Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@villon píše:
Zabavit se sám umím, ale když me ženě prirostl počítač k ruce, začalo mi to celkem vadit, dnes jsem se probudil už tu byla a co by jste řekli, že dělá teď…o tom co dělala celý den radeji pomlcim, o tom co vařila taky..celkem se nedivím, že ji dobrodružství nepřežilo týden…
jake dobrodruzstvi.
Ja travim taky hodne casu na emiminu. Zvladnu uklidit, uvarit, postarat se o dite. Neprehanis trochu?
Já na eMimino narazila, když jsem otěhotněla (skoro 5 let). Pak jsem na něho narazila zase náhodně, ale nedařilo se mi přihlásit k původnímu nicku. Tak jsem založila tento.
Nyní už chodím do práce, tak není moc čas. A někdy jen čtu a nepřispívám. Ale když je čas, tak ráda diskutuji, beru to jako odpočinek.
Teď jsme s dcerou nemocné, tak tu jsem imrvére. ![]()
@villon Já Tě chápu, že chceš nějak řešit partnerčinu závislost. Kdybys napsal, že je celé dny na facebooku nebo na jiné sociální síti, třeba bys tu našel víc pochopení.
Přitom je emimino prašť jak uhoď. Promluv si se ženou, hezky v klidu, že tím zanedbává domácnost, ale hlavně tím trpí váš vztah. Dokážu si představit, že jste v jedné místnosti, ona neustále pohled do monitoru a myšlenkami jinde. Možná kdyby měla víc povinností, neměla by čas tu celé dny být. Vymysli na výlet program, nějaký výlet, návštěvu… Možná tu žena zabíjí volný čas.
@Petule030
Když se zmíním, je agresivní jak bych chtěl zabít štěně, třeba dnes… Že si dala měsíc pauzu, nic neznamena, jen cekam, kdy mi zas řekne, že jede za kamarádkou. Myslím, že dost vás ji tady zna, konec konců zas takových, co jsou tu pořád tu moc není, ať už se starou nebo novou přezdívkou.
@villon píše:
@Petule030
Když se zmíním, je agresivní jak bych chtěl zabít štěně, třeba dnes… Že si dala měsíc pauzu, nic neznamena, jen cekam, kdy mi zas řekne, že jede za kamarádkou. Myslím, že dost vás ji tady zna, konec konců zas takových, co jsou tu pořád tu moc není, ať už se starou nebo novou přezdívkou.
Tak ji nech, čemu to vadi? Nebo máš pro ni atraktivnější program?
@villon A co že jede za kamarádkou? Nebo máš pocit, že ti lže a místo kamarádky sedí v kavárně s mobilem na emiminu? ![]()
A co bys vlastně chtěl, aby dělala, piglovala domácnost? Nebo máš pro ni vymyšlený nějaký program a ona tě kvůli emiminu odmítá?
@Venetia
Cokoliv by bylo lepší jak sedí, pije..na emimino kouká, možná by si mohla na slusny vychování vzpomenout, o tom, že zapomněla že je vdaná pomlcim…
Cokoliv by bylo lepší než to co předvádí a má pocit, že je to v pořádku. Chapavej už jsem byl dlouho.
@villon Možná kdybys normálně, stručně, jasně a racionálně řekl, co ti přesně vadí, čeho se ti nedostává a jak by sis to představoval, tak by se s ní i dalo mluvit. Mám pocit, že snad ani nemluvíš česky. Já bych se s tebou teda nedomluvila.
Chybí ti sex? No jestli tvá žena místo sexu s tebou čumí na emimi, tak by ti to taky mohlo něco napovědět? Nebaví ji to? Potřebuje vydechnout? Neumíš ji pořádně naladit? Máte nějakou krizi a děláš mrtvého brouka? ![]()
@villon píše:
@Venetia
Cokoliv by bylo lepší jak sedí, pije..na emimino kouká, možná by si mohla na slusny vychování vzpomenout, o tom, že zapomněla že je vdaná pomlcim…Cokoliv by bylo lepší než to co předvádí a má pocit, že je to v pořádku. Chapavej už jsem byl dlouho.
co je to cokoliv? Pár příklaů
@villon píše:
Zabavit se sám umím, ale když me ženě prirostl počítač k ruce, začalo mi to celkem vadit, dnes jsem se probudil už tu byla a co by jste řekli, že dělá teď…o tom co dělala celý den radeji pomlcim, o tom co vařila taky..celkem se nedivím, že ji dobrodružství nepřežilo týden…
tvoje alternativa je tedy, aby stála u plotny?
@Venetia píše:
tvoje alternativa je tedy, aby stála u plotny?
Tak ale ono je zase extrém, když někdo opravdu každou volnou chvíli čumí do monitoru/tabletu/mobilu a působí jako tělo bez duše. Takže se vůbec nedivím, že to @villon vadí.
@Petule030 píše:
Tak ale ono je zase extrém, když někdo opravdu každou volnou chvíli čumí do monitoru/tabletu/mobilu a působí jako tělo bez duše. Takže se vůbec nedivím, že to @villon vadí.
chápu..ale zajímá mně co protějšek nabízí nebo s ipředstavuje
@Venetia píše:
chápu..ale zajímá mně co protějšek nabízí nebo s ipředstavuje
No…to je sice pravda, ale nic ne nemá příhánět, ona si svoje sny zrealizovala asi jako každá v tomhle věku..
@villon píše:
No…to je sice pravda, ale nic ne nemá příhánět, ona si svoje sny zrealizovala asi jako každá v tomhle věku..
Tomu nerozumim, jaké sny a co si teda představuješ ty?
Já to chápu, to bylo jak bývalého upozornit, že už tím hraním her a koukáním na videa o obrázky do počítače strávil několik hodin, jestli by nešel podniknout raději něco jiného, třeba společně. Taky vyjel jak chřestýš, jestli snad nechci naznačit, že je to závislák.
Radu nemám, obávám se, že pokud si sama neuvědomí, jak jí to žere životní čas a kolik ho tu promarní, těžko s ní něco hne. Je to jako u chlapů ty hry, ženské zas mají místo toho tyhle různé sociální sítě, to je známá věc.