Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máš na mysli kolik hmitů udělám? Na břicho cca 75, na nohy je to horší, to zvládnu jen 50 a mám dost, zadek to samý.. ale aspoň mám kam směřovat
jo a na břicho to dělám zjednodušeně, nemám obě nohy ve vzduchu, ale jednu mám opřenou o zem… a jedu podle knížky, takže na břicho je to třeba 4×75 (4 druhy cviků, atd…)
ahoj, ja jsem kalanetiku cvicila pred otehotnenim (zhruba 3 roky) a prvni vysledky jsem videla zhruba po mesici.. jinak frekvence cviceni - napred jsem zhruba 5 mesicu chodila 3× tydne cvicit do fitka klasicky na hodinu, potom doma cviky, ktere jsem se tam naucila + neco z knizky. frekvence porad 3 x v tydnu, obcas i navic „udrzovaci program“, ktery je prave v te knizce ![]()
Eneer píše:
Máš na mysli kolik hmitů udělám? Na břicho cca 75, na nohy je to horší, to zvládnu jen 50 a mám dost, zadek to samý.. ale aspoň mám kam směřovatjo a na břicho to dělám zjednodušeně, nemám obě nohy ve vzduchu, ale jednu mám opřenou o zem… a jedu podle knížky, takže na břicho je to třeba 4×75 (4 druhy cviků, atd…)
jo tak to je dobrý ![]()
Jo? Nedokážu to posoudit
ale je to každým dnem lepší, včera jsem zapomněla, že na zadek dělám jen 50, tak jsem dala těch 75, ale bylo to o fous ![]()
Tak mám za sebou osmou „hodinu“ cvičení a už na sobě cítím malý výsledky
i když je pravda, že k dokonalosti správných pozic při cvičení mám ještě daleko…
a mám docela problém s tím pomalým tempem při kmitání, ale to je hlavně tím, že je pak to cvičení náročnější (dýl trvá)…
Eneer píše:
Tak mám za sebou osmou „hodinu“ cvičení a už na sobě cítím malý výsledkyi když je pravda, že k dokonalosti správných pozic při cvičení mám ještě daleko…
a mám docela problém s tím pomalým tempem při kmitání, ale to je hlavně tím, že je pak to cvičení náročnější (dýl trvá)…
to je super
ja si pamatuju, ze jsem prvni viditelne vydśledky zaregistrovala cca po mesici, ale to jsem chodila cvicit 3× tydne.
Holky a neznáte nějaké stránky nebo nevíte o nějakém videu, podle kterého by se dalo cvičit? Ale spíš něco rychlejšího, strašně mě nudí, když se tam vykecávají a trvá dvě minuty, než přejdou k dalšímu cviku. ![]()
rejžička píše:
Holky a neznáte nějaké stránky nebo nevíte o nějakém videu, podle kterého by se dalo cvičit? Ale spíš něco rychlejšího, strašně mě nudí, když se tam vykecávají a trvá dvě minuty, než přejdou k dalšímu cviku.
Já cvičím podle knížky, ta se dá stáhnout na uložto.cz
Alisee, já spíš cítím ty změny na těle, ale vidět ještě nejsou, ale snad brzy budou ![]()
S kalanetikou jsem začala před 14-ti dny. Zatím není nic moc vidět, ale už mám -1cm přes břicho a v pase
Cvičím 3× týdně. Tak sem na sebe zvědavá za měsíc nebo za dva. Snad se dočkám perfektní postavy ![]()
Ahojky kočky, taky chci cvičit, myslíte, že stačí 3 krát týdně po hodince?
alisee píše:
kelly - já bych řekla, že to bude stačit
Jestli tě (i) ta hodinka nezabije.. ![]()
No tak asi opravdu zabije
Teď jsem cvičila a mazec
Kočky myslíte, že by nevadilo, kdybych si program rozdělila na 2 půlhodiny během dne? Cvičím podle videa Callan Pinckney
Kelly33 píše:
No tak asi opravdu zabijeTeď jsem cvičila a mazec
Kočky myslíte, že by nevadilo, kdybych si program rozdělila na 2 půlhodiny během dne? Cvičím podle videa Callan Pinckney
Já myslím, že určitě ne. Ale proč raději nezkusíš míň opakování a dát si to celé? Lépe bys pak viděla, jak se zlepšuješ..