Čekám na prstýnek a pořád nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
3.9.19 15:09
@Anonymní píše:
@Verurizeckova my jsme se o tom bavili několikrát a mluvíme upřímně, ale dřív jsem jenom naznačovala a neřekla to napřímo a to on /dle jeho slov/ nepochytil. Teď jsem mu to řekla přímo, že si ho chci vzít a být rodina oficiálně a on mi řekl, že mě do dvou let požádá :nevim: jenom přemýšlím jestli to není výmluva. Proti svatbě nic nemá nebo si to alespoň myslím ale nechápe kam já tak strašně spěchám… já zase nechápu co mu tak trvá… každopádně děkuji.

Dám mu nějaký čas jak tady někdo radil a když nic tak si s ním sednu a na přímo budu chtít vědět kdy se vezmeme a jak to uděláme. Pokud cukne, tak je to pro mě jasné a není se tedy o čem bavit, manželem být prostě nechce.

@Purple Rain možná máš pravdu, že je to výmluva :nevim:
@cecetka jestli bude o něčem takovém zase mluvit tak se zeptám :palec:

Aha, já to pochopila tak, že Ti už dřív slíbil do dvou let a teď chce další dva roky odklad :think: No, jestli jste tak domluvení, tak bych mu je asi dala, jinak to bude vypadat, že střečkuješ. Trochu bych se bála toho argumentu s prstenem. Nevím, jaká je vaše finanční situace, ale mám za to, že v rodinách s dětmi podobné extravagance nebývá prostor… Ale třeba se pletu…

Kdybys na to chtěla zabrousit dřív, použila bych ten argument o informacích o zdravotním stavu. Docela by mě zajímalo, jak mají tohle ošetřené dlouhodobě nesezdané páry (zvlášť jestli se ještě moc nesnesou s tchýněmi). Měla jsem v okolí dva případy nemoci/úrazu s bezvědomím a řešit k tomu všemu, že s vámi doktor nesmí mluvit, je to trochu příliš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
3.9.19 15:11
@Anonymní píše:
@Chytrak děkuju budu si to pamatovat :D

Tak nemusi to byt spatne, ze jo. Nebudes sice vdana, ale zas budes mit uz 2 deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.9.19 15:26

Mě teda manžel o ruku nežádal, domluvili jsme se jako lidi a šli na radnici. Možná má strach z toho humbuku okolo, ale malá svatba by mu nevadila? Stačí přece snubní prsten, nemusíš mít zásnubní, když se na to stejně jen vymlouvá. Pošli ho na radnici, ať zamluví datum, kupte prstýnky, sežeňte si svědky a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 15:35

@Ba-stet finančně na tom nejsme špatně, ale bohatí taky nejsme. Nemám problém něco ušetřit, on trochu jo, žije spíš ze dne na den, na Vánocích a narozeninách nešetří.
A děkuju za argument, nechám to téma teď vychladnout. Lidi tady mají asi pravdu, že čím víc o tom budu mluvit tím víc ho budu tím vším strašit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.19 15:38

@milktea vím že to takto nechce, chce mít svatbu větší. Mě by to nevadilo, jsem introvert a nejsem ráda středem pozornosti. V jeho rodině jsou ale svatby větší a mají tendenci se se vším předhánět :roll: jeho sestra měla svatbu o asi sto lidech 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.19 15:40

@Chytrak určitě to není špatně ale druhé dítě bych už ráda do manželství

• Citovat
  • Upravit
23966
3.9.19 15:43
@Anonymní píše:

No tak tím párem žádné zadělávání na druhé. Ale taky se může stát, že druhé nebude nikdy.

Proč vlastně tu svatbu chceš? Co tě do ní tak nutit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
3.9.19 15:47
@Anonymní píše:

Rozumim, tak to se budes muset o to ale postarat sama, abys neotehotnela. Je jasne, ze tvuj chlap nebude mit zadny problem mit s tebou mnohem vice deti pred tou vytouzenou imaginarni svatbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.9.19 15:50
@cecetka píše:
Do dvou let te sice o ruku pozadat muze, to ale neznamena, ze do dvou let bude svatba :nevim:

No to mi taky hned bliklo při čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 18:32

@Netopirek je pro mě důležitá, cítím že je to takto správně, chci mít stejné příjmení a není pro mě příjemné lidem říkat, že máme dítě ale manželé nejsme protože se mě pak hned ptají kdy bude a já nemám odpověď…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.19 18:35

@Chytrak jak to myslíš? imaginární svatba? Každopádně ano musím se postarat já aby druhé bylo až po svatbě. Uvidíme jak to nakonec bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.19 18:37

@sonnys jo a na to jsem mu řekla, že bych si ho do těch dvou let chtěla vzít, reagoval na to jenom „aha, dobře“.

• Citovat
  • Upravit
32325
3.9.19 18:52
@Anonymní píše:
@sonnys jo a na to jsem mu řekla, že bych si ho do těch dvou let chtěla vzít, reagoval na to jenom „aha, dobře“.

a proč zrovna do 2 let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.9.19 20:02
@sediza píše:
Propadla bych se hanbou, žádat chlapa o ruku. Nedělej to. Vyjádřila ses jasně, že chceš svatbu. Dala bych mu ještě rok a pak bych demonstrativně odešla, kdyby se do té doby nevyjádřil. To, proč je svatba důležitá netřeba vypisovat…jak z ekonomicky, tak vztahově apod…

Ubohý, zničit dítěti stabilní rodinu kvůli něčemu nepodstatnýmu, sobecká matka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.9.19 20:04
@Šáruší píše:
A proč musí čekat ženská, než se chlap vysloví? Proč o sňatku může výhradně rozhodovat chlap? Prý nátlak 8o

Jakože bys mu to dala příkazem, v tvém způsobu myšlení pochopitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria