Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Gituš píše:
@ŠestýSmysl Teď je na řadě nějaký ten zážitek, abyste ho dostali od PC.
Když jsem se ho ptala, tak jeho odpověď byla:To mi asi Ježíšek nemůže dát. Chtěl bych, abych v té hře (nevím název),zvládl tohle kolo a mohl jít dál…
. Na to jsem odpověděla, že tohle Ježíšek asi nezvládne…
Opravdu ho nic nebaví.
@ŠestýSmysl Jo, tak tomu se říká závislost. Asi by bylo na čase s tím něco udělat. Kolik mu vlasně je?
Když ráda gumičkuje, tak by jí třeba potěšilo něco jiného na vyrábění, já přibližně v těch letech dostala stav na korálky a používala jsem ho často a ráda
http://www.kidits.cz/…egler/-19705?…
Tenhle je teda dražší, ale nějaký z plastu by se do těch 300 určitě vešel
@levandule23 píše:
Tenhle je teda dražší, ale nějaký z plastu by se do těch 300 určitě vešel
stav je dobrý nápad
ale osobně se k tomu plastovému moc nepřikláním, měla jsem ho a nic moc…v porovnání s tím dřevěným ![]()
Tak za 212 - to je zhruba jak ta plánovaná knížka, ne?
Tvl, já chci stav na korálky
Asi jsem zpožděná.
Nemáte nějaký tip, co frčí u devítiletých holek, dcera má narozky a jsme bezradní, ona sama nic nechce, prý jí stačí dort ![]()
To jo, to je už naplánovyný, ale potřebuju spíš dárek. A jsem bezradná.
@terinka4444 tady šíleně frčí film Mimoňové. Tak třeba lįstky do kina? Synovi bude za týden 13 a mám pro něj tlf dotykáč, inline brusle a tři knížky. Ještě plánuju koupit nějaký trička do školy.
![]()
@terinka4444 Tak něco podle založení…jestli ráda sportuje (brusle, koloběžka), tvoří.. Hadříky a nějaké doplňky (šperky, kabelky) jí neberou?
Třeba in- line brusle.. naše chce tento skateboard, jezdí na něm kluci i holky, ale co bude nejlepší budete nejspíš vědět vy sama, co ji baví, co by ji udělalo radost, o čem sní, atd.
@terinka4444 píše:
Nemáte nějaký tip, co frčí u devítiletých holek, dcera má narozky a jsme bezradní, ona sama nic nechce, prý jí stačí dort
ta je skromná
, to se jen tak nevidí ![]()
@terinka4444 To znám, nám to řekla taky, plus, že chce pusu. K 9. narozeninám jsme jí nakonec koupili ipod nano od apple. Jezdí do školy busem, hudbu poslouchá ráda, tahá ho všude s sebou…