Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10222
14.11.10 09:12

Ahoj holky, vcera jsem vas jen precetla, ale nepsala jsem. byla jsem grogy, v praci na nohou v kuchyni od 7 do 14, mela jsem toho plny brejle :poblion: uz to ale bylo naposledy takhle dlouha smena :dance:
ja dnes nevarim, jdeme na rodinnou oslavu, takze nemusim nic. jen vysaju, utru prach a hotovo. tak preju peknou nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.10 09:19

Krásnou neděli přeju holky :)tady svítí sluníčko a je i velice příjemně. Jinak, co se týče FB, tak se budu muset nějak vrátit zpět a napsat si jména - mě tam najdete jako Martina Šmídová :)

Kristýnko a co už je ti lépe???Doufám, že se manželík už vzorně stará

Peťulo - mamča resp babička dneska dělá masovou roládu s bram. kaší…mňam, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.11.10 09:42

ahojte, já včera uvařila kýbl zdravé mrkvové polévky a budem péct kuře s rýží. po obědě s kámoškama na procházku do města a pak i s chlapama pouštět draky, jestli teda bude vítr :-D tak všem pěknou neděli! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.11.10 09:59

Dobré ráno holky,

tři hodiny jsem teď psala manželovi abstract na kardiologické sympozium do Bostonu, kde budou s kolegy přednášet…Takže téma 3DATG- three- dimensional rotational atriography mě totálně vyčerpalo a jdu se konečně nasnídat.

Jinak mě ještě napadlo jestli by nebylo dobré, přece jen rodíme za dlouho takže tu nějakou dobu budeme spolu udělat uzavřenou diskuzi, jelikož tu probíráme osobní věci, jména atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.11.10 10:00

Ahoj!
Teeda vy mi děláte chutě..já ještě vůbec nevím co budeme vařit :lol:

Příspěvek upraven 26.03.14 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.10 10:02

Krásnou neděli holky,

u nás je zase nádherně. Svítí sluníčko, to je hned lepší nálada. I když se mi teda do práce vůbec nechce. Zase je ale ve středu svátek, takže alespoň něco pozitivního. :-) U nás se dneska vaří rajská a knedla, dlouho jsme ji neměli, tak už se na ni těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.10 10:03
Reňulík píše:
Jinak mě ještě napadlo jestli by nebylo dobré, přece jen rodíme za dlouho takže tu nějakou dobu budeme spolu udělat uzavřenou diskuzi, jelikož tu probíráme osobní věci, jména atd…

Já jsem pro. Chodím taky do jedné uzavřené skupiny a fakt je to lepší. Člověk toho může napsat mnohem víc, takhle to tady může kdokoliv přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.11.10 10:18

já jsem taky pro uzavřenou diskuzi, ale netuším, jak se to dělá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 10:22

Ahoj, přeju hezké ráno :dance:
Včera jsem poprvé večer skončila u záchoda, ale aspoń se mi ulevilo. :-)

jinak jsem taky pro uzavřenou skupinu- líp se tu pak budou probírat některé věci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.10 10:22

Musí se holky zvolit jeden správce, který to bude jakoby „moderovat“ - tzn. může vyhazovat neaktivní členy, nebo pouštět ty nové, které se k nám budou chtít přidat. A napsat adminovi, že tuto diskuzi chceme převést do uzavřené skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 10:29

tak kdo je tu největší technická šikulka :lol:

Ještě sem se chtěla poradit. Nestalo se vám toto? dostala jsem od Dr žádanky na krev. Na dvou není datum žádné, na dvou je datum včerejší! (sestra mi je vypisovala v pátek, že si mám zajít v tomto týdnu) a na močce je datum 29.10.10 :zed: (protože sem původně měla jít 29.11. No paráda, tak přemýšlím, jestli prostě přijít na krev i s močí a poradit se v laborce, nebo to neuhledně přepsat :think:

protože by tam měl být datum odběru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.11.10 11:03
marty2010 píše:
Krásnou neděli přeju holky :)tady svítí sluníčko a je i velice příjemně. Jinak, co se týče FB, tak se budu muset nějak vrátit zpět a napsat si jména - mě tam najdete jako Martina Šmídová :)

Kristýnko a co už je ti lépe???Doufám, že se manželík už vzorně stará

Peťulo - mamča resp babička dneska dělá masovou roládu s bram. kaší…mňam, mňam

Prosím tě a nemohla by jsi trošičku přiblížit, která Martina Šmídová? Já jich mám na FC hrozně moc a nevím, jestli jsem poslala žádost té pravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.11.10 11:12

Ahoj holky.

Tak už je kapánek lépe i když teplotu mám pořád, ale nic hrozného.

Dneska čekáme návštěvu, takže si moc nedáchnu, ale snad se nezdrží dlouho. Oni to vždycky berou hopem.

Já jsem taky pro uzavřenou skupinu. Mě teda nevadí, kdo si o mě co přečte, ale i tak jsem pro, pokud budou chtít i ostatní, jako že asi budou :lol: :lol:

Jo a taky mě napadlo udělat nějakou tabulu, pro ty, kteří se chtějí potkávat i na FC. Aby pak i ti co se rozhodnou odtajnit nemuseli sáhodlouze vyhledávat ostatní v diskuzi. Zkusím si napsat, koho už na FC mám - měla bych mít všechny a když budete chtít, tak to vždycky v SZ dotyčnému zájemci zašlu nebo tak nějak. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 11:13

ja nevim na tom FC jestli to má cenu, protože nechci, aby se přes facebook zjistilo, že jsem těhotná, ale o tom tam asi zezačátku nebudeme veřejně psát, ne? nebo jak si to představujete s tím facebookem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 11:26

jé, to vám sem musím dát, takový roztomilý…

http://www.bonella.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky