Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Panuška píše:
poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out![]()
Ale to ani nemusíš, je to takovéj nic moc pěknéj ťulpas a ženský se z něho můžou uslyntat k smrti…
Ok, uznávám, závist je svině…
hmm tak není špatnej (líbí se mi zarostlý chlapi) ale že bych si z něj sedla na pr… tak to teda ne
![]()
etatinek píše:Terrad píše:To asi ano, ale blbě se poslouchá a směje vtipům, když pelášíš rychlostí blesku od podivného individua, které se vynořilo ze stínů tmavé uličky v závěsu plačících, křičících a utíkajících dětí…
Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno.![]()
A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd..
![]()
Jsi ho totiž, Panuško, neviděla „naživo“ v televizi…to má jiný grády..a jak říkám, ten jeho pohled, to je něco. No, má manželku, takže nic. ![]()
Lizbeth píše:
A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd..![]()
Se máš, na mě nikdo nesyčel a nemlaskal…
![]()
mě se to taky stalo jen párkrát-zas taková kočka nejsem:-)…ale fakt není o co stát
Lizbeth píše:
A také tak zbožnujete, když na vás řemeslníci, dělníci a jiné profese syčí z lešení, příkopů a kanálů??? takové to ssss, kočičko, hmmmm to je roštěnka atd..![]()
Nevím, tohle se mi ještě nestalo… ![]()
Lizbeth píše:
Dámy, nejpřitažlivější je ten muž, který nás nechce a přehlíží nás jak lány.
Moje řeč…toho to fešáka jsem viděla v jedné telenovele…jinak můj typ je modré oči a tmavé vlasy a musí mít chlupatou hruď
mě taky,a bylo to dost trapný,hodně lidí se za mnou otáčelo a já jsem se tý chvíly chtěla propadnou do země ![]()
Lizbeth píše:
Tak tohle nesnáším, raději přecházím na druhou stranu. ![]()
Lizbeth píše:
jo a nesnáším to
jen vždycky přemýšlím jak zareagovat, ale co mám Veruš tak marně přemýšlím kdy se mi to stalo naposledy. ze by uječená dcera ubírala na kráse
![]()
MadGirlNancy píše:Lizbeth píše:Se máš, na mě nikdo nesyčel a nemlaskal…
![]()
No to je vyloženě nechutné. Zrovna včera jsem jela trolejbusem a tam byli takoví dva dorostenci, řádně ožralí a slintali na každou ženskou, co šla po chodníku. A nechutně přitom olizovali sklo
Zajímavé bylo, že na žádnou ženskou v troleji (a že jich tam bylo) si tohle netroufli.
Ale je fakt, že dost záleží na tom, JAKÝM ZPŮSOBEM pokřikují. Někdy to i zalichotit dokáže ![]()