Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
19.6.14 15:04

@Crystal87 ja tu jsem pul roku, ale mas pravdu-z patra bych rekla par uzivatelek, co pisou a kritizuji vsude a vsechno. Ze by komplex?! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
19.6.14 15:08
@Nikolllet píše:
@Crystal87 ja tu jsem pul roku, ale mas pravdu-z patra bych rekla par uzivatelek, co pisou a kritizuji vsude a vsechno. Ze by komplex?! 8)

taky mi přijde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
19.6.14 15:13
@Dooma píše:
Ahojda :) moc bych chtěla mimčo, ta touha je tak veliká. Ale přítel studuje, a studovat ještě dost dlouho :( Je mi 21 jemu 22. Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…Ale já bych na potrat nikdy nešla, a ani mamka by mě nepustila… Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…ach jo proč nechápe to že pro ženské tělo to není dobré… Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/

Predevsim bych prestala poslouchat lecitele a znamou. Otehotnet nekomu na truc bez jeho vedomi je cesta do pekel. Lecitel a znama ti budou na RD prispivat? Budou ti hlidat a platit plinky? To je nejlepsi cesta jak zustat samozivitelkou.
To, ze pritel zatim dite nechce chapu a povazuji ve vasi situaci za rozumne, druha vec je, ze mel volit ponekud jina slova. Nejsem zastance rad typu ihned rozchod, ale asi bych zvazila, jestli chci byt s clovekem, ktery by si to radeji hodil nez mel se mnou, byt treba i neplanovane, dite.

Příspěvek upraven 19.06.14 v 15:53

• Citovat
  • Upravit
6661
19.6.14 15:14

Bylo by dobré zkusit pochopit i přítele zakladatelky. Řečmi o zabití se si trošku zapřeháněl, ale asi to chtěl utnout a dát najevo, že on teď dítě opravdu nechce. Je to mladý kluk, který studuje a má v nejbližších letech jiné plány než dítě. A je to pochopitelné. Taky mu je jasné, že za dané situace, v jaké se oba nachází, není vhodné zakládat rodinu. On si to uvědomuje, ona si to uvědomit nechtěla. Teď už jí to možná taky došlo. Snad. Odpověď, že se to nějako udělá :roll: - ne, neudělá a on to ví. Ona řekla, co chce, on řekl, co chce… ale nesešli se. On má jiné plány (zcela jiné), než zakladatelka. A je na nich, jak to překousnou. Ano, nemusí to dopadnout happyendem, když každý z nich vidí svůj život jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
19.6.14 15:24
@bartsch píše:
Bylo by dobré zkusit pochopit i přítele zakladatelky. Řečmi o zabití se si trošku zapřeháněl, ale asi to chtěl utnout a dát najevo, že on teď dítě opravdu nechce. Je to mladý kluk, který studuje a má v nejbližších letech jiné plány než dítě. A je to pochopitelné. Taky mu je jasné, že za dané situace, v jaké se oba nachází, není vhodné zakládat rodinu. On si to uvědomuje, ona si to uvědomit nechtěla. Teď už jí to možná taky došlo. Snad. Odpověď, že se to nějako udělá :roll: - ne, neudělá a on to ví. Ona řekla, co chce, on řekl, co chce… ale nesešli se. On má jiné plány (zcela jiné), než zakladatelka. A je na nich, jak to překousnou. Ano, nemusí to dopadnout happyendem, když každý z nich vidí svůj život jinak.

S tím souhlasím. Nicméně nechápu zakladatelku v jednom, kdyby se takhle vyjádřil můj partner tak bych pelášila pryč. Mohl to sdělit mnohem normálněji a dospěleji. Takovéhle vyjádření je na úrovni pubertáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
19.6.14 16:36
@Crystal87 píše:
S tím souhlasím. Nicméně nechápu zakladatelku v jednom, kdyby se takhle vyjádřil můj partner tak bych pelášila pryč. Mohl to sdělit mnohem normálněji a dospěleji. Takovéhle vyjádření je na úrovni pubertáka.

No pak tedy opravdu mají něco společného :mrgreen: Když jsme u těch psychiatrických rozborů… jaké komplexy si zde léčí přispěvatelky, které zakladatelku nabádají k tomu, aby počkala, až bude partner duševně i finančně připravený na to mít dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
19.6.14 18:57
@blecha72 píše:
No pak tedy opravdu mají něco společného :mrgreen: Když jsme u těch psychiatrických rozborů… jaké komplexy si zde léčí přispěvatelky, které zakladatelku nabádají k tomu, aby počkala, až bude partner duševně i finančně připravený na to mít dítě.

Na tom je snad něco špatného? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
19.6.14 19:14
@Nikolllet píše:
@Crystal87 ja tu jsem pul roku, ale mas pravdu-z patra bych rekla par uzivatelek, co pisou a kritizuji vsude a vsechno. Ze by komplex?! 8)
@Crystal87 píše:
taky mi přijde:)

@hanka.br.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
19.6.14 19:17

@blecha72 Já se omlouvám, asi po celém dni stráveném v divadle na akademii se mi asi vytratila důvtipnost z hlavy, takže jaksi nerozumím, co tím chtěl básník říci. Ptala jsem se, co je zakomplexovaného na tom, aby s dítětem počkali, až bude partner duševně i finančně připravený. Měla jsem pocit, že je to docela rozumná rada. Tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
19.6.14 19:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
19.6.14 19:26

@hanka.br. Já myslím, že tady nejde o to co kdo radil, ale o to jak. Přijde mě hnus hned někomu nadávat a ťukat si na čelo a jak nějaké puberťačky tady furt dokola se vysmívat jednou a tou samou větou. Tím teď nemyslím konkrétně tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.6.14 19:54

Vím jak ti je :/ bohužel. Přítel pracuje já se za ním přistěhovala do jiného města a tedy jsem aktualne nezaměstnaná. Nárok na mateřskou bych měla (pracovala jsem rok a pul) ale on porad tvrdí že ještě ne ze máme čas. :pocitac: :pocitac: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
19.6.14 20:09
@Nikolllet píše:
@hanka.br. Já myslím, že tady nejde o to co kdo radil, ale o to jak. Přijde mě hnus hned někomu nadávat a ťukat si na čelo a jak nějaké puberťačky tady furt dokola se vysmívat jednou a tou samou větou. Tím teď nemyslím konkrétně tebe.
:palec: Souhlasím,téma nečtu,takže nemyslím nikoho konkrétního,ale občas se tu pořádají hony na čarodějnice buď kvůli intelektu(ne každému je naděleno vysoké IQ a schopnost inteligentně se vyjadřovat :nevim: ),sociální situaci anebo jinému názoru.
@hanka.br. píše:
@blecha72 Já se omlouvám, asi po celém dni stráveném v divadle na akademii se mi asi vytratila důvtipnost z hlavy, takže jaksi nerozumím, co tím chtěl básník říci. Ptala jsem se, co je zakomplexovaného na tom, aby s dítětem počkali, až bude partner duševně i finančně připravený. Měla jsem pocit, že je to docela rozumná rada. Tak nic.

U tebe mi zrovna přijde, že i kritiku podáváš slušně :palec: Jinak souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85540
19.6.14 20:19

@Vectu myslim, ze pokud nepracujes a otehotnis, tak dostanes uplne tu nejnizsi davku a jeste ti ji prideli na kolik let musis, takze nejlepsi je opravdu najit si tu praci a projit zkusebkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.6.14 20:38
@Vectu píše:
Vím jak ti je :/ bohužel. Přítel pracuje já se za ním přistěhovala do jiného města a tedy jsem aktualne nezaměstnaná. Nárok na mateřskou bych měla (pracovala jsem rok a pul) ale on porad tvrdí že ještě ne ze máme čas. :pocitac: :pocitac: :(

nárok na mateřskou bys měla jen v případě, že bys nyní byla asi ve třetím měsíci, když jsi teď momentálně nezaměstnaná… nebo by sis teda nějakou práci do porodu našla, protože ochranná lhůta je 180 dní a v případě, že poslední pracovní poměr trval kratší dobu, tak jen po dobu trvání toho poměru… jinak jako nezaměstnaná na mateřskou nárok nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí