Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
1.12.11 11:33
Andrejka88 píše:
Tak jak se dnes máte těhulky? :-) :mavam:

bídně… mám neskutečnej hlad,ale ať sním cokoliv,letí to :poblion:
co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
1.12.11 11:48
Jejda, tak to je radost :-D Já nic, ležím a ležím a ležím… :-D Ale jídlo mi nevadí, po ránu teda většinu jídel nedávám, ale nezvracím…
kocunka píše:
Andrejka88 píše:
co ty?
  • Citovat
  • Upravit
9223
1.12.11 12:01
Andrejka88 píše:
Jejda, tak to je radost :-D Já nic, ležím a ležím a ležím… :-D Ale jídlo mi nevadí, po ránu teda většinu jídel nedávám, ale nezvracím…
kocunka píše:
Andrejka88 píše:
co ty?

nezvracení závidím… já dneska vyblila i jabko co jsem snídala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
1.12.11 12:06
No tak to ti pěkně začíná :-/ Ale určitě se to časem spraví :-)
kocunka píše:
Andrejka88 píše:
kocunka píše:
Andrejka88 píše:
co ty?
nezvracení závidím… já dneska vyblila i jabko co jsem snídala… :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Andrejka88
1.12.11 12:40

Tak holky, je mi to moc líto, ale z vaší diskuze se odhlašuji… Volala jsem kvůli hodnotám Hcg a ty klesly na polovičku, takže proběhl samovolný potrat. Všem přeji hrozně moc štěstíčka a zdravíčka, ať se vám daří a v červenci přivítáte na svět krásný prcky! My to nějak překonáme a zvládneme to příště. Teď už vím, že na sebe musím být o dost opatrnější. Mějte se krásně a děkuji moc za vše!

• Citovat
  • Upravit
11725
1.12.11 13:00

Andrejko to je mi moc líto :hug: Posílám hodně sil a ať se brzo zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
1.12.11 14:04
Andrejka88 píše:
Tak holky, je mi to moc líto, ale z vaší diskuze se odhlašuji… Volala jsem kvůli hodnotám Hcg a ty klesly na polovičku, takže proběhl samovolný potrat. Všem přeji hrozně moc štěstíčka a zdravíčka, ať se vám daří a v červenci přivítáte na svět krásný prcky! My to nějak překonáme a zvládneme to příště. Teď už vím, že na sebe musím být o dost opatrnější. Mějte se krásně a děkuji moc za vše!

Andrejko moc mě to mrzí :hug: . Posílám ti hodně síly, vím jak ti je. Taky jsem o mimi přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
1.12.11 14:06

Já zdravím po pár dnech. U mě nic nového. Do první kontroly chybí ještě týden. Začali mě bolet záda. Ale šíleně. Celou noc jsem se bolestí budila a pak nevěděla jak si lehnout, aby to trochu přešlo. Přemýšlím o masážích, tak uvidím jak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.12.11 14:48
Andrejka88 píše:
Tak holky, je mi to moc líto, ale z vaší diskuze se odhlašuji… Volala jsem kvůli hodnotám Hcg a ty klesly na polovičku, takže proběhl samovolný potrat. Všem přeji hrozně moc štěstíčka a zdravíčka, ať se vám daří a v červenci přivítáte na svět krásný prcky! My to nějak překonáme a zvládneme to příště. Teď už vím, že na sebe musím být o dost opatrnější. Mějte se krásně a děkuji moc za vše!

držím palce, aby se znova zadařilo co nejdřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.12.11 14:53
Issobel píše:
Já zdravím po pár dnech. U mě nic nového. Do první kontroly chybí ještě týden. Začali mě bolet záda. Ale šíleně. Celou noc jsem se bolestí budila a pak nevěděla jak si lehnout, aby to trochu přešlo. Přemýšlím o masážích, tak uvidím jak bude.

já taky zdravím po pár dnech a taky jdu na kontrolu až příští týden v pátek :)
Záda mě teda ještě nebolí, ale to přijde později. Masáže určitě zkus, mohlo by Ti to pomoct. Mě je stále stejně šoufl, musím pořád jíst, nechci pomyslet na kolik kilo to vytáhnu do porodu :( Už teď vypadám jak v 5tém měsíci, bude fuška do toho 13-týdne to před rodinou utajit :roll: Mě už začaly vadit pachy a taky jsem špinila, ale jen tak slabě dohněda a za 2 dny to přestalo. Takže si myslím, že se nic neděje a k doktorce půjdu normálně až ten příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.12.11 21:39

Andrejko,to mě moc mrzí… drž se… moc držím pace,ať se zadaří co nejdřív… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.12.11 10:18
Saricat píše:
Zdravím, tak jsem byla dneska na kontrole. Prcek se má k světu a roste jako z vody, už má 3,5 cm a :srdce: čile tluče. Brali mi 5 lahviček krve, upíři. Další kontrola a další krev za 14 dní.

Teda ty máš obra.

• Citovat
  • Upravit
lucik.minkovice
2.12.11 11:16

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem v 10 týdnu těhotenství, termín porodu předběžně stanoven na 1.7.2012…ve středu si jdu pro průkazku a potom na screening…

• Citovat
  • Upravit
447
2.12.11 11:32

Ahoj holky, po delší odmlce se hlásím, ale dočetla jsem Vás! :-) Andrejko, moc mě to mrzí, ať se Vám brzy zadaří další miminko! Vítám nové těhulky, já opět nic moc, nevolnosti se vrátily, příznaky nevymizely :? , 14. 12. jdu na první odběry a pro průkajdu, tak doufám, že všechno bude tak, jak má. Jím utrouš, žádné další problémy nemám, dokonce jsem „splaskla“, takže to na mě ani už teď není moc vidět, tak prostě doufám, že bude všechno good. I Vám držím palečky!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.12.11 11:55
Saricat píše:
No ale on takovejhle být má… počítám s porodem 1.7., takže s týhle skupiny nejdřív ;)
lokofa píše:
Saricat píše:
Zdravím, tak jsem byla dneska na kontrole. Prcek se má k světu a roste jako z vody, už má 3,5 cm a :srdce: čile tluče. Brali mi 5 lahviček krve, upíři. Další kontrola a další krev za 14 dní.
Teda ty máš obra.

Já neříkám, že ne. Jen jsou rozdíly v těch týdnech

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital