Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra píše:
Já si to nedovedu představit, jako že by měl dojít z práce a ještě krom baráku (dřevo, zahrada…) vaiřt oběd a utírat prachJsem teda názoru, že rozdíl mezi ženskýma a mužksýma pracema si vytvořily feministky, ale osobně si nedovedu představit, že půjdu porýt zahradu nebo nasekat dřevo
To radši utřu ten prach
Jak to myslíš? Feministky si vymyslely rozdíl? To nedává smysl ne?
@Seizdra píše:
A pak si založ diskuzi a nech se odsoudit![]()
Jaky to ma mit tema? Ze sice vypral a uvaril, ale zpev s nimi nacvicil falesne? ![]()
@Anonymní píše:
já ani nevím, já jsem čekala že mi tu někdo poradí, né že se na mě skoro všechny závistivě slítnou
a s čím chceš poradit?
@Anonymní píše:
já ani nevím, já jsem čekala že mi tu někdo poradí, né že se na mě skoro všechny závistivě slítnou
A vcem jsi vlastne chtela poradit?
Podle nes mas celkem hezky zivot, starajiciho se a pomahajicoho manzela.
Tak v cem je vlastne problem?
Ze si dovolil chtit po tobe vyprat a vyzehlit oblek?
@Anonymní píše:
hele, válíš si pr.del doma, protože MD je flákárna a nikdo mě nepřesvědčí o opaku. Tak můžeš aspoň něco udělat ne? mě by hanba fackovala
tím nechci říct že chlap nemůže umýt nádobí, nebo otřít prach, ale beru že z práce přijde utahaný, tam musí podávat výkon, kdežto ženská doma ne, ta si je svou paní.
@Baba píše:
Jaky to ma mit tema? Ze sice vypral a uvaril, ale zpev s nimi nacvicil falesne?
Klavirove solo bylo falešné:)
@tamata píše:
to nebyla otázka na tebe, špatně jsem to sepsala. S tvým předchozím příspěvkem jsem souhlasila
Jeje, tak to se moc omlouvám, špatně jsem to pochopila
![]()
To už tady jednou bylo, že není služka, chlap chtěl tenkrát uvařit.
Někdo se baví a dobře ![]()
@Anonymní píše:
OK, já ti poradím. Najdi si chlapa, který je pořádný macho. Možná ti vadí, že to není CHLAP. Trochu mi to připomíná naše nepřizpůsobivé spoluobčanky, které říkají, že pokud je manžel jednou denně nezmlátí, tak je ale vůbec nemiluje. A teď to nemyslím jako ironii.
@momi33 píše:
Dobrá provokace
Otázka je, jestli tomu někdo věří
Vypada to, ze nekdo jo… ![]()
@Anjes píše:
Kdo se závistivě slétnul??a co závidí? Línej zadek?
To neni zavist
Spravny chlap ma prece prijit domu, lapnout na gauc a zarvat na zenu, kde ma veceri. A kdyz mu nebude chutnat tak ji jednu lepne, protoze to je prece poradny chlap ![]()