Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
8.3.15 22:21
@hany83 píše:
@Silwinka87 je k němu nějaká výbava?

Ne, základ..Hluboká korbička, sporťák..

• Citovat
  • Upravit
225
9.3.15 10:26

@Silwinka87 A za kolik jsi ho koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.3.15 10:40
@Jarka8 píše:
@Silwinka87 A za kolik jsi ho koupila?

Za 10.500,– teď v dubnu ho budeme mít rok..Kolečka už zrezlé byly, je to jen trochu a ten vyšisovaný košík taky..Jsou na něj kupované nové červené potahy..

• Citovat
  • Upravit
225
9.3.15 13:17

Pokud jsi kupovala ještě neco nového, tak já bych to asi prodala za podobnou cenu, jak jsi koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
9.3.15 21:20

Prosím o radu - jak staré děti se vám už do cama nevešly? Odvozil někdo jen v něm, bez dalšího kočárku/golfek? Mám 17m holčičku, má cca 85cm, drobounká. Vydrží nám chvíli cam, když ho teď pořídíme? Máme Bee+, ale to je pro ni taková židle, moc v něm neumí sedět (z toho důvod jsem prodala i Gessleina, pořád sjížděla a kroutila se..). Měli jsme Buzze, ten jí stylem sedačky vyhovoval, ale byl malý.. Bee navíc není nic moc na naše chodníky, tak řeším, jaký sporťák pořídit, už mi z toho jde hlava kolem.. :( Moc děkuji za jakoukoliv informaci. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.3.15 05:20

@Handulin Kup si Baby Jogger. Je to podstatně levnější a ujišťuju Tě, že dítě v tom bude umět sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.15 07:47
@Handulin píše:
Prosím o radu - jak staré děti se vám už do cama nevešly? Odvozil někdo jen v něm, bez dalšího kočárku/golfek? Mám 17m holčičku, má cca 85cm, drobounká. Vydrží nám chvíli cam, když ho teď pořídíme? Máme Bee+, ale to je pro ni taková židle, moc v něm neumí sedět (z toho důvod jsem prodala i Gessleina, pořád sjížděla a kroutila se..). Měli jsme Buzze, ten jí stylem sedačky vyhovoval, ale byl malý.. Bee navíc není nic moc na naše chodníky, tak řeším, jaký sporťák pořídit, už mi z toho jde hlava kolem.. :( Moc děkuji za jakoukoliv informaci. :) :kytka:

kamarádka vozila v Camovi malého až do tří roků :nevim: Ale už bych ho asi na tvém místě nekupovala a šla bych radši do nějakých lepších golfek..My se teďka malá chystáme kupovat Nuna Pepp :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16244
10.3.15 08:59

@Handulin odvozila jsem syna v bugaboo celou dobu. Ale od cca 22m byl plne bez kocaru (kdyz mel 25m tak se mu narodil braska). Syn je taky drobnejsi ve dvou letech mel nejakych 85cm. Ale my jsme pak koupili uplne obycejne golfky bez polohovani za par penez. Protoze se stim lepe cestovalo. A jednoduse se to dalo slozit kdyz nebylo v MHD misto. V 17m bych asi uz nekupovala bugaboo. :nevim: :nevim:

Co tak valco snap 4. Kamoska si ho poridila jako druhy kocar k bgb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
10.3.15 09:58

Děkuju moc za rady, kouknu na všechny zmíněné.. :) Cam je teď moje srdcovka, lituju, ze jsem ho neporidila hned, ale kazde dite je jine, a co nam sedlo s prvnim, nesedi s druhym.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.3.15 20:07

Tak zkus stejnou cenu, dolů se dá jít vždycky..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.3.15 22:22

@Handulin
za mě bych ti stoprocentně doporučila Bugaboo Buffalo, sed je luxusní. A projede vše, jak terén, tak město. Mám třetí dítko a vyzkoušeno plno kočárků a Buffíkovi bych dala jedničku s hvězdičkou Moje malá má 25 měsíců a má hafol místa a váží 13 kg. a má 90 cm.
Rozhodně NE, jak tady někdo píše Baby Jogger, ten máme, jako druhý kočár a malá tam má sezení - ala stylu hospoda. Vadí mi tam, že tam není rovný sed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.3.15 22:36

@kotýsek A vadí to Tobě, nebo jí? Moje dcera v něm jezdí od 5m, a nikdy neměla problém - a rozhodně z toho „nevypadává“, což je problém tazatelky, kterého se bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
11.3.15 05:22

Holky, možná blbý dotaz, ale chci se zeptat. Jak je to s tím Cameleonem sportakem, myslim to polohovani. Jestli se s tim nejaky problem. Kočár ještě nemám, tak mě to zajímá. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.3.15 11:24
@Jarka8 píše:
Holky, možná blbý dotaz, ale chci se zeptat. Jak je to s tím Cameleonem sportakem, myslim to polohovani. Jestli se s tim nejaky problem. Kočár ještě nemám, tak mě to zajímá. Diky

Není s tím žádný problém, má systém sklápěcí židle a jsou tam tři polohy..

• Citovat
  • Upravit
16244
11.3.15 11:26

@Jarka8 taky nemame zadny problem. Vozim v tom uz druhe dite a uplne bez problem. Jaky by v tom mel byt problem?
Ma tri polohy a polohuje se cely jako celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí