Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já dnes udělám jen nudle s mákem nebo tvarohem. Na zítra mám v plánu zapečený pangrasius s bramborem a v něděli kuře po kanadsku s rýží.
@střepina píše:
@kometa32 jak děláš sýrový špíz?
Jednoduše, sýry které máme rádi napíchnu na špejli, přidám cibuli, papriku a obalím v trojobalu a usmažím.
Někdo tam přidává více zeleniny, slaninu, salám…
Dneska bramborova polevka, hrachova kase, celozr. testovinovy salat se susenyma rajcatama, olivama a lisk. oriskama.
A na vikend upecu perlicku a k tomu stouchane brambory se zeleninou co dum da
@Banshee1234 no ja je delam uplne jednoduse, upecu kosicky z lineckyho a naplnim vanilkovym pudinkem, dam ovoce a zaleju zelatinou.
Ted jsem na ne dostala chut, takze budou asi jahodovy kosicky s pudinkem o vikendu ![]()
Dneska k obedu zeleninovy kuskus a rajska polevka. K veceri jednohubky s klobasou a pikantni pomazkou
A prcek (protoze ma strevni chripku) bude mit mrkev s ryzi ![]()
@kometa32 tak jsem se nechala inspirovat, jenže jsem blbá a nepřemýšlím
mám jen kovové špejle, napíchala jsem sýr, cibuli, anglickou, vzala jsem si široký misky na obalování, jenže se mi tam špízy nevešly, kromě jednoho, který se jako jediný povedl, takže bordel z obalování všude a nejhorší bylo že se mi nevešly do pánve, takže jsem to patlala, smažila jak to šlo, no hruza
akorát jeden špíz mám menší, takže nebyl problém, ten nechám chlapovi, příště jedině koupit dřevěný špejle, kde je seženu, mají je v penny? nebo někde v papírnictví? a nastříhat je podle pánve, k tomu jsem uvařila brambor a domácí tatarku
@střepina Dřevěné špejle jsem koupila v železářství-domácí potřeby, ale tesco je takové vetešnictví, třeba ![]()
Jinak svého času jsem použila krátké kovové pletací jehlice, nebo dlouhé rozpůlené. ![]()
@střepina spejle maji snad vsude. V Penny a Bille urcite ![]()
A z jakych syru to delate? Eidam, niva?
@střepina píše:
@kometa32 tak jsem se nechala inspirovat, jenže jsem blbá a nepřemýšlím![]()
![]()
mám jen kovové špejle, napíchala jsem sýr, cibuli, anglickou, vzala jsem si široký misky na obalování, jenže se mi tam špízy nevešly, kromě jednoho, který se jako jediný povedl, takže bordel z obalování všude a nejhorší bylo že se mi nevešly do pánve, takže jsem to patlala, smažila jak to šlo, no hruza
![]()
akorát jeden špíz mám menší, takže nebyl problém, ten nechám chlapovi, příště jedině koupit dřevěný špejle, kde je seženu, mají je v penny? nebo někde v papírnictví? a nastříhat je podle pánve, k tomu jsem uvařila brambor a domácí tatarku
Jéé, to je hezké
![]()
@tejuho píše:
@střepina spejle maji snad vsude. V Penny a Bille urcite
A z jakych syru to delate? Eidam, niva?
Já dělám jen eidam, hermelín.
@Marfusa2 píše:
Já dnes udělám jen nudle s mákem nebo tvarohem. Na zítra mám v plánu zapečený pangrasius s bramborem a v něděli kuře po kanadsku s rýží.
se divím že toho pangase ještě někdo jí, potom, co kolovalo netem, kde to chovají
![]()
@tejuho většinou chodím jen do penny, neviděla jsem je tam, myslím
to je fuk, někde je seženu, mužeš dát co chceš, hermelín, nivu, já měla doma jen nějaký tučný sýr švýcarského typu nebo balkán,
@kometa32 já měla nervy u toho, kdybych měla dřevěný, tak to zkrátím
to jsem si zase naběhla
@Hanney taky jsem slyšela že to chovají v nějakých splaškách nebo tak nějak, jednu dobu to byl hit, vařili to v jídelnách
@Hanney píše:
se divím že toho pangase ještě někdo jí, potom, co kolovalo netem, kde to chovají![]()
Já doufám že nás to pro jednou nezabije.