Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
16.4.13 14:33
@Georgi píše:
OK, já ti poradím. Najdi si chlapa, který je pořádný macho. Možná ti vadí, že to není CHLAP. Trochu mi to připomíná naše nepřizpůsobivé spoluobčanky, které říkají, že pokud je manžel jednou denně nezmlátí, tak je ale vůbec nemiluje. A teď to nemyslím jako ironii.

:lol: :lol: :lol:
Tak to je drsny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 14:34

@K.Black no tedy rodičak není flakárna :)
Zakladatelku nechapu, to že chce muž uvařit, vyprat, vyžehlit je snad samozřejmé!!!Já to tedy dělam běžně ;-)))Podle mě si rozežraná, jak se u nas řiká a chudák chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.4.13 14:34

Pokud je téma myšlěno vážně, tak si myslím, že by zakldatelka neměla hrotit a prostě mu vyžehlit..
Už jednou jsem v jedné diskusi psala, že si myslím, že ve vztahu má být - já udělám pro manžel, manžel pro mě.. Jenom, si říct, nejsem služka žehlit nebudu mi přijde divné…
U nás je máme tak, že manžel utře i ten prach vysaje- což beru jako ženskou práci, ale beru to tak, že to dělají převážně ženy, ale ten muž by to měl taky občas udělat, pokud je potřeba a manželka z nějakých důvodů nestíhá..
To platí o mě, že mu někdy umyju auto, posekám trávu, sklidím dřevo - beru to jako mužksou práci, ale proč by ženská to někdy nemohla udělat, když muž nestíhá..
V závěru to beru tak, že jsme my a prostě jednou on pro mě podruhé já pro něj…

Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 14:35
@Anjes píše:
Kdo se závistivě slétnul?? :lol: a co závidí? Línej zadek?

to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak

• Citovat
  • Upravit
6661

Tak jsem se pobavila :mrgreen: a teď hybaj zase do práce… tedy já, zakladatelka nemusí, chlap vše obstará ;) Mám radu - oblek a košile vyžehlí a připraví manželovi zakladatelčin milenec a má holka po starostech - pěkně zapřáhnout oba dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562

@Loki01 tak nemám správnýho chlapa. Děláme většinu věcí spolu a jak tu někdo psal MD fak flákárna je. Dá se krásně studovat a ještě makat na část úvazku, i ten oblek by se vešel. Ale zakl. obhajovat nebudu, stejně je to provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 14:37
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak

si líná a chudák tvuj muž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

Mě teď tak napadlo jak mi manžel o víkendu vynadal, že jsem ho přej už dlouho nenechala vyprat :lol: :lol: A myslel to vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455

Troll a tady? 8o Nekrme ho, dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
16.4.13 14:38
@Anjes píše:
@Loki01 tak nemám správnýho chlapa. Děláme většinu věcí spolu a jak tu někdo psal MD fak flákárna je. Dá se krásně studovat a ještě makat na část úvazku, i ten oblek by se vešel. Ale zakl. obhajovat nebudu, stejně je to provokace.

Tak toto!
Ten tvuj chlap neni vubec chlap! Snad si najde lepsi uklizecku kurna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@Georgi píše:
OK, já ti poradím. Najdi si chlapa, který je pořádný macho. Možná ti vadí, že to není CHLAP. Trochu mi to připomíná naše nepřizpůsobivé spoluobčanky, které říkají, že pokud je manžel jednou denně nezmlátí, tak je ale vůbec nemiluje. A teď to nemyslím jako ironii.

myslim, ze ten,,muj" je prave natolik CHLAP, ze bere rozdeleni prace doma jako naprostou samozrejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
@bartsch píše:
Tak jsem se pobavila :mrgreen: a teď hybaj zase do práce… tedy já, zakladatelka nemusí, chlap vše obstará ;) Mám radu - oblek a košile vyžehlí a připraví manželovi zakladatelčin milenec a má holka po starostech - pěkně zapřáhnout oba dva :mrgreen:

To je napad :palec:
Kdyz ma tak hezky vycvicenyho manzilka, tak musi jeste zapracovat na milenci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak

Taky nelítám jako služka, doma děláme oba +/- všechno, o děti se staráme v rámci časových možností taky oba… ale abych založila diskuzi proto, že jednou za čas chce vyprat a vyžehlit pár kousků oblečení, to už není emancipace, to je lenora jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Parchant jeden, co si to dovoluje. Vydelava kulovy a jeste by chtel, aby zenska doma kmitala jak hadr na holi.

• Citovat
  • Upravit
Reyne
16.4.13 14:39
@tamata píše:
Mě teď tak napadlo jak mi manžel o víkendu vynadal, že jsem ho přej už dlouho nenechala vyprat :lol: :lol: A myslel to vážně :lol:

Ty ho pouštíš k pračce? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí