Chorobně prolhaná tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.20 00:06
@Anonymní píše:
Tak dneska můj pohár trpělivosti přetekl. Mladší syn měl před 4-mi měsíci oslavu druhých narozenin. Tchýně byla pozvaná, celá rodina na ni čekala s dortem. Nepřišla. Když jí muž volal, kde je, vymyslela si, že jsem jí den předtím volala, že se oslava ruší… :zed: Po 4 měsících nulové komunikace z naší strany muže dnes kontaktovala (už asi zapoměla, co si předtím vymyslela), proč že se na ni zlobí, vždyť ona tehdy prý zvonila, já že jsem otevřela a vyhodila ji.. :pocitac: :pocitac: Jako mazec, na tohle fakt už nemám… :poblion:

Tak tomu říkám síla!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.1.20 13:23

Tak protože je to síla a nedává to smysl, protože každá babička ráda přijde na vnouckovy narozeniny a pokud by i nechtěla, řekne děti necítím se dobře, mám virózu, nechci nakazit a opět se nic neděje. Její verze jsou dvě odlišné. To je všechno dosti podezřelé a ukazuje na nějakou diagnózu, pokud se tak zatím nechovala. Jestli lze a manipuluje běžně je to jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.1.20 20:43
@Anonymní píše:
Přitelova matka je taky manipulatorka je jí 60 let, manžel ji umřel :roll: tak se holt upnula na syna nás se snaží také rozestvat, Pořád svému synovi říká, že když byl sám bez ze mě, že mu bylo líp, Za mě je to pi. ča která zasluhuje kopnout do pr.dele :potlesk:

Tak teď si se zakladatelko odkopala…tchýně by měla jít na vyšetření k lékaři a tebe by si měl vzít na léčení její syn, tedy manžel. A první léčebná dávka by měla být pořádná facka přes tu tvou sprostou hubu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
9.1.20 20:50
@Anonymní píše:
Přitelova matka je taky manipulatorka je jí 60 let, manžel ji umřel :roll: tak se holt upnula na syna nás se snaží také rozestvat, Pořád svému synovi říká, že když byl sám bez ze mě, že mu bylo líp, Za mě je to pi. ča která zasluhuje kopnout do pr.dele :potlesk:

To jsi spíše ty, takhle se vyjadřovat o 60 leté paní. Asi ví, proč tě chce odehnat od svého syna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.1.20 22:07

Ale tenhle příspěvek nepsala zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.1.20 22:16
@Evakrova píše:
Ale tenhle příspěvek nepsala zakladatelka.

Teď jsem si toho také všiml, ale bude to stejná krevní skupina…teda pokud má někdo o ženách romantické představy, tak ať vyrazí na EM, to každého slušného chlapa spolehlivě vylečí. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
16.1.20 22:14
@Heivka píše:
@inkakřivák Takoví lidé jsou, většinou jsou nemocní a buď rodina nemoc přehlíží aby se nemusela starat, nebo selhaly pokusy o léčbu a rodina to už vzdala.@MarcelaN Tak v domově důchodců může skončit i tak, my teď budeme do DD umisťovat manželova dědečka, protože péče v domácím prostředí již není možná. Není to o tom že bychom se starat nechtěli, ale tchyně u které je už nemá sílu ho například vykoupat, kdyby musel na vozík (což pravděpodobně bude brzy)tak nikdo nemáme prostory kde by měl klid (jemu vadí když je s ním někdo v místnosti déle než 5 minut) a byly bezbariérové. Postaráme se, musím říct že nám teď hodně pomůže to navýšení RP, protože bude stačit na dobré čtyři měsíce doplatku domova důchodců a nebudeme muset sahat ihned do úspor, takže budeme mít čas zařídit vynětí peněz z investičních produktů bez větších sankcí.

Po čase čtu tuhle diskuzi a chtěla bych ti vyjádřit podporu. Umístění je těžké, ale dobře děláte. Děděček bude mít veškerou možnou péči a s největší pravděpodobností by mohl začít snášet přítomnost ostatních. Přítelův dědeček byl do své smrti doma, nebyl úplný ležák, byl schopný dojít z jednoho pokoje do druhého. Ale byl zlý na ty z rodiny, kteří mu chtěli pomoct, nejvíc na svoji manželku, přítelovu babičku. Na nemocniční personál byl ale milý. Vadilo mu, že ho jeho rodina vidí slabého a nemocného. Na pravnoučata ale byl hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová