Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saadet píše:v pořádku, to ti chválím, co taky jiného v těhle chcípácích! ty žiješ v zahraničí viď? Myslíš, že třeba i tě to tu jakoby táhne, že domov/čeština apod? Ale je to už osobní, tak klidně neodpovídej
Jo čeština a že je to tady taková komunita, prostě zabíjení času. A taky se vždycky přesvědčit jaký mám hezký život s mým manželem
na německy fóra to ještě nebude. A taky se dozvím co frčí teď v Čechách ![]()
Příspěvek upraven 01.07.19 v 10:36
@saadet Taky me to zajimalo a ptala jsem se. Zeny psaly, ze jsou napr. uz 8 my rok na materske( tri deti), nebo jsou proste doma - pracuje manzel, ci pecuji o detatko se spec. potrebami, jsou v inv. duchodu, ci maji kancelarskou praci, kde si rano sednou na emimi a vecer ho vypnou - predstavuji si nejaky urad.-) Nevim no. Podle me se pri praci ( kde se opravdu pracuje ) a uprimne ani pri poctive peci o dite ( vari se, nakupuje se, hraje se, chodi se ven)notabene s vice detmi se neda stihnout priapet napr.5× denne kazdy den, coz tu nektere uzivatelky delaji. Ja sem chodim kdyz mam nejaky trable, nechci timpadem mezi lidi, ale potrebuju se odreagovat. Protoze jinak travim cas s opravdickejma lidma ![]()
@saadet jako bezdětna jsem tu našla podporu, když se nedařilo. Spoustu lidí mi poradilo co chtít za vyšetření a tak. Máme taky uzavřenou skupinu a tam už jsme dlouho a řešíme i život
@saadet na něco podobného jsem se tady jednou ptala. Většinou jsou to lidé dělající z domu.
@warita
moc děkuju za obsáhlou a upřímnou odpověď. Já sposutu z toho co píšeš, vnímám úplně stejně, krásně jsi to pojmenovala. Otupělost…ty příběhy se strašně opakují…a přijde mi teda i enormní počet trollů. Ale nejen těch klasických, co chtějí vyvolat flame, ale já sama tu přistihla 2 stálé uživatelky (s historií a tisíci příspěvky) při lži a vymýšlení příběhů ![]()
@pikola píše:
Jo čeština a že je to tady taková komunita, prostě zabíjení času. A taky se vždycky přesvědčit jaký mám hezký život s mým manželemna německy fóra to ještě nebude. A taky se dozvím co frčí teď v Čechách
Příspěvek upraven 01.07.19 v 10:36
a na německých forach je to stejné?
Já to mám teda ve vlnách
Mám období, kdy sem chodím skoro každý den a období, kdy sem třeba půl roku nepáchnu ![]()
@PaníBovaryová píše:
a na německých forach je to stejné?
Nevím, tam nechodím. Já jsem ráda, že rozumím co říká moje vlastní dítě
pak leda nějaké skupiny pro expats, čistě německé možná tak za 10 let ![]()
@lachtanice86 jj samozřejmě to je jiný případ, to třeba já osobně považuji za možná největší přínos emimina.
Pracuju z domova, čas mám
emimino je můj jediný kontakt s psanou češtinou, pokud nepočítám pár zpráv na fb. Chodím sem ráda, některé uživatelky mám ráda, často jsem tu dostala dobrou radu, ale poslední dobou mi hrozně vadí laxnost adminu vůči trollum a neoprávněným anonymum, tak chodím o něco méně.
@Mrs.bloud @PaníBovaryová tak se omlouvám za duplicitu, ale mě to nic nenašlo…ale je fakt, že nijak dramaticky jsem to nehledala ![]()
@Mrs.bloud tak asi takhle. Pro malou už mám masozel prikrm připravený, ovocnou svacu dostala, můj oběd se dělá, venku už jsme byly a zároveň nakoupily. Byt poklizeny. Myčka myje, pračka pere, jedno prádlo už uklizene. Ale mam jen jedno mimčo a je ji 7mesicu. Jo teď spí, to aby sis nemyslela že se jí nevěnuji
Příspěvek upraven 01.07.19 v 10:42
@pikola píše:
Nevím, tam nechodím. Já jsem ráda, že rozumím co říká moje vlastní dítěpak leda nějaké skupiny pro expats, čistě německé možná tak za 10 let
já ani nevím, pod čím bych to měla hledat to německé forum, ale zajímalo by mě, jestli tam rozebírají podobné věci, jako tady
@pikola
jj o tom, že mám skvělýho chlapa se tu taky ujišťuju. Ale to i v reálu ![]()
@saadet píše:
@pikolajj o tom, že mám skvělýho chlapa se tu taky ujišťuju. Ale to i v reálu
já zad někdy zírám, jak to lidé mezi sebou mají. Člověk se tady hodně naučí o lidech ![]()