Co se líbí na mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
26.10.10 13:36

hnědovlasý,tmavé oči a ne vychrtlí,ale doma mám blondáka s modrýma očima a velkýma rukama…ale důležitý je,aby ten chlap měl to charizma,něco vyzařoval a uměl se chovat jako gentlman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.10 13:36

Jůůů, to je hezká diskuse :-P

Já koukám na ruce a moc se mi líbí ostrý rysy ve tváři. A tam mám doma ostře řezanýho muže s hezkýma rukama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.10.10 13:37

Ja mam doma jednoho Beckera :-D

Akorat mu to na hlave uz ridne vic, ale ma bradku a vousy- nazrzle, je chlupatej, vysoky akorat, ma docela brisko- pry po trech detech ma narok :-D

Zivi mne i nase deti- myslim si ze az moc dobre, v posteli je to samec

Proste same pozitiva

Je starsi o 9 let.

Kdyz jsem ho videla poprve- nelibil se mi- ale u vecere mne doslova ukecal a ocaroval mi, za 14 dni jsem mu rekla ANO a za 4 mesice jsme se brali- pak jsem odjeli na libanky, pak zplodili 3 deti a zatim sama pozitiva :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535

Chlupy nemusím :-P . Teda na některých místech je toleruju :mrgreen: , ale třeba chlupatý záda mě děsí. Ještě, že jsem si dobře vybrala. A raději vlasy než holou hlavu. Zvlášť když jsou jemný a voňavý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
EvHu píše:
A kolik z vás má doma pravej opak :mrgreen:

Původně to byl můj ideál, ale léta běží a ideál se mění v pravý opak :cert:
(i když já mám pocit, že u nás to nejsou léta, ale měsíce :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.10.10 13:39

Mně se líbí štíhlí chlapi s malým zadkem, tmavovlasí a tmavoocí, ruce radši štíhlejší a dlouhé prsty :). Takového mám doma, akorát po kom je to naše dítě blonďaté, to je mi záhadou :lol: :lol: .

Dřív se mi líbili chlapi s dlouhýma vlasama, to už teď ne-e :).

A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.

Líbí se mi, když o sebe chlap dbá, ale v tom smyslu, že je ostříhaný, oholený a čistý. Chlap, který utratí za hadry víc než zbytek rodiny, by mě děsil :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053

Super téma :palec:
Za mě jsou to oči,úsměv a celkově postava - vyšší a udělaná-svaly z práce,velké a silné ruce.
Chlupatý záda a prsa jsem nechtěla a teď mi u přítele nevadí,naopak si dělám srandu,že ho oholím když ho střihám na 4mm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0

Ja se hezky bavim,opravdu,je to sranda cist nejake prispevky.Diskuze se po dlouhe dobe opravdu povedla.

• Citovat
  • Upravit
12738
26.10.10 13:40

Holky ten můj už taky z těch svých snědých vlasů nemá na hlavě skoro nic…jen ty vousy mu zůstaly sem tam tmavé, jinak šediny…taky nejsme asi ideál postupem času :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
26.10.10 13:41

Mně se líbí aktuálně Jaro Slávik. I jsem se kvůli tomu vydržela dívat na to ČRaSR má talent, ale je to pitomost, takže nevím, kde ho jinde vidět.
Je to FEŠÁK a ten pohled…ach, och, ach.

Jinak stabilně je můj typ Jude Law.

Nejvíc sexy hlas má pro mě Jan Maxián, který mluví ten „hlas shůry“ v Malé princezně v Kouzelné školce. Takhle se vzrušit hned po ránu u dětského pořadu je skvělé!!

Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 13:41
bumbinka píše:
Dřív se mi líbili chlapi s dlouhýma vlasama, to už teď ne-e :).

A nesnáším chlapy s náušnicí nebo melírem, to bych neskousla.

Plně souhlasím. Dlouhý vlasy, melír, naušnice a piercing v jazyku a v bradavce. :-P :-P :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.10.10 13:42

Co mě teda dokáže dorazit je účes na záclonky, nebo Jágra, melír či nagelováno..
dlouhý vlasy jsou in maximálně na skejtákovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.10.10 13:43
ka-tka píše:
Kdyz jsem ho videla poprve- nelibil se mi- ale u vecere mne doslova ukecal a ocaroval mi, za 14 dni jsem mu rekla ANO a za 4 mesice jsme se brali- pak jsem odjeli na libanky, pak zplodili 3 deti a zatim sama pozitiva :-D :mrgreen:

Hele tak ten můj mě teda na první pohled taky nějak nenadchnul ale taky mě za večer ukecal. pak už to teda nebylo tak rychlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.10 13:43
Panuška píše:
derida píše:
Jééé, dobré téma :palec: Tak mně se líbí metrosexuálové-šamponi(zkrátka chlapi, co o sebe dbají).
Deri konečně taky nějaký jiný vkus - zatím to tu vypadlo všechno na zarostlé, starší dřevorubce s rukama jak lopaty :lol: :lol: :lol: :lol:

Mě se taky líbí, když o sebe chlapi dbají. Když jsou čistí a voní. Ale u mého ex jsem se píchala o nagelované prameny vlasů a přišlo mi to hnusný. Když si ten gel smyl, vypadal jako zmoklá slepice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 13:44

Můj chlap si teda dává gel do vlasů, ale nenosí žádný rádoby mokrý styl. Jen si poupraví vlasy a mě se to líbí. A je pořád voňavej. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí