Chorobně prolhaná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
4.1.20 18:54
@inkakřivák píše:
Jak ubližuje rodině vyprávěním, že měla nádor na mozku a podstoupila biologickou léčbu? To mi vysvětli? normální lidé vědí, že tohle je nesmysl, a tudíž se tím nebudou zabývat. Jen pokývnou a řeknou si, že má babička jo fantazii.

To je blbost, ještě ji v tom utvrzovat.

Paní může mít skutečny problém, ale ono je snazší to ignorovat. A až skončí z okna, protože si bude jistá, že umí lítat, budou se všichni divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.1.20 19:29
@Anonymní píše:
Raději anonymně, tohle je citlivé. Mužova matka už 11 let nepracuje, pochlastává, ačkoliv do důchodu půjde až za 3 roky. Žije hůř jak bezdomovec dům totálně zničila, má v něm asi 5 50 kilových psů, smrad, všude nachcáno, nasráno. Je totálně mimo, všem lže, snaží se se všemi manipulovat. Vždy někomu ublíží a potom to přetočí, že ona je vlastně ten chudák a my ubližujeme jí. A co ostudy nadělala při jejích extempore po vesnice to ani nespočítám. Byli jsme nuceni přerušit veškeré kontakty, jinak to nešlo.

Ano přesně. Takže skončí vlastně sama, nejspíše v tom domově důchodců a nikdo za ní nepřijde. A @inkakřivák a podobné uživatelky ji budou uvádět jako příklad ubohých osamělých starých lidí opuštěných vlastními nevděčnými dětmi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.1.20 03:42
@Anonymní píše:
Ta je zdravá jak řípa, jen dobrá manipulátorka. Už několik let se nás takhle obdobně s mužem snaží rozeštvat.

Jestli je ona zdravá nevím, ale ty to máš v makovici přeházený na 100%…mužskej by tě měl rázně umravnit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.1.20 05:58
@olino píše:
Jestli je ona zdravá nevím, ale ty to máš v makovici přeházený na 100%…mužskej by tě měl rázně umravnit!

Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
5.1.20 08:07
@yocheved píše:
Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku? :mrgreen:

Registrace vcera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 08:27
@yocheved píše:
Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku? :mrgreen:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Nejusmevnejsi je, že muž celou dobu tvrdí, že je jeho matka blázen, že s ní nechce mít nic společného a že se s ní nemám bavit. A mě má někdo umravnovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.20 08:39

Chodí sem rodina, tak se omlouvám za anonym. Holky já to měla hodně podobně. Tchyně bydlí blízko nás, i s tchánem, strašně nám zasahovali do života, chovali se hrozně. My jsme se v rámci možností snažili, hlavně slušně jednat. Manžel si snimi zkoušel promluvit, a nešlo to. Zkoušel to po dobrém, pak po zlém. Nic… Nakonec jsem se do toho vložila i já. Strašně nás to všechno celou dobu užíralo. Každý kontakt s nimi, bylo nám dopředu špatně, obávali jsme se, co bude. Po asi 10 letech manžel s nima přerušil kontakt, prostě to nešlo dál, to bysme se zbláznili. Je nám o hodně líp, ale samozřejmě růžové to není.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
5.1.20 09:00

Zakladatelko, máš pořád stejný tulipán, píšeš si sama se sebou ty poslední dva příspěvky. :mrgreen:

@Anonymní píše:
Chodí sem rodina, tak se omlouvám za anonym. Holky já to měla hodně podobně. Tchyně bydlí blízko nás, i s tchánem, strašně nám zasahovali do života, chovali se hrozně. My jsme se v rámci možností snažili, hlavně slušně jednat. Manžel si snimi zkoušel promluvit, a nešlo to. Zkoušel to po dobrém, pak po zlém. Nic… Nakonec jsem se do toho vložila i já. Strašně nás to všechno celou dobu užíralo. Každý kontakt s nimi, bylo nám dopředu špatně, obávali jsme se, co bude. Po asi 10 letech manžel s nima přerušil kontakt, prostě to nešlo dál, to bysme se zbláznili. Je nám o hodně líp, ale samozřejmě růžové to není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
5.1.20 09:37
@TRG píše:
Zakladatelko, máš pořád stejný tulipán, píšeš si sama se sebou ty poslední dva příspěvky. :mrgreen:

Taky jsem se dívala na ty ikonky :palec: :mrgreen: :mrgreen: akorát zakladatelko nechápu potřebu zastat se sama sebe jako anonym, většina lidí je tu na Tvé straně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
5.1.20 09:41

@MarcelaN nevěř na duchy. I mladí lidé jsou sobci, vypocitavi a zlí. I já znám z rodiny případ, kdyjezdili za mámou dvakrát do roka, na narozeniny a vánoce, s pytlikem pomerančů, a pak jen pro peníze. Prý půjčit, jo, na věčnou oplátku. Jinak byli schopní chodit klidně kolem bytu a nezajit treba pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
5.1.20 09:45

A co myslíte, kde se asi berou ti zlí sobečtí důchodci, když svět je plný hodných empatickych mladých? Takových tech - kopni bábu do pr.ele, vyraz s dědkem dveře, odstřihni je atd.
Z těch budou milí a usměvaví starici, ochotní respektovat každého. To byla výborná anekdota, neznáte ještě nějakou takovou srandovní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.1.20 09:48

Tady ty ikonky má více lidí - https://www.emimino.cz/…lepe-376907/

To všechno zakladatelka, no potěš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.1.20 09:56
@Zodiann píše:
Tady ty ikonky má více lidí - https://www.emimino.cz/…lepe-376907/To všechno zakladatelka, no potěš :D

Ne. :) Prvni anonym v každém tématu dostane tulipán, druhý slunečnici atd. Pak se hezky pozná, pokud je téma založené anonymem, co píše zakladatel/ka a co někdo, kdo se do diskuse přidává taky anonymně. Kdybys založil(a) nějaké vlastní téma anonymně, taky dostaneš tulipán. Snad to říkám srozumitelně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.1.20 10:19
@Senaida píše:
Taky jsem se dívala na ty ikonky :palec: :mrgreen: :mrgreen: akorát zakladatelko nechápu potřebu zastat se sama sebe jako anonym, většina lidí je tu na Tvé straně :nevim:

Trochu ironie, že se to vyskytne zrovna v tématu o prohrané tchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
5.1.20 10:21

@Bábrdl Takže vysvětlím znovu své myšlenkové pochody. Uvedla jsem, že pokud tohle babča vykládá, je třeba toho využít a odvést ji k lékaři pod záminkou strachu, našeho, o její zdraví. Bylo mi řečeno, že nikoliv, že babka to dělá pro zábavu, aby jim ubližovala. Ptala jsem se jak může ubližovat tímto tvrzením. Vysvětlení - vzbuzuje soucit a manipuluje nás tím, že se budeme o ni bát. Odpověd, moje - nikdo soudný přece neuvěří, že by se rakovina takto rychle vyléčila. A je tedy rozumné, pokud to dělá jen z potřeby získat pozornost, na to pokývnout a dále nerozebírat. A je tu tvoje odpověd - ale co když ona pak spáchá sebevraždu, protože tomu věří? A jsme na začátku, kruh se uzavřel. neexistuje rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová