Co dělat abych nemusela dceru dávat ex.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
6.9.19 12:42

@Markéta80 Jeji ex by mel hlavne platit na dceru a zajimat se o ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25158
6.9.19 12:43

Děvče, jediný, kdo to má v hlavě pomotané, jsi bohužel TY..
1. dávno jsi měla řešit styk a výživné, takže to je první, co udělej
2. dítě skutečně svého otce má, a tvůj přítel to fakt není
3. dokud nebude zbaven rodičovských práv, což zřejmě nehrozí, má na dceru stejné právo jako ty..
někdy je mi těch otců fakt líto.. vím, že má platit a asi nebude nespolehlivější osoba na světě, ale takového SIS PRO SVÉ DÍTĚ VYBRALA DOBROVOLNĚ TY, tak koukej napravit co jde, dát dohromady jejich vztahy a styk.. opravdu není normální, že ho malá nezná a po 4 měsících vaší známosti říká tati cizímu týpkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.9.19 12:45
@Uslava píše:
To mě mrzí, že máš takové zkušenosti. Někomu to vyjde poprvé, někomu podruhé, někdo to pokouší pořád a někdo vůbec. Nikdo z nás neví, jak bude zakladatelka dál žít svůj život. Ani já, ani ty.

Ano, nikdo neví, jestli mu to vyjde. Proto je normální nedělat hned z nového partnera tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.9.19 12:47
@Lucy75 píše:
Děvče, jediný, kdo to má v hlavě pomotané, jsi bohužel TY..
1. dávno jsi měla řešit styk a výživné, takže to je první, co udělej
2. dítě skutečně svého otce má, a tvůj přítel to fakt není
3. dokud nebude zbaven rodičovských práv, což zřejmě nehrozí, má na dceru stejné právo jako ty..
někdy je mi těch otců fakt líto.. vím, že má platit a asi nebude nespolehlivější osoba na světě, ale takového SIS PRO SVÉ DÍTĚ VYBRALA DOBROVOLNĚ TY, tak koukej napravit co jde, dát dohromady jejich vztahy a styk.. opravdu není normální, že ho malá nezná a po 4 měsících vaší známosti říká tati cizímu týpkovi…

Tohoto otce ti líto být asi nemusí. Zakladatelka nepíše nic o tom, že by snad byl celou dobu v komatu a nebo zavřený, že nemohl na dítě poslat ani korunu a ani jednou ji neviděl. Ano, opravdu není normální, že ho to dítě nezná. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14313
6.9.19 12:48

@Lucy75 Tak chlap si udela dítě a pak na něj kašle??A zenska má ještě neco zehlit? to nemyslis vazne žene? On je dospelej a vi co dela nic ho neomlouvá, byt ja v takove situaci okamzite bych to dala k soudu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.9.19 12:49
@blobfish píše:
Ano, nikdo neví, jestli mu to vyjde. Proto je normální nedělat hned z nového partnera tatínka.

Biologický otec je jen jeden a i tomu může dítě říkat třeba Ferda mravenec. Jde ti jen o to oslovení? Oslovení neznamená nic. Nikam se to nepíše, peníze se za to nedostávají, přednostně přidělený byt za to taky není. Je to jen slovo. Nic jiného.

Co je a nebo není normální, na to existují jistě nějaká pojednání a jinak je to ryze subjektivní dojem. Tvůj subjektivní dojem je, že je to nenormální, můj subjektivní dojem je ten, že to nic neznamená. Můžeme si nechat každá ten svůj dojem? Jestli jsi k tomu případu objevila nějakou statistiku, pojednání, výzkum atd. atd. pošli mi odkaz, ráda se poučím.

Příspěvek upraven 06.09.19 v 12:56

• Citovat
  • Upravit
25158
6.9.19 12:55

@Annabela11 ale ano, samozřejmě, to jsem psala jako bod číslo 1

@Uslava mýlíš se.. slovo Máma a Táta význam mají, a to poměrně velký a zásadní, zvláště pak pro maličké dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.9.19 12:58
@Uslava píše:
Biologický otec je jen jeden a i tomu může dítě říkat třeba Ferda mravenec. Jde ti jen o to oslovení? Oslovení neznamená nic. Nikam se to nepíše, peníze se za to nedostávají, přednostně přidělený byt za to taky není. Je to jen slovo. Nic jiného.
Příspěvek upraven 06.09.19 v 12:56

To by mě zajímalo, jestli bys to viděla stejně, kdyby ses rozvedla a tvůj ex učil dítě říkat maminko i jeho nové partnerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.19 12:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu.

Mám dceru 2 roky a 4 měsíce. S jejím biologickým otcem nežijeme od května a od té doby ji ani neviděl. Neměl zájem, byl v dluzích a skoro přišel o střechu nad hlavou. Dcera začala říkat novému přítelovi táto, mají skvělý vztah, všechno bylo perfektní do té doby, než bývalí přítel začal psát sms že chce dceru vídat, že má na ní nárok atd.Za 5 měsíců na dceru neposlal ani korunu natož aby napsal jak se jí vede. Ještě soudně nemáme vyřešené svěření do mé péče. Nechci však dceru dávat někomu, koho 5 měsíců neviděla, u koho nevím jestli bude v bezpečí a hlavně jí motat hlavu zase jiným chlapem když jednoho tátu má, a to je ten s kterým žijeme.

Máte tu prosím některá podobnou zkušenost? Vím že teotericky má na dceru nárok, ale tohle té malé přeci vůbec nemůže prospívat.

Prosím o radu.

Vy spolu od kvetna nezijete a uz ma mala noveho tatu? To je fofr.
Biologicky otec se nezachoval dobre, ale to neznamena, ze ty ho od dcery odriznes uplne.
Bud rada, ze se vzpamatoval brzo a nebran jim v kontaktu.
Je to tve dite, tve rozhodnuti, ale mi neprijde normalni, aby nove/ velmi certve znamosti dite rikalo tati. Stryc nebo jmenem, ale proc tati? Sama tim delas diteti zmatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.9.19 13:02

Já nevim, proč se to polarizuje na bud a nebo. ˇPřikládním se na stranu zakladatelky nebo se zastanu jejího chlapa. Bud je vadná ona nebo on. Podle mě můzou být vadní oba a podle mě jsou.
On je debi1, že se vybodnul na svoje dítě. Ona je divná, že nechá své dítě oslovovat chlapa, kterýho zná sotva pár měsíců tati ( a není to zjevně jen o tom oslovení, jak pdsoouvá Úslava, ale i celý přístup). To, že biootec nejeví zájem je hrozné, smutné a vůči dítěti kruté. Ale to, že se to ona snaží v cukuletu zaflastrovat první známostí, to nijak nezachrání, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
6.9.19 13:07

@Annabela11 to určitě ;) a ona nemá blbnout dítě že nový partner je tatínek. To takhle bude říkat pokaždé? Vždyt jsou to jen 4m ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
6.9.19 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu.

Mám dceru 2 roky a 4 měsíce. S jejím biologickým otcem nežijeme od května a od té doby ji ani neviděl. Neměl zájem, byl v dluzích a skoro přišel o střechu nad hlavou. Dcera začala říkat novému přítelovi táto, mají skvělý vztah, všechno bylo perfektní do té doby, než bývalí přítel začal psát sms že chce dceru vídat, že má na ní nárok atd.Za 5 měsíců na dceru neposlal ani korunu natož aby napsal jak se jí vede. Ještě soudně nemáme vyřešené svěření do mé péče. Nechci však dceru dávat někomu, koho 5 měsíců neviděla, u koho nevím jestli bude v bezpečí a hlavně jí motat hlavu zase jiným chlapem když jednoho tátu má, a to je ten s kterým žijeme.

Máte tu prosím některá podobnou zkušenost? Vím že teotericky má na dceru nárok, ale tohle té malé přeci vůbec nemůže prospívat.

Prosím o radu.

Záměrně nepíšeš kdo od koho odešel :think:
Pokud jsi ty utekla k milenci a v podstatě jsi otci péči znemožnila, radši bys měla zalézt do nory a moc čumáček nevystrkovat. Ale tak to nejspíše nebylo, určitě tě expřítel zbil a o půlnoci a s dítětem vyhodil do květnového mrazu. Hajzl. Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:09

@zoidberg Chlap ma radne cvakat a cvakat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:10

@Bábrdl Ona uci dítě rikat novemu partnerovi tati??a kde to píše? pise pouze ze dcera mu tati rika, ne ze ji to uci! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.19 13:14

@Markéta80 A ty vis ze ji blbne??dcera to muze rikat sama od sebe, protoze to tak cítí. A ty víš ze bude partery střídat??mozna mluvis z vlastní zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí