Chtít od ní peníze na běh domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
7.8.14 13:58

Příspěvek na domácnost bych určitě chtěla. Být ona k něčemu, nabídla by ti ho sama automaticky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.8.14 14:07

Moje ségra bydlela u mě 3 roky a nikdy jsem po ní nic nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.8.14 14:10

Ta peníze bych od ní nechtěla, ale logicky by se měla zapojit do domácnosti, když tam bydlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.8.14 14:11

@Jannnča tak já mám 30 let, ale pamatuji si, že od těch 19 snad každá buď bydlela jinde- - za prací, nebo teda okolo 20 měla rodinu, ale dodělaná matura a prostě neznám takto nikoho, tak mi to přišlo divné no- jako dítě :mrgreen:
Já v těch letech vedla domácnost, protože máma směnovala a jezdila ráno 8 z noční a spala třeba do 1 tak jsem vařila a tak celkově.
A to jsem vedle ostatních holek začínala poměrně pozdě!! kamarádky takto ot měly od 15, že se dokázaly postarat jak o malé sourozence a domácnost..
Myslím u rodičů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.8.14 14:17
@kissi píše:
@Vickee @BohunkaP Holky, řešit se to snažím, ale kdykoliv to řeším začne se přít a hádat, ona dělá v práci a je unavená a nemůžu po ní něco chtít.

Mamce taky nepomaha? Vysvetli ji, ze nejsi mama ani hotel, jednou bude taky bydlet sama a tohle vse za ni nikdo neudela. Za bydleni a jidlo je pomoc to nejmensi. Nadobi,, kos, povysavat… ruce ji jiste neupadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.8.14 14:25

@kissi 2
A jeste… vytridit z pracky jen svoje… tak ji vypnu pocitac a suse odeslu dodelat i zbytek. Jako male decko, kdyz se do te role tak tlaci sama… u nas taky nejsou pohadky, dokud neni uklizene lego a kostky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
7.8.14 14:40
@BellinkaX píše:
@kissi 2
A jeste… vytridit z pracky jen svoje… tak ji vypnu pocitac a suse odeslu dodelat i zbytek. Jako male decko, kdyz se do te role tak tlaci sama… u nas taky nejsou pohadky, dokud neni uklizene lego a kostky. :D

Tak to já bych asi vzala takovou tu zásuvku s měřičem odběru a do jní ji připojila notebook a pověsila visací zámek na lednici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.8.14 15:14
@j.a.n.i1 píše:
Tak to já bych asi vzala takovou tu zásuvku s měřičem odběru a do jní ji připojila notebook a pověsila visací zámek na lednici :mrgreen:

Zapomnela jsi jeste osefovat odber vody… :think: muzu zapujcit hrnecek s odmerkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.8.14 16:33

Očekávala bych, že občas nakoupí. Jinak bych po ní peníze nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.8.14 16:42

Peníze bych od normálně se chovající (zahrnuje běžnou pomoc v domácnosti a např. občasný nákup- třeba kus masa nebo zákusky pro celou rodinu po nedělním obědě apod.) mladší sestry- studentky nechtěla, ale pokud se chová takto, to bych jen tak nenechala. Jak tu už bylo psáno, dala bych na vybranou buď finanční příspěvek nebo pomoc v domácnosti. A ani nezáleží na tom, jestli jste nebo nejste bohatí, tady jde o princip, o vychování, které se jí zjevně nedostalo, o neschopnost dospělého člověka se dospěle chovat, být za sebe zodpovědný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.8.14 16:55

Nechtěla bych nic, ale zároveň bych při tak dlouhé návštěvě očekávala, že se kolem ní nebude skákat jako kolem návštěvy, ale že so obslouží sama - když má hlad, otevře si ledničku a sama si to ohřeje,… a taky bych čekala, že mě třeba někdy pohlídá děti, vezme si je ven,… pokud ne, klidně bych si o to řekla. ale o peníze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.8.14 17:00
@kissi píše:
Na domácích pracích se nepodílí, sedí u pc, když příjde z práce, když něco i kdyby maličkost, je moc unavená - pomoct jsem chtěla o víkendu, kdy má volno - stačilo by navěsit prádlo… Navěsila svoje a moje nechala v pračce.

ta je drzá! to bych po ní tedy něco chtěla, voda není zadarmo, kort když nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.8.14 17:32

Jaké řešení sis vybrala? A co na to sestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová