Daly byste dětem chipsy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pokud by to znamenalo aspon pul hodky klidu od meho triletaka… klidne i cely pytlik, ale syn si zobne tri bramburky a vic ho nezajimaji. Asi proto, ze to pro nej neni az takova zvlastnost.
Mala 8m zatim mela pouze kukuricne krupky a susenky pro mimi, mimo kojenecke stravy, ale az tolik to nehrotim. Susenku od kafe, pokud bych ji nezdlabala driv ja, ji klidne kolem roka dam.
Kamaradka dvouleteho syna vykrmuje bio zdravou vyzivou a u nas na grilovacce zdlabal cely spekacek. A zije a jaky byl klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata Uz se tesim, to zase bude poctenicko ![]()
Hlavne mi pripomen, at si zapnu podpisy ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna náš malej má 7 měsíců a 10,5 kg
kupujem royal canin pro koťat, kdyby měl někdo náhodou hubený dítě, doporučuju
psí piškoty jsou super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna píše:
@aničkakytička My mame specialni zwerimexove, kilo za 160 Kč![]()
Maly ma deset mesicu a skoro jedenact kilo… Kocky v posledni dobe zhubly
Uplne nejlepsi jsou psi piskoty, jsou taky pekelne drahe, ale vynikaji, pani prodavka se podrekla, ze je ujida, kdyz si nestihne koupit obed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška No, já se přiznám, že zdravou stravu zas tak dvakrát neřeším a vzhledem k tomu, že naše dvouletá Kamilka má ségru(11let) která si tyto pochutiny ráda dá, tak i ona si sem tam něco zobne (chipsy, delisu atd…) No určitě by bez toho být mohla, ale když ji tím necpu tak to nevidím jako nějakou hroznou trágu. ![]()
Já si myslím, že se nesmí nic hrotit a zlatá střední cesta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Takze cekas ze zacneme nadavat jak je tvoje kamaradka blba, lamentovat a spilat? Ja susenku d kafe, davam pokazde kdyz si dam v kavarne kafechilsy nejim ani ja ale davam treba gumove kokina
at si kazdy dela co chce pokud neleje do decka kyselinu a ne pe do nej trikrat denne mekac.
Ted budu mit strach davat male susenku od kafe aby to nejaka moje kamaradka neprobirala na emiminu
jo nikdy nevíš kdo tě sleduje ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janichka ne nečekám ale čekala jsem že ty moji otázku takhle pochopíš
klidně se boj ![]()
Vůbec neriju ani do kamarádky ani do maminek co to mají jinak, jen mě zajímaly názory nic víc. Kámošku mám ráda, ať si její děti jí třeba suchý z nosa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Langosinka jako moje švagrová. Mi říkala, jak její dcera nejí uzený, nejí bramborový knedlík, že jí to nehcutná a že je to nezdravý…u nás snědla skoro půlku uzenýho kolene a sedm knedlíků
v pěti letech tenkrát… jsme koukali jak puci. Její tatínek doma striktně vše na vodě a holka pak u nás luxuje lednici.
Já jí nedávám, ona příjde sama, jestli bych jí dala. A když má chuť, proč ne…švagrová o tom ví, švagr teda ne, by se asi zvencnul…
- Citovat
- Upravit
@tamata tak aspoň vím, kde je u nás chyba, kocour má dietní granule kvůli ledvinám a děcko v roce doktorka podezřívá z podvýživy, láduju ji lipánkama, ani gram nahoře a on je zakopaný pes v granulích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíte si, že je chyba, když kupujem psům ty nejlevnější granule z Lidlu a děcka to nežerou?
Neutratíme potom moc za běžný jídlo? Nebylo by lepší připlatit za granule a ušetřit na celozrnném pečivu, šunce a zelenině? ![]()
Děti i psi vypadají dobře a kvalitně živení, osvalení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aničkakytička Ty blaaaaho, to je teda fakt obrik! ![]()
Se ti asi pronese, co? ![]()
@tamata Zrni, seno a granule… A furt se bude propagovat ta zdrava strava… ![]()
- Citovat
- Upravit
@skoromamuška suchy z nosa je prvni roky zivota hodne oblibene
nkomu to vydrzi do konce zivota ![]()
Nechci rypat, jen je mi jedno ze nkdo decku da susenku od kafe
nemyslim to zle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit