Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
20.4.06 12:12

Ahoj holky,
zrovna jsem se vrátila z kontroly, všechno je ok. V pondělí konečně nastupuju na mateřskou!!! Už se nemůžu dočkat!
Malá je pořád hlavičkou dolů, tak doufám, že už tak zůstane. Přibrala jsem 12kg a CS mám 1 (taky pokrok).
Když tady mluvíte o těch poslíčcích, já měla včera docela brutální :( , naštěstí ale trvaly jenom asi hodinu (zato v kuse).
A děkuji za vysvětlení toho Hamiltona. Je to docela nechutný. Nechápu, proč to doktoři vůbec dělají, když je tak malá pravděpodobnost, že to zabere. Navíc několik holek z Dubňátek psalo, že jim doktor Hamiltona udělal, aniž by je na to upozornil. Já bych ho asi zabila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 12:21

Taky jsem to v Dubňátkách četla, že jim dělali ten hmat bez upozornění, takže se připravuju, že až budu chodit před porodem na kontroly do porodnice tak budu hned předem každýho varovat, aby na mě toho hamiltona nezkoušel. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.4.06 12:26

Handulina
Mě v úvahu délku periody nebral, ale já mám tak 26 dní. A zase mi tvrdí termín 9.6., ale to se spletl, takže já říkám 14.6., to je podle PM a ve finále i UZ :-)))
Tak konečně někdo kdo je nastejno se mnou.

DanieloB
gratuluji k úspěšné kontrole a neplaš s těma poslama. Jsi další v řadě kdo je cítí.

Jinak holky jestli budete plašit poslama, tak vám říkám, že mě dneska mimís prokopne vak s plodovou vodou!!! ani nevím jestli to je možné, ale já si to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.4.06 12:28

Ale já si myslím, že pokud Vám toho Hamiltona chtějí udělat, tak je snad lepší to nevědět. Když byste to věděly dopředu, tak byste se asi tak neuvolnily, pokud se teda při porodu vůbec uvolnit dá :-)) ale lepší je netušit, než čekat teď to příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 12:48

No vůbec nejlepší je aby nám ho nedělali VŮBEC :P :P nevim k čemu to je, v dubňátkách snad nikomu nepomohl ani nic neurychlil - a některým chůďám ho dělali i víckrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.4.06 12:55

přesně tak, je to úplně zbytečné, jenom tím těhule trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.4.06 13:07

Fuj, tak s tím Hamiltonem jste mě fakt dostaly, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje. Tak to bych radši nechtěla vědět, že mi to budou dělat. Když si to živě představím..... :evil:
S těma plenama-já zas slyšela, že na novorozence jsou nejlepší Pampersky, ale Huggies jsem už taky koupila. Tak ještě koupím ty Tesco (když jsou doporučovaný) a pak prostě vyzkouším, který mímo a potažmo já budou nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.4.06 14:02

A ještě hlásím, že ty poslíčky nebo co to mám, mám též :D .Včera večer v posteli mě asi 15 minut bolel v podbřišku jako při menstruaci. Myslíte, že je to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.06 14:07

Moni, já doufám, že jo. I když se mi zdá, že to je brzo. Já to od včerejška cítím, když chodím, nebo sedím. V leže (v noci )to bylo OK. Říká se, že na poslíky funguje změna polohy, tak snad to jsou oni. Taky mi dnes docela tvrdne břicho - a to beru magnézko. Asi to dnes v práci zabalím a půjdu si radši lehnout. Nebudu si hrát na hrdinku.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.4.06 14:53

Ahojky Holky,

tak jsem se konečně dostala k netu. Mám dovču a doma nemám počítač. Tak musím k našim.

Vy mě docela strašíte. Já teda zatím nemám žádné poslíčky. CS mám 1. Jinak mi doktor říkal, že je vše jak má být.

Já magnézko beru od začátku těhotenství, kdy jsem měla problémy a musela jíst 6 tabletek denně. Teď jím jen 3 denně. Ale aspoň nemám problém s křečema v nohách.
Budu se muset doktora zeptat na to magnézko, protože vím, že ho před porodem předepisují skoro všem. Vaše informace mě dost překvapily.

Mějte se krásně a opatrujte si bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 15:25

Já se taky jenom domnívám, že to jsou poslové - i když zatim zaplaťpánbůh jenom takový slabší a ne nijak dlouhý a pravidelný. Ale co by to bylo jinýho? Pohyby to nejsou, tvrdnutí je taky něco jinýho a nic dalšího mě nenapadá - všude se poslíčci popisujou jako menstruační bolesti u někoho slabší u někoho že by u nich umřel. Hlavní je pak s blížícím se termínem porodu vědět, že poslíčci v teplé vaně nebo sprše zmizí a porodní kontrakce naopak zesílí. :roll:
Holky dneska je tam krásně co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.4.06 15:57

Zlatíčko
Ty Tesco pleny jsem ještě moc nezkoumala. Zahlédla jsem v regálu jen ty bíle s těmi modrými pruhy a červeným nápisem Tesco. A nejsou ty fialové nějaké parfémované či co a ty bílé ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 16:51

To teda doufám, že nejsou nijak parfémovaný 8O - já jsem je detailně nezkoumala, ale ten bílej obal mi připadal, že ty plínky budou nějaký ošizený levný šmejdy - no možná se pletu, ale měli zrovna oboje v akci a cena nebyla zase až tak rozdílná. Musim se doma podívat, mám pocit, že tam píšou, že jich tam je 80 ale zas tak velkej ten balík neni - já jsem nějaká zmatená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.4.06 19:43

Ahoj holky, dneska jsem byla u doktorky a docela mě postrašila. Jednak mimino sestoupilo do pánve a druhdak se mi začal zkracovat čípek. Mám ho teď 2,5 cm. Máte s tím některá zkušenosti? Měla bych jíst magnézko, ale radši to vynechám a spíš začnu víc odpočívat.

Jo, řekla jsem si o YAL a doktorka mi ho ochotně napsala.

LUCO
kde jsi sehnala ten gel z dubové kůry a jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.4.06 20:00

Collin
Tak odpočívej ať je vše v pořádku. Vidíš to? Můj doktor mi vůbec nenabídl mi ho napsat. Tvrdil, že dneska už si moc ženské klystýr dávat nenechávají. Což je nesmysl. Spíš si myslím, že by měl pak problémy s pojišťovnou jak mu to proplatí. Je mi blbé mu teďka říkat, že prý ho může napsat a tak. Asi počkám až půjdu na první kontrolu do porodnice a tam se zeptám.
Jinak jednou jsem se mazala tím gelem z dubové kůry když jsem měla problémy ve spod. Poradila mi to mamka a tak 15 minut po namazání jsem jí právem nenáviděla. Bylo to jako když si na ránu namažeš nějakou mentolovou mast a strašně to pálilo, ale zato chladilo. Koupila jsem ho normálně v lékárně. Byl v takové tubičce. Tak nevím jestli to je to co Luca myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí