem se po přečtení lekla, jinej už se mi vybírat vážně nechce, jsem pročetla asi „milion“ diskuzí a recenzí a s druhým mimčem už fakt chci kočárek, kterej nám bude dobře sloužit a né zase koukat po jiném a to doufám že nebudu, když koupím B. c. ![]()
@IvonM píše:
Ale dyť já je nechci hanit.Jen jsem se po přečtení lekla, jinej už se mi vybírat vážně nechce, jsem pročetla asi „milion“ diskuzí a recenzí a s druhým mimčem už fakt chci kočárek, kterej nám bude dobře sloužit a né zase koukat po jiném a to doufám že nebudu, když koupím B. c.
No, jenže leknout se po jednom příspěvku a začít plašit? Ale ok, to jsou asi hormony ![]()
Ale s tím koukáním po jiném kočárku… jsem Bugaboo maniak - Cameleon3, Bee+, zvažuju Bufallo kvůli horskému terénu (ale ten do naší Bugaboo stáje asi pořídím až s dalším mimčem). A přesto koukám dál
Mám k tomu i TFK na brusle a běhání. A ke tchýni uvažuju ještě o iCandy, abych nemusela tahat naše kočárky, navíc je to vesnice s příšernými cestami, hodně tam jezdíme po polňačkách atd. Ale Cameleon vede, to jo, nejlepší městský kočár! ![]()
@Milli_Š a co reklamace? Nám taky po roce odešel podvozek, respektive přehazování rukojeti a tím pádem i skládání. Vyreklamovali jsme a dostali zpět celou částku. Po Camovi se mi děsně stýská, Bugaboo bych si koupila znovu s vždy, ale šli jsme už do golfek a už to asi vydržíme. Polohování na spaní je super a jsou lehčí. Jinak bych asi koupila nový samotný podvozek.
Navazujíc na předchozí zprávu o vyreklamování Cama…mám na prodej zimní (terénní) kola na Cama 3, držák na pití, letní stříšku Breezy a z loňské letní kolekce stříšku a potah (modrá s bíločernými pruhy uvnitř). Ceny v případě zájmu do SZ ![]()
@martiiik píše:
@Milli_Š A co nechat opravit? To by mozna byla lepsi cena nez novy podvozek nebo cely bazarovy kocar
To už jsem zkoušela. Byla jsem v servisu Bugaboo (Anna a Victorie). Ale je už neopravitelný. Ruplo to bohužel v obou šroubech.
@IvonM A rozhodně tento kočár poruchový není. Jenže já už ho mám po dvou uživatelkách a asi třech dětech dohromady (moje - čtvrté ho dodělalo). Je už hodně starý - z roku 2006 a vydržel už opravdu hodně, už jen s námi co vydržel, to je zázrak, to by jiný kočár nedal ani náhodou! ![]()
@lucivka píše:
@Milli_Š a co reklamace? Nám taky po roce odešel podvozek, respektive přehazování rukojeti a tím pádem i skládání. Vyreklamovali jsme a dostali zpět celou částku. Po Camovi se mi děsně stýská, Bugaboo bych si koupila znovu s vždy, ale šli jsme už do golfek a už to asi vydržíme. Polohování na spaní je super a jsou lehčí. Jinak bych asi koupila nový samotný podvozek.
Jak jsem už psala, bohužel, je už letitý a tudíž už roky mimo záruku
Ale jak říkáte, na Bugaboo nedám dopustit. Nejlepší kočár: lehký, snadno manipulovatelný, složitelný a super polohování. Nový podvozek se mi teď nechce už kupovat, páč už mam odrostlý dítě, který kočár už tolik nevyužije. Nový bych kupovala až na další dítě…
@martiiik píše:
@Milli_Š A nebo uz rovnou koupit golfky a neinvestovat do tohoto rozbiteho Cama, dle metriku uz se dlouho stejne vozit nebudete
No, právě, už dlouho vozit nebudem, tak jsem to chtěla řešit jen nějak provizorně. Ale golfky, pokud Bugaboo, tak to je dost velká investice, což se mi teď nehodí a v jinou značku zas nemam důvěru v tom ohledu, že by byla O. K. po zdravotní stránce co do anatomie pro dítě a navíc nebejvaj polohovatelný… ![]()
@Milli_Š píše:
No, právě, už dlouho vozit nebudem, tak jsem to chtěla řešit jen nějak provizorně. Ale golfky, pokud Bugaboo, tak to je dost velká investice, což se mi teď nehodí a v jinou značku zas nemam důvěru v tom ohledu, že by byla O. K. po zdravotní stránce co do anatomie pro dítě a navíc nebejvaj polohovatelný…
Levnější a též kvalitní jsou Macleren - nově prodávají Chytrý hračky (odtud beru Bugaboo). Uvažovala jsem nad nimi, ale nakonec vyhrály golfky Bee+, ale vážně jsou dobré. Oproti Bee+ levnější, ale i tak je to investice.
No, v roce a půl ještě vozit chvilku budeš, ne že ne, ale spíš je to na ty golfky… ![]()
@lucivka píše:
Navazujíc na předchozí zprávu o vyreklamování Cama…mám na prodej zimní (terénní) kola na Cama 3, držák na pití, letní stříšku Breezy a z loňské letní kolekce stříšku a potah (modrá s bíločernými pruhy uvnitř). Ceny v případě zájmu do SZ
Ach jooo… to mě mrzí, loni jsem s tou modrou zaváhala, a pak už nebyla… a letos už asi nevyužiju… už mám nasazenou letní, objednanou i druhou z letošní kolekce, a od podzimu stejně moc v Cameleonovi synek nebude… ještě to promyslím a kdyžtak se večer ozvu ![]()
Já ten kočár miluju a i po roce se z něj kochám
a jak píšeš @IvonM kámošky kočárky pořád mění- pravda, že nemají Bugaboo ![]()
@želvice mě je děsně líto, že nám nevydrřel o půl až rok dýl. ALe golfky už stačí a kupovat nový by prostě nebylo až tak rozumný. BTW s MacLaren taky plná spokojenost, ale Cam byl prostě Cam a tu pruhatou stříšku jsem prostě zbožňovala ![]()
@eva0209 Mrzí mě, že jsem ho rovnou nekoupila už na první dítě, mohlo být vystaráno ![]()
@želvice píše:
Levnější a též kvalitní jsou Macleren - nově prodávají Chytrý hračky (odtud beru Bugaboo). Uvažovala jsem nad nimi, ale nakonec vyhrály golfky Bee+, ale vážně jsou dobré. Oproti Bee+ levnější, ale i tak je to investice.No, v roce a půl ještě vozit chvilku budeš, ne že ne, ale spíš je to na ty golfky…
A jak jsi spokojená s jízdníma vlastnostma Bugaboo Bee +? Jsem narazila na nějakou starou diskuzi z r. 2011, kde dost kritizovaly ty malý kolečka, že drhnou, drkotaj a hlavně, že se s nima jezdí blbě z kopce prej… Uvažuju právě teď o koupi Bíčka…
@Milli_Š píše:
A jak jsi spokojená s jízdníma vlastnostma Bugaboo Bee +? Jsem narazila na nějakou starou diskuzi z r. 2011, kde dost kritizovaly ty malý kolečka, že drhnou, drkotaj a hlavně, že se s nima jezdí blbě z kopce prej… Uvažuju právě teď o koupi Bíčka…
Tak my ho máme složené v autě, používáme do obchoďáků atd., jako klasické golfky. Na nějaký větší výlet, cestu máme Cama, na brusle jiný kočár… a nepřijde mi, že by byl problematický… naopak, ani slavné golfky Macleren mi neseděly tolik, jako Bee+.
Ale to je asi hodně o tom, kam je chceš…