Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
4.3.16 09:20

Já dnes udělám jen nudle s mákem nebo tvarohem. Na zítra mám v plánu zapečený pangrasius s bramborem a v něděli kuře po kanadsku s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.3.16 09:34
@střepina píše:
@kometa32 jak děláš sýrový špíz?

Jednoduše, sýry které máme rádi napíchnu na špejli, přidám cibuli, papriku a obalím v trojobalu a usmažím.
Někdo tam přidává více zeleniny, slaninu, salám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 09:37

@kometa32 to je výborný nápad :potlesk: to někdy vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.3.16 10:23

Dneska bramborova polevka, hrachova kase, celozr. testovinovy salat se susenyma rajcatama, olivama a lisk. oriskama.
A na vikend upecu perlicku a k tomu stouchane brambory se zeleninou co dum da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
4.3.16 11:36

@Banshee1234 no ja je delam uplne jednoduse, upecu kosicky z lineckyho a naplnim vanilkovym pudinkem, dam ovoce a zaleju zelatinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
4.3.16 11:41

Ted jsem na ne dostala chut, takze budou asi jahodovy kosicky s pudinkem o vikendu :dance:
Dneska k obedu zeleninovy kuskus a rajska polevka. K veceri jednohubky s klobasou a pikantni pomazkou 8) A prcek (protoze ma strevni chripku) bude mit mrkev s ryzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 12:22

@kometa32 tak jsem se nechala inspirovat, jenže jsem blbá a nepřemýšlím :zed: :zed: :zed: mám jen kovové špejle, napíchala jsem sýr, cibuli, anglickou, vzala jsem si široký misky na obalování, jenže se mi tam špízy nevešly, kromě jednoho, který se jako jediný povedl, takže bordel z obalování všude a nejhorší bylo že se mi nevešly do pánve, takže jsem to patlala, smažila jak to šlo, no hruza :pocitac: :pocitac: akorát jeden špíz mám menší, takže nebyl problém, ten nechám chlapovi, příště jedině koupit dřevěný špejle, kde je seženu, mají je v penny? nebo někde v papírnictví? a nastříhat je podle pánve, k tomu jsem uvařila brambor a domácí tatarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
4.3.16 12:34

@střepina Dřevěné špejle jsem koupila v železářství-domácí potřeby, ale tesco je takové vetešnictví, třeba :nevim:
Jinak svého času jsem použila krátké kovové pletací jehlice, nebo dlouhé rozpůlené. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
4.3.16 12:42

@střepina spejle maji snad vsude. V Penny a Bille urcite :kytka:
A z jakych syru to delate? Eidam, niva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.3.16 12:45
@střepina píše:
@kometa32 tak jsem se nechala inspirovat, jenže jsem blbá a nepřemýšlím :zed: :zed: :zed: mám jen kovové špejle, napíchala jsem sýr, cibuli, anglickou, vzala jsem si široký misky na obalování, jenže se mi tam špízy nevešly, kromě jednoho, který se jako jediný povedl, takže bordel z obalování všude a nejhorší bylo že se mi nevešly do pánve, takže jsem to patlala, smažila jak to šlo, no hruza :pocitac: :pocitac: akorát jeden špíz mám menší, takže nebyl problém, ten nechám chlapovi, příště jedině koupit dřevěný špejle, kde je seženu, mají je v penny? nebo někde v papírnictví? a nastříhat je podle pánve, k tomu jsem uvařila brambor a domácí tatarku

Jéé, to je hezké :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.3.16 12:46
@tejuho píše:
@střepina spejle maji snad vsude. V Penny a Bille urcite :kytka:
A z jakych syru to delate? Eidam, niva?

Já dělám jen eidam, hermelín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
4.3.16 12:48
@Marfusa2 píše:
Já dnes udělám jen nudle s mákem nebo tvarohem. Na zítra mám v plánu zapečený pangrasius s bramborem a v něděli kuře po kanadsku s rýží.

se divím že toho pangase ještě někdo jí, potom, co kolovalo netem, kde to chovají :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
16744
4.3.16 12:48

@tejuho většinou chodím jen do penny, neviděla jsem je tam, myslím :think: to je fuk, někde je seženu, mužeš dát co chceš, hermelín, nivu, já měla doma jen nějaký tučný sýr švýcarského typu nebo balkán,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.3.16 12:51

@kometa32 já měla nervy u toho, kdybych měla dřevěný, tak to zkrátím :zed: to jsem si zase naběhla :jazyk: @Hanney taky jsem slyšela že to chovají v nějakých splaškách nebo tak nějak, jednu dobu to byl hit, vařili to v jídelnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.3.16 13:13
@Hanney píše:
se divím že toho pangase ještě někdo jí, potom, co kolovalo netem, kde to chovají :pocitac: :poblion:

Já doufám že nás to pro jednou nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí