Bydlení v přítelově bytě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8558
15.5.22 00:17
@welovefashion píše:
takže platíš jen půlku těch energií? bože na co si stěžuješ? tak si šetři na svoje, nebo si v budoucnosti můžete pořídit společnou hypo na větší byt…

No tak nejlepší by bylo, kdyby mu tak v JEHO bytě platila úplně všecko, ne? :D A ještě k tomu posluhovala a lehla naznak kdykoliv si chlap zmyslí, a když ne, tak teda může odejít, protože je to holt JEHO.
Takhle uvažuješ jako vlastník, viď?
:D Netvrď mi, že bys do něčeho takového šla. ;) A dost pochybuji, že by jednou do svého bytu našla týpka, který by se (rád) choval tak, jak doporučuješ jí.

• načítám...
8558
15.5.22 00:20
@welovefashion píše:
takže platíš jen půlku těch energií? bože na co si stěžuješ? tak si šetři na svoje, nebo si v budoucnosti můžete pořídit společnou hypo na větší byt…

No tak nejlepší by bylo, kdyby mu tak v JEHO bytě platila úplně všecko, ne? :D A ještě k tomu posluhovala a lehla naznak kdykoliv si chlap zmyslí, a když ne, tak teda může odejít, protože je to holt JEHO.
Takhle uvažuješ jako vlastník, viď?
:D Netvrď mi, že bys do něčeho takového šla. ;) A dost pochybuji, že by jednou do svého bytu našla týpka, který by se (rád) choval tak, jak doporučuješ jí.
Ostatně, přečti si vlákno „Manžel mě vyhazuje z bytu“. To totiž není vůbec nic ojedinělého. Bohužel.

• načítám...
7228
15.5.22 02:15
@Cimada píše:
Takhle uvažuješ jako vlastník, viď? :D Netvrď mi, že bys do něčeho takového šla. ;) A dost pochybuji, že by jednou do svého bytu našla týpka, který by se (rád) choval tak, jak doporučuješ jí.
Ostatně, přečti si vlákno „Manžel mě vyhazuje z bytu“. To totiž není vůbec nic ojedinělého. Bohužel.

No ale tak on platí hypo, fond oprav, nebo jak se to jmenuje, pulku energii, ona jen polovinu energii, kdyby bydlela sama v nájmu, tak platí daleko víc, radím jí ať se na tenhle byt vykasle a šetří si, co je na tom špatného?
Třeba v budoucnu si muzou vzít společnou hypo na jiny byt…

A ano mluvim jako vlastnik, ale muj muz neplati ani tu pulku elekriky… zase platí jiné věci, takže pri nejhorším si sbalí tu igelitku on ;)

• načítám...
8558
15.5.22 11:44
@welovefashion píše:
No ale tak on platí hypo, fond oprav, nebo jak se to jmenuje, pulku energii, ona jen polovinu energii, kdyby bydlela sama v nájmu, tak platí daleko víc, radím jí ať se na tenhle byt vykasle a šetří si, co je na tom špatného?
Třeba v budoucnu si muzou vzít společnou hypo na jiny byt…A ano mluvim jako vlastnik, ale muj muz neplati ani tu pulku elekriky… zase platí jiné věci, takže pri nejhorším si sbalí tu igelitku on ;)

Tak zaprvé sama vidíš, jak vůči manželovi uvažuješ. :D :? A to „platí jiné věci ", Ty se s ním pak určitě vyrovnáš?
A zadruhé, ano, teď má tu výhodu, že platí "jen“ polovinu energií, zato s celoživotním výstražným červeným světlem nad sebou, že jednou může jít s tou igelitkou o obrázkem ze zdi.
Opakuji, do něčeho takového bych jako mladá nešla.
Jediné, co je rozumné, že si oba jednou svoje malé bydlení prodají a pořídí si společné. Ale je otázka, když už si něco člověk zařídí, jak moc se mu to bude chtít měnit.

• načítám...
7228
15.5.22 20:24
@Cimada píše:
Tak zaprvé sama vidíš, jak vůči manželovi uvažuješ. :D :? A to „platí jiné věci ", Ty se s ním pak určitě vyrovnáš?
A zadruhé, ano, teď má tu výhodu, že platí "jen“ polovinu energií, zato s celoživotním výstražným červeným světlem nad sebou, že jednou může jít s tou igelitkou o obrázkem ze zdi.
Opakuji, do něčeho takového bych jako mladá nešla.
Jediné, co je rozumné, že si oba jednou svoje malé bydlení prodají a pořídí si společné. Ale je otázka, když už si něco člověk zařídí, jak moc se mu to bude chtít měnit.

No tak je normální, ze lide se bezne stehuji do vetšího, když mají děti… pak tu hypoteku mohou mit spolu…

Jo není to můj manžel, jak uvažuji, jako že pokud se rozejdeme, že bude muset odejit on? No tak to je snad logické, snad se nebudu stěhovat já se 3 dětma :lol: a byt mam v osobnim vlastnictvi, ne na hypoteku, tak ho nemam ani kam pripsat, jedině, ze bych mu pulku darovala, nebo co? Jako fakt? Platí benzin, sem tam nákup, to i já, no muze si odvést auto, když budu hodná, ale i to je psané na mě ;) jo a koupil tv, tak tu si muže odvézt ;)

On má nějake pozemky, tak si připadně muze postavit, kdyz bude chtit…

• načítám...
20848
8.8.22 14:49

Dobrý den,

na žádost zakladatelky diskuzi uzamykám.

Děkuji za pochopení
Natálie :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky