Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj jeste jednou.....
docela by me zajimalo,jestli tohle funguje.....
ptosim maminky,ktere vedi pohlavi sveho miminka,at zkusi tento kalendar na urcovani pohlavi:
http://www.nasedetatko.com/index.php?…
.....funguje to?me to vychazi na kluka,ale jelikoz se chceme nechat prekvapit,nevim,nevim..... ![]()
Ahoj holky, tak ja uz pribrala 11 kg a porad mi to naskakuje a to na zacatku jsem vubec nemohla pribrat.
Vcera jsem byla na kontr.UZV v 32.tydnu, protoze v 30.tydnu se Dr. nezdala hlavicka, byla o dost napred. Tak mimco uz ma 2300 g za 14 dni pribralo 550 g
, me prijde ze to neni vubec mozny tolik, vzdyt kdyz by to takhle slo dal, tak kolik bude mit na konci.
Doktor rekl ze hlavicka je o neco vetsi, ale ne zas tolik, ze to bude problem ji pro me dostat ven.
Jinak tu mam pujcenou knizku od kamaradky, kde pisou, ze ve 32.tydnu ma miminko cca.1600g, tak asi budeme mit otesanka, pritom ja i manzel jsme meli porodni vahu kolem 3,5 kg, tak nevim, jak je to mozny, no nejdulezitejsi, aby byl mrnous zdravy.
To ostatni jde stranou.
Tak Vam preju taky krasny velikonoce a snad vykoukne i slunicko.
P.S. Pleny vyrabi primo ceska firma Hybler a maji i e-shop na www.hybler.cz .
Theresie: U mě má ta tabulka také pravdu, pokud teda měsícem početí se rozumí ten kdy mám termín porodu. A ne kdy bylo mimi nejspíše počato.
K tabulce. Pokud jsem ji dobře pochopila. Tak by to měla být holčička, ale doktor říká, že je to kluk, tak nevím. Pořád s manželem doufáme, že se spletl
, protože už máme Filípka. Ale připravujeme se a plánujeme na chlapečka.
Peta
Umě ta tabulka taky nelže. Čekáme podle doktorových slov kluka na 100%, což k mému věku a datu početí taky vychází.
Ale kamrádka, co teď rodila má holčičku a podle toho kalendáře měla mít kluka. Tak nevím.
Teď jsem se dívala na kousek Utrpení Krista, ale musela jsem toho nechat. Úplně jsem cítila, jak mi to dělá zle. Břicho stažený a stejně jsem se na spoustu scén schovala pod peřinu. A to jsem bývala taková drsňačka!!! ![]()
Ahojky holky,
dík za všechny odkazy na plíny. Já jsem chtěla nějaké plínky s potiskem třeba do kočárku nebo do postýlky, jinak samozřejmě budu používat pleny bílé.
Holky s tou tabulkou to zase tolik nechápu, ja je tam stáří matky při početí, když mi bylo 28 a necelý dva měsíce, tak se mám dívat na věk 28 nebo 29 let? Protože jestli se dívám na 28 let, tak mě vychází kluk a to mi vážně neříkejte, já už mám spoustu holčičích věciček, řekli mi, že to bude 100% holka, i když se ukázala pořádně jen jednou. Tak to jsem teda zvědavá.
Zatím papa Lenča
Tak mě to teda podle té tabulky vychází. Čekám holku a už to mám 2× potvrzené.
Tulipan :Neboj........stoprocentní to není. Znám plno holek, co jim to nevyšlo. Podle mě by měla taky existovat tabulka, kolik bylo v době početí partnerovi, ne? To oni udávají pohlaví.
Tulipan -já bych tam dala 28. Sama jsem tam prostě dala věk, kolik mi bylo v tom roce.Tzn. v lednu 05 mi bylo 30 a v září mímo bylo počato, takže 30.
Ahojky,
podle kalendáře nám vychází holčička (bohužel nemůžu to potvrdit podle UZ - mrňousek to tají
). První máme taky holku a to podle kalendáře sedí. Manžel by si přál chlapečka - hokejistu
- tak uvidíme. Třeba to bude nakonec krasobruslařka ![]()
KRÁSNÉ VELIKONOCE!!!
Petra
Ahojky, jsem tady nová. Poslední dobou procházím Internet a párkrát jsem zabrousila i mezi vás a pročítala vaše příspěvky. Mám termín porodu také v červnu, teď jsem 29+4 tt. Ráda bych s vámi prohodila pár slov, teda pokud budete chtít. Přeji všem krásné prožití Velikonoc ![]()
Svobča - vítáme Tě mezi nás ![]()
Theresie - taky mě sestřenka dostala, když mi to vyprávěla s tou kontrolou, ale myslím, že fakt hodně záleží na lidech, třeba jsou u Vás normální ![]()
Nevím, která z Vás psala s tím kalendářem, ale mě to teda nevychází, každopádně si myslím, že to je pěkný nesmysl, nezáleží přece na měsíci početí, ale na tom, která spermie vyhraje ten „závod“ ![]()
S těma látkovýma plenama Vás teda obdivuju, mě stačilo, když jsem si prala 20 ks na blinkání apod. a myslela jsem, že u žehlení zdechnu! Sice chápu, že je to ekologické, ale myslím, že ten ušetřený čas radši věnuju miminku nebo odpočinku, abych měla na mimi dost síly a nebyla strhaná máma …
I bez žehlení a praní plen toho budeme mít určitě dost a dost.
Dneska jsem měli na návštěvě mé rodiče, tak dovezli spoustu věcí pro mimčo a samo i pro nás, máme s manželem narozky 4 dni po sobě ![]()
Přeji Vám všem i miminkům krásné Velikonoce ![]()