Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
Ubohý, zničit dítěti stabilní rodinu kvůli něčemu nepodstatnýmu, sobecká matka
Slovo dělá chlapa nebo už to neplatí? Když to řekl, měl by to i splnit
@Venetia píše:
Slovo dělá chlapa nebo už to neplatí? Když to řekl, měl by to i splnit
Nesplnění slova ženě o svatbě, ačkoliv to není hezké, je důvodem zničení stabilní rodiny dítěti?
@TrueIsFalse píše:
Přesně, takovou bych si nikdy nevzal. Nemohl bych si jí vážit. To je zoufalé až k pláči
Zoufalé až k pláči je, že mají děti a nevezmou se. Příšerná doba. Nechtěla bych být znovu mladá a na startu.
@Akinee píše:
Zoufalé až k pláči je, že mají děti a nevezmou se. Příšerná doba. Nechtěla bych být znovu mladá a na startu.
Podle mě je zvětšující se nechuť mužů ke svatbě způsobená větší známostí tohoto serveru. Plno chlapů sem tajně chodí a je to jako nahlídnout za závoj pravdy. Zůstanou v takovém šoku, že logicky neudělají tak chybný krok ![]()
@pohledzdruhestrany píše:Ále, jdi, ty brepto
Podle mě je zvětšující se nechuť mužů ke svatbě způsobená větší známostí tohoto serveru. Plno chlapů sem tajně chodí a je to jako nahlídnout za závoj pravdy. Zůstanou v takovém šoku, že logicky neudělají tak chybný krok
Jakože bys mu to dala příkazem, v tvém způsobu myšlení pochopitelné
ne, prostě si s ním sednu a promluvíme si o tom, ne že budu útrpně čekat, až jako se mu zachce a pohne se. Já to příkazem dávat nemusela, můj muž si mě vzal rád sám od sebe a já rodila děti do manželství. Ale čekat útrpně v nejistotě, jestli se vyjádří nebo nevyjádří, no to by mě mohli milovat. Pravda, nedělám základní chyby žen čekatelek.
@Ba-stet píše: Ále, jdi, ty brepto:
Máš logičtější vysvětlení?
![]()
@Šáruší píše:
ne, prostě si s ním sednu a promluvíme si o tom, ne že budu útrpně čekat, až jako se mu zachce a pohne se. Já to příkazem dávat nemusela, můj muž si mě vzal rád sám od sebe a já rodila děti do manželství. Ale čekat útrpně v nejistotě, jestli se vyjádří nebo nevyjádří, no to by mě mohli milovat. Pravda, nedělám základní chyby žen čekatelek.
Ty jsi pravá a plnohodnotná žena… protože vdaná ![]()
Ty jsi pravá a plnohodnotná žena… protože vdaná
To víš, někdo je holt z té šťastnější planety, tak nezáviď, nemůžeš mít všechno. A ještě si nesedám na zadek z mužů, natož zdejších.
@pohledzdruhestrany Vysvětlení ne, ale poznatek, že existují i chlapi, kteří se nepotento z blbejch keců na netu, natož, aby z nich dělali univerzální pravdu ![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek je pro mě důležitá, cítím že je to takto správně, chci mít stejné příjmení a není pro mě příjemné lidem říkat, že máme dítě ale manželé nejsme protože se mě pak hned ptají kdy bude a já nemám odpověď…
A proč jsi tedy přistoupila na dítě před svatbou? ![]()
Tohle totiž nechápu. Já vdaná nejsem, děti mám tři. A nijak mi nepřijde divné /blbé, že se jmenuji jinak, a že chlap je přítel a né manžel.
Ale kdyby mi to vadilo, tak na to přeci nepřistoupím, ne.
Tak bych tak přidala, jak jsem si zavzpomínala… budeme mít 10 let výročí od svatby. Tehdy už jsme spolu bydleli… a pořád nic…
I po těch letech mi bylo z tehdejších pocitů tak těžko, jakoby to bylo včera. Dráždilo mě to váhání a vyčkávání v našich letech, bylo nám tehdy okolo 30.
Takže zakladatelko, chápu jak se cítíš. Ale jen pocity za sebe, děti jsem jako svobodná neměla, musí to být těžké, když toužíš potom puncu rodiny. Jinak pokud by se kroutil, tak snad kompromis ne? Ty čekáš už 2 roky, on za dva roky údajně chce… tak nejlepší doba je TEĎ. ![]()
Ubohý, zničit dítěti stabilní rodinu kvůli něčemu nepodstatnýmu, sobecká matka
Pro ni to nepodstatné není. Ba řekla bych, že naopak. A je-li jeden z páru dlouhodobě nespokojený s pro něho velmi podstatnou věcí, nehovořila bych o stabilní rodině.
@Purple Rain píše:
Pro ni to nepodstatné není. Ba řekla bych, že naopak. A je-li jeden z páru dlouhodobě nespokojený s pro něho velmi podstatnou věcí, nehovořila bych o stabilní rodině.
Z toho co pises znamena, ze na diteti vubec nesejde? No az tak podstatne to pro ni neni, kdyz si dite klidne poridila bez svatby. Takze chlap na „psi knizku“ byl dost dobry na udelani ditete, ale uz ne pro to, aby s nim byla spokojena? No to mi teda moc smysl nedava, ale prece jsem natvrdly chlap tak to chapat nemusim ![]()
@Purple Rain píše:
Myslím, že dítěti je úplně jedno, jestli maminka má nebo nemá svatbičku, chce mít mámu a tátu u sebe.
Jakože třeba chlap bude dlouhodobě nespojojenej, že nemůže píchat milenku, tak opustí rodinu a zničí dítěti stabilní prostředí, ale má na to právo, přece není spokojenej ![]()