Co byste dělali na mém místě - tchýně nesnáší mé dítě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
12.10.17 10:36

@alisekR proboha jak jsi napsala to s tím bráškou…mám slzy na krajíčku. Takový život co žije ta holčička si neumím představit. Skutečné peklo na zemi. Je úplně sama. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.10.17 10:38

Vsadím se že do hodiny diskuse zmizí. Podle mě toto je skutečné týrání a měla by se tím zabývat sociální ochrana dětí nebo tak něco. Toto se přece nemůže nikde tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
12.10.17 10:38

Je na pováženou, že zakladatelka anonymka nereaguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
12.10.17 10:41

@Anturie Na jakou pováženou? Zas to nehroť, reagovala ještě před půl hodinou, nemusí tady sedět pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
12.10.17 10:43
@Lajla píše:
Tak promiň ale ty máš dost..co jsi to za matku, že dceru tomuto vystavuješ? To se neumíš ozvat, jen tajně za zády tchýně? Neumíš se dcery zastat přímo na místě. Opravdu dáváš holce super příklad a necháváš ji tam jezdit a ještě musí. Jsi normální vůbec? nechováš se vůbec jako dospělá žena ani jako matka. Chudák holka a bude hůř. Jak dlouho to chceš takto nechávat :cert:

Presne tak, nedovedu to pochopit, proc ses davno neozvala. Prede vsema. Nechas ji, aby ji davala pres zadek a vyhrozovala ji, ze ji sereze? Cizi zenska? Tchyne je hloupa, ale to jak se chovas ty, me dostalo mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087

Nechápu, proč to té holce děláš?! Je mi z toho smutno. Jednou by byl někdo takhle hnusný na mé dítě a už by mě tam neviděli. Proč si netrváš na svém a tohle dovolíš? Pošli za babičkou manžela se synem a vy si udělejte s dcerou hezký den jen vy dvě. Si dospělá, nemusíš manželovi nic vysvětlovat. Co si vůbec řekla tchýni, když dceři bránila se mazlit s bráchou? Doufám, že si jí rázně vysvětlila, že nedělá nic špatného a mazlit se může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
@kontramatka píše:
@alisekR proboha jak jsi napsala to s tím bráškou…mám slzy na krajíčku. Takový život co žije ta holčička si neumím představit. Skutečné peklo na zemi. Je úplně sama. :,( :,( :,(

Mě je do pláče z celého příspěvku :( Já toto zažila s vlastní matkou, s babičkou teda nee, ale moje máma měla taky vždy přesnějšího chlapa před námi dětmi. Ty rozdíly tam byli hrozně vidět. Přestože byl na nás zlej, vždy si ho snažila udržet a bylo jí jedno, že se ho bojíme. Děsný!!! Takový matky, včetně zakladatelky přemýšlejí spíše frndou aby nebyly sami, než mozkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.10.17 10:47

Dej precist tuhle celou diskuzi svemu manzelovi a pak trvej na tom, ze budete hledat reseni a on nad tim prestane privirat oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.10.17 10:48

Seber se, jsi máma a braň své dítě. Nebreč do polštářů a tchýni s klidnou hlavou a rozvahou oznam, že prostě takhle pokračovat v selektování dětí nebude, předlož ji tvé postřehy a ať se trošku nad sebou zamyslí. Pokud nezakročíš ty-máma, nikdo to za tebe neudělá a tchyně si pojede to svoje. Nenech trpět své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.10.17 10:49
@vejilka píše:
Mě je do pláče z celého příspěvku :( Já toto zažila s vlastní matkou, s babičkou teda nee, ale moje máma měla taky vždy přesnějšího chlapa před námi dětmi. Ty rozdíly tam byli hrozně vidět. Přestože byl na nás zlej, vždy si ho snažila udržet a bylo jí jedno, že se ho bojíme. Děsný!!! Takový matky, včetně zakladatelky přemýšlejí spíše frndou aby nebyly sami, než mozkem
:hug: :hug: :hug: K čemu přitom potřebuje takového blbouna, který se jí ani nezastane, protože mu za to nestojí? K ní ať se chová jak libo, je dospělá, může se bránit. Ale dítě prostě musí jen snášet křivdy. Mám z toho husí kůži.
Nedá se pomocí ID nebo tak něco najít o koho se jedná a tu sociálku tam poslat? Kvůli té malé holčičce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 10:51

To, že v rozčilení před dcerou řeknu, že je to zakomplexovaná baba, nepřijde mi to brutálně sprosté, i když to ideální není. Ale taky s ní mluvím i jinak, pochopení u mě má. Ale je pravda, že před jeho rodinou se jí zastanu málo, to až jsme sami. Já neumím moc mluvit, argumentovat, přemýšlela jsem, že tchýni napíšu dopis, ale vím, že by se mi vysmála celá rodina, jak by ho pak přede všemi četla. Na zadek jí dala, když byla menší a opravdu jen plácla přes zadek, zase ze mě nemusíte dělat bezcitnou matku, co má na prvním místě chlapa a nechá mlátit svoje dítě… mě by to asi nevadilo, kdyby takto byla přísná i k vlastním vnoučatům, tak bych to prostě tak brala, že babička se musí poslouchat. Ale takto je to nespravedlivé.
přítel má spoustu dobrých vlastností, já to tak brala, že všude je něco, dcera ho má ráda, mazlí se s ním atd.

• Citovat
  • Upravit
1643
12.10.17 10:52

Jdu se tě trochu zastat! Něco podobného znám. Myslím, že chceš - nebo jsi doposud chtěla udržet rodinu pohromadě. Ale asi to tak nepůjde. Když se ti narodil maličký, vidíš - že cesta dvou rozdílných chování tchánovců k dětem nepůjde tolerovat.
Je těžké vše svádět na přítele-manžela. Že on za to může, že on nic neudělá. Je to jeho matka a chlapi tyto věci vnímají trochu jinak než my. I když po dovolené si všiml!!!
Na dovolenou s tchýní už určitě nejezdi a začni komunikovat s dcerkou. Ať znáš její pocity, co si o tom myslí. Rozhodněte variantu návštěv u tchýně /všichni, jen půlka nebo vůbec/. Prostě už s tím něco dělej.

U nás bojuji také s tchýní od té doby, co jsme oznámili, že se vezmeme /2 roky jsme spolu chodili a bylo nám přes 30/. Otěhotněla jsem a ona od samého začátku dávala vědět, že když to nebude holka..tak co z toho /měla 3 kluky/. Holčička se narodila a tchýně je z ní zblázněná, jenže teď mám doma už i chlapečka a ten jí nezajímá. :,( Je to hnus a je to na :poblion:. Bydlíme hned vedle. Já s tchýní příliš nekomunikuji, nechodím na návštěvy, hádky s manželem bývaly hlavně kvůli ní /tchýně je i generál a vše chce jen podle sebe/. Teď stojí manžel při mě, vše vidí… Ale také vidí, že s ní nehneme. Holky divte se, nejde to… :( Zkoušeli jsme to domluvou, hádáním… Nic. Nechceme ale dětem - „dítěti“ brát prarodiče. Tchán je úžasný člověk, ale je podpantoflák a chce mít u tchýně klid. Manžel se tam snaží chodit i s malým… Ale dárky /mimo naroz., svátek/, oblečení dostává jen dcerka. :,( Když na to upozorní, tchýně začne vykřikovat nebo se urazí. Ale je to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 10:52
@Jana525 píše:
Dej precist tuhle celou diskuzi svemu manzelovi a pak trvej na tom, ze budete hledat reseni a on nad tim prestane privirat oci.

ano přesně toto mám v plánu, jen jsem to tu nechtěla psát, dám mu to přečíst.

• Citovat
  • Upravit
9918
12.10.17 10:53
@Anonymní píše:
To, že v rozčilení před dcerou řeknu, že je to zakomplexovaná baba, nepřijde mi to brutálně sprosté, i když to ideální není. Ale taky s ní mluvím i jinak, pochopení u mě má. Ale je pravda, že před jeho rodinou se jí zastanu málo, to až jsme sami. Já neumím moc mluvit, argumentovat, přemýšlela jsem, že tchýni napíšu dopis, ale vím, že by se mi vysmála celá rodina, jak by ho pak přede všemi četla. Na zadek jí dala, když byla menší a opravdu jen plácla přes zadek, zase ze mě nemusíte dělat bezcitnou matku, co má na prvním místě chlapa a nechá mlátit svoje dítě… mě by to asi nevadilo, kdyby takto byla přísná i k vlastním vnoučatům, tak bych to prostě tak brala, že babička se musí poslouchat. Ale takto je to nespravedlivé.
přítel má spoustu dobrých vlastností, já to tak brala, že všude je něco, dcera ho má ráda, mazlí se s ním atd.

Vidis, uz to zlehcujes a omlouvas, aby jsi se vyhnula reseni. Chudak holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.10.17 10:54
@kontramatka píše:
@alisekR proboha jak jsi napsala to s tím bráškou…mám slzy na krajíčku. Takový život co žije ta holčička si neumím představit. Skutečné peklo na zemi. Je úplně sama. :,( :,( :,(

Já zakladatelku nechápu. Já mám tedy děti s jedním tatínkem a jsme kompletní rodina… ale stačí, když starší dcerce řeknu, aby toho menšího netahala, že mu něco udělá a nebo ho upustí a že ho nesmí nosit, kvůli svojí nemocné nožce a ona hned začne natahovat, že ho miluje a že ho chce jen poponést. O to víc, si neumím představit, že nesmí ta její holčička chovat brášku, aby tím nedřáždila bábu, protože máme se jí máma neumí zastat. Chudák holčička - páté kolo u vozu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová