Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
Jak ubližuje rodině vyprávěním, že měla nádor na mozku a podstoupila biologickou léčbu? To mi vysvětli? normální lidé vědí, že tohle je nesmysl, a tudíž se tím nebudou zabývat. Jen pokývnou a řeknou si, že má babička jo fantazii.
To je blbost, ještě ji v tom utvrzovat.
Paní může mít skutečny problém, ale ono je snazší to ignorovat. A až skončí z okna, protože si bude jistá, že umí lítat, budou se všichni divit.
@Anonymní píše:
Raději anonymně, tohle je citlivé. Mužova matka už 11 let nepracuje, pochlastává, ačkoliv do důchodu půjde až za 3 roky. Žije hůř jak bezdomovec dům totálně zničila, má v něm asi 5 50 kilových psů, smrad, všude nachcáno, nasráno. Je totálně mimo, všem lže, snaží se se všemi manipulovat. Vždy někomu ublíží a potom to přetočí, že ona je vlastně ten chudák a my ubližujeme jí. A co ostudy nadělala při jejích extempore po vesnice to ani nespočítám. Byli jsme nuceni přerušit veškeré kontakty, jinak to nešlo.
Ano přesně. Takže skončí vlastně sama, nejspíše v tom domově důchodců a nikdo za ní nepřijde. A @inkakřivák a podobné uživatelky ji budou uvádět jako příklad ubohých osamělých starých lidí opuštěných vlastními nevděčnými dětmi ![]()
@Anonymní píše:
Ta je zdravá jak řípa, jen dobrá manipulátorka. Už několik let se nás takhle obdobně s mužem snaží rozeštvat.
Jestli je ona zdravá nevím, ale ty to máš v makovici přeházený na 100%…mužskej by tě měl rázně umravnit!
@olino píše:
Jestli je ona zdravá nevím, ale ty to máš v makovici přeházený na 100%…mužskej by tě měl rázně umravnit!
Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku? ![]()
@yocheved píše:
Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku?
Registrace vcera ![]()
@yocheved píše:
Babca keca zleva zprava a manzel by mel razne umravnit manzelku?
Nejusmevnejsi je, že muž celou dobu tvrdí, že je jeho matka blázen, že s ní nechce mít nic společného a že se s ní nemám bavit. A mě má někdo umravnovat…
Chodí sem rodina, tak se omlouvám za anonym. Holky já to měla hodně podobně. Tchyně bydlí blízko nás, i s tchánem, strašně nám zasahovali do života, chovali se hrozně. My jsme se v rámci možností snažili, hlavně slušně jednat. Manžel si snimi zkoušel promluvit, a nešlo to. Zkoušel to po dobrém, pak po zlém. Nic… Nakonec jsem se do toho vložila i já. Strašně nás to všechno celou dobu užíralo. Každý kontakt s nimi, bylo nám dopředu špatně, obávali jsme se, co bude. Po asi 10 letech manžel s nima přerušil kontakt, prostě to nešlo dál, to bysme se zbláznili. Je nám o hodně líp, ale samozřejmě růžové to není.
Zakladatelko, máš pořád stejný tulipán, píšeš si sama se sebou ty poslední dva příspěvky. ![]()
@Anonymní píše:
Chodí sem rodina, tak se omlouvám za anonym. Holky já to měla hodně podobně. Tchyně bydlí blízko nás, i s tchánem, strašně nám zasahovali do života, chovali se hrozně. My jsme se v rámci možností snažili, hlavně slušně jednat. Manžel si snimi zkoušel promluvit, a nešlo to. Zkoušel to po dobrém, pak po zlém. Nic… Nakonec jsem se do toho vložila i já. Strašně nás to všechno celou dobu užíralo. Každý kontakt s nimi, bylo nám dopředu špatně, obávali jsme se, co bude. Po asi 10 letech manžel s nima přerušil kontakt, prostě to nešlo dál, to bysme se zbláznili. Je nám o hodně líp, ale samozřejmě růžové to není.
@TRG píše:
Zakladatelko, máš pořád stejný tulipán, píšeš si sama se sebou ty poslední dva příspěvky.
Taky jsem se dívala na ty ikonky
akorát zakladatelko nechápu potřebu zastat se sama sebe jako anonym, většina lidí je tu na Tvé straně ![]()
@MarcelaN nevěř na duchy. I mladí lidé jsou sobci, vypocitavi a zlí. I já znám z rodiny případ, kdyjezdili za mámou dvakrát do roka, na narozeniny a vánoce, s pytlikem pomerančů, a pak jen pro peníze. Prý půjčit, jo, na věčnou oplátku. Jinak byli schopní chodit klidně kolem bytu a nezajit treba pul roku.
A co myslíte, kde se asi berou ti zlí sobečtí důchodci, když svět je plný hodných empatickych mladých? Takových tech - kopni bábu do pr.ele, vyraz s dědkem dveře, odstřihni je atd.
Z těch budou milí a usměvaví starici, ochotní respektovat každého. To byla výborná anekdota, neznáte ještě nějakou takovou srandovní?
Tady ty ikonky má více lidí - https://www.emimino.cz/…lepe-376907/
To všechno zakladatelka, no potěš ![]()
@Zodiann píše:
Tady ty ikonky má více lidí - https://www.emimino.cz/…lepe-376907/To všechno zakladatelka, no potěš
Ne.
Prvni anonym v každém tématu dostane tulipán, druhý slunečnici atd. Pak se hezky pozná, pokud je téma založené anonymem, co píše zakladatel/ka a co někdo, kdo se do diskuse přidává taky anonymně. Kdybys založil(a) nějaké vlastní téma anonymně, taky dostaneš tulipán. Snad to říkám srozumitelně… ![]()
@Senaida píše:
Taky jsem se dívala na ty ikonky![]()
![]()
akorát zakladatelko nechápu potřebu zastat se sama sebe jako anonym, většina lidí je tu na Tvé straně
Trochu ironie, že se to vyskytne zrovna v tématu o prohrané tchyni.
@Bábrdl Takže vysvětlím znovu své myšlenkové pochody. Uvedla jsem, že pokud tohle babča vykládá, je třeba toho využít a odvést ji k lékaři pod záminkou strachu, našeho, o její zdraví. Bylo mi řečeno, že nikoliv, že babka to dělá pro zábavu, aby jim ubližovala. Ptala jsem se jak může ubližovat tímto tvrzením. Vysvětlení - vzbuzuje soucit a manipuluje nás tím, že se budeme o ni bát. Odpověd, moje - nikdo soudný přece neuvěří, že by se rakovina takto rychle vyléčila. A je tedy rozumné, pokud to dělá jen z potřeby získat pozornost, na to pokývnout a dále nerozebírat. A je tu tvoje odpověd - ale co když ona pak spáchá sebevraždu, protože tomu věří? A jsme na začátku, kruh se uzavřel. neexistuje rada.