Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JA teda volit nepujdu- nemuzu- nejsem obcan CR
Ale zeptam se jinak.
Myslite ze by lidi volili CSSD a KSCM kdyby meli v programu. Zavedeme vyssi dane
Snizime schodek rozpoctu o polovinu tim, ze zrusime porodne, RP bude 3600 mesicne po dobu 3 let.
Zrusime vyplaceni davek nezamestnanym- nebo omezime vyplaceni- podminka odvezt praci pro svoji obec
Doslapneme na neplatice
Deregulujeme najemne
Nikdo by je nevolil
Jenze po volbach i kdyz mazou med kolem huby, tak program nedodrzi a vicemene se stane to, co pisu
Bohuzel obcane CR nejsou pripravni na zmenu!!!! Nejradeji by meli vse zadarmo a jeste brali hodne penez
ZAdna strana nema v programu zjednoduseni zamestnavani
ulevu na danich pro podnikatele- aby mohli zamestnavat vice lidi.
Zkracene uvazky pro zeny,
Nevim, zda jste sledovali politickou situaci na Slovensku za vlady Dzurindy- slo to do prdele!!!!
Pak se toho ujal Fico. Se z toho vyhrabali.....
Ano neziji si v blahobytu jako tady, ale je to tim, ze se zrusili zbytecne vydaje na davkach pro cikany a nemakacenky, udelali proverky invalidu- a to by jste koukali, kolik jich zrazu bylo zdravych
A taky schodek se jim snizil
čičinka píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.
Fakt mu ještě někdo věří?
Hehehe, tak jsem se zas jednou zasmála…
A že mu někdo ještě věří? Čiči divila by ses, kolik se jich najde…Důchodci, národnostní „menšiny“ (a že jich je), …no prostě všichni, kteří mají pocit, že „pojídači kaviáru“ mají víc než oni…
Anonymní, jsem normální ženská na rodičáku s normálním manželem, který podniká a snaží se. Nestojím nikde s nataženou rukou. Chci pro své děti nezadluženou zemi. Řecko se má teď fakt super, zvažovalo se vyloučení z eurozóny, zřejmě pro přílišnou prosperitu.
Neřekla jsem nic o preferenci ODS. Zkrátka preferuju pravici, protože pokud vyhraje levice, tak se budem víc a víc zadlužovat. Nebo kde myslíš, že se vezmou peníze na všechny ty „sociální jistoty“?
Neříkám že budu volit ČSSD (dřív jsem volila, tentokrát chci změnu!!!), ale např. ODS bych nevolila už vůbec!!!! Každý má nějaký názor a má na něho nárok. Žádná strana není ideální, ale zřejmě zvolím některou,která slušné preference, ale přesto nováčkem ![]()
ka-tka píše:
ZAdna strana nema v programu zjednoduseni zamestnavani
ulevu na danich pro podnikatele- aby mohli zamestnavat vice lidi.
Zkracene uvazky pro zeny,
Já mám pocit, že Strana zelených má některé tyto body ve svém programu. bohužel ji v mých očí zdiskreditovalo několik jejích členů takovým způsobem, hanba mluvit.
Cicinko, treba ho ma, ja myslela trana z tech velkych, ktera by to po svoleni mohla prosadit ![]()
Snad vis, ajk to myslim......
SZ je out dle mne
Ja nevim kdo je teda voli (myslim komunisty a ty druhy komunisty)… vsichni neustale jak je Paroubek hroznej a blablabla a kde se pro ne teda berou ty preference????
katko Pokud vyhrajou komunisti tak to co pises se nestane, ale podnikatele a nestatni firmy pujdou do pr.ele a stat zkrachuje… kdyz se mi narodil Taja byl dluh na obcana kolem 20tis. ted je to 120tis. Je mi jasny, ze za to muze stejne tak pravice jako levice, ale me by vyhovovalo, kdyby to tu nekdo rozhrabl jako na slovensku. A nikdo takovej tu neni, takze volit budu asi stylem - pryc s listkem komunistu a druhych komunistu a pak, co vytahnu to tam hodim… mozna stranu Jezis je Pan
![]()
A ano, kdyby nejaka strana rekla - bude nizky rodicak, nebude porodne, omezime davky nezamestnanym ALE podporime podnikatele, zavedeme danove ulevy, zvyhodnime zamestnavatele nabizejici castecny uvazek jdu je volit bez vahani. Radej budu, kdyz manzel dostane vetsi vyplatu diky uleve na dani, nez ja o par stovek vic na materske…
Tak já to napíšu rovnou, ať se tu třeba sežerem
Zvažuju, že budu volit VV. Co si o tom myslíte? Levici nechci, ODS mě pěkně s.re, prostě se jim dooost věcí nepovedlo, TOP09 jsou samý přeběhlíci a stejně se pak daj k ODS, SZ se nám nějak rozpadla a rozštěpila, a Pirátská strana má příliš jednostranný program, i když se mi líbí, tak co mi zbývá
Hehe, já jsem ten nerozhodný volič, o mně se teď prej ty strany perou
no vážně pořád nevím. ![]()
mě přijde docela vtipné, že má takovéhle názory, a nám přišel domu leták ohledně kampane proti paroubkovi, a byla tam ukázaný jeho majetek, myslím že tihle reformátoři by měly začít neprve u sebe
ka-tka má recht s tím, co píše. Jinak jsem četla velmi zajímavý článek o tom, jak všichni prskají nad naší vládou, ale většina si ji bohuel zvolila a ti, kteří u voleb nebyli (mezi ně patřím bohužel i já) nemají právo na nespokojenost, protože si za ní mohou sami, právě proto, že nebyli volit a umožnili tak levicovým voličům prosadit svou stranu… Tento článek mě přesvěčil o tom, že jít volit má smysl!
Co se týče menších stran, sama netuším, jak se přesně počítají ta procenta, ale vím, že jít volit malou stranu, přestože je mi sympatická nemá ve finále moc smysl ![]()
Gino, no já tak nějak furt váhám, ale (taky mě čeká asi sežrání
) já jdu zřejmě do TOP09. Přeběhlíci možná, ale výrazné tváře s výraznými plány. I ta Kalouskova složenka je pro mě přijatelná, vždyť je to koneckonců pravda.
Gino, taky uvažuju o straně VV. ODS nesnáším, ČSSD mě zklamala, komunisty volit nebudu- to si radši useknu ruky, TOP má blízko k ODS,KDU nemusím, Zelení jdou do háje (zelenýho
) a tak mi fakt zbývá asi jen VV.
No myslim, ze takovy clovek, ktery by dokazal neco udelat by se nasel. Jenze ti, kteri se snazili neco zmenit v parlamentu a neco prosadit- byli bud vylouceni- ze nebyli jednotni- proste rebelove, anebo dostali pak nabidky ktere se neodmitaji, anebo se jako poslanci radeji zbavili mandatu- nebo jak se tomu nadava.
Bohuzel porad plati, pokud nejsi s nami, jsi proti nam, je nezajima, ze mas napady na zlepseni urovne naseho statu- bo jim to neprinese nic dobreho, jen same starosti.
A ze takovych lidi uz bylo
Skoda, ze uz si nepamatuji, jak se Fico na SK dostal od normalniho zivota do politiky a pak k vedeni- jsem uz moc dlouho v CR
Jojo TOPka je momentalne asi nejprijatelnejsi, jako jedni z mala uznavaji, ze maji taky podil na tom silenym zadluzovani statu. A maji uuuzasny a vystizny predvolebni klip http://www.youtube.com/watch?… a sanci dostat se do snemovny.
I já jsem měla původně v plánu volit VV, ale bylo mi zkušenějšími vysvětleno, že „díky“ těm procentům, které se nějak blbě dělí podle toho jestli je to strana velká, nebo malá, to nemá smysl ![]()
Jestli tomu někdo rozumí a vyvrátí mi to, či osvětlí budu jen ráda ![]()