Dárek pro dvanáctiletou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
16.7.15 13:40

9 leta neterinka miluje monster high, kupovala jsem ji obleceni i hracky s tema motivama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
16.7.15 14:07

@terinka4444 Já jsem na radu z této diskuse pro dvanáctiletou kupovala tuto knížku
http://knihy.abz.cz/…ycejne-holky
Je jich víc dílů, podle stáří a je to mu uzpůsobený i obsah knihy.
Měla z ní radost a pak se ukázalo, že doma měla už „jedenácku“ a líbila se jí. Ani rodiče nějak nehudraly, že by to bylo nevhodné. Takže jestli ráda čte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
16.7.15 14:09

Má desetiletá dcera taky nechtěla nic konkrétního k narozeninám :lol: Kdo se s tím má pořád vymýšlet. To ty mladší cácory si navymýšlí celý seznam a člověk má aspoň z čeho vybírat, ale takhle :mrgreen:.

Vzhledem k tomu, že má desáté narozeniny, dostane od nás stříbrný řetízek s přívěskem. Řekla jsem ji, že si má vybrat nějaké oblečení. Tak si vybrala šaty. A dostane „balzám na rty - laboratoř“, protože ráda tvoří. A ještě dostane knížku. To by ji mohlo snad stačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.7.15 15:30

Holky moc děkuju, jste hodné, hadříky jí neberou, ona neřeší, co má na sobě, co jí dám, to si obleče, to ta tříletá víc vybírá, nicméně jsem jí koupila sukni. Monsterky jdou úplně mimo nás, ale ten ipod je dobrý, taky jezdí autobusem a hudbu začíná poslouchat, jen má mobil, jestli to neplní stejnou funkci :think:

Ta knížka je super, mají ji od desíti, tak to schovám na příští rok.

A právě jsem vymyslela a objednala, koupila jsem raft. Miluje sjíždění řeky, musíme si půjčovat v půjčovně, stojí to peněz jak želez, řeku máme za humnama, takže můžeme každý den kousek sjíždět…tak bude mít doufám radost, je to takový dárek pro všechny, ale je to hlavně kvůli ní, a dostane své pádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
16.7.15 15:48
@terinka4444 píše:
Holky moc děkuju, jste hodné, hadříky jí neberou, ona neřeší, co má na sobě, co jí dám, to si obleče, to ta tříletá víc vybírá, nicméně jsem jí koupila sukni. Monsterky jdou úplně mimo nás, ale ten ipod je dobrý, taky jezdí autobusem a hudbu začíná poslouchat, jen má mobil, jestli to neplní stejnou funkci :think:

Ta knížka je super, mají ji od desíti, tak to schovám na příští rok.

A právě jsem vymyslela a objednala, koupila jsem raft. Miluje sjíždění řeky, musíme si půjčovat v půjčovně, stojí to peněz jak želez, řeku máme za humnama, takže můžeme každý den kousek sjíždět…tak bude mít doufám radost, je to takový dárek pro všechny, ale je to hlavně kvůli ní, a dostane své pádlo :lol:

Ta bude nadšenáá :potlesk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3371
16.7.15 17:09

@terinka4444 Jo, to je perfektní! Myslím, že to bude mít úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.18 08:14

Tak rok se s rokem sešel a jsem zase v koncích. Nemáte někdo nějaký nápad pro dvanáctiletou k narozkám? Nic si nepřeje, všechno má a já jsem v koncích. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.7.18 08:25

Paddleboard, u 12. leté i devitileté měl velký úspěch. Braly si ho k moři a od rána do večera na něm byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.7.18 08:29

A cena? Když nic nechce co jí nadělit nějaký zážitek? Jinak už je dost stará aby musela mít vyloženě nějaký dárek jako fyzicky, co třeba poukaz na oblečení aby si ho mohla jít sama vybrat. Nebo co má za koníčky? Knížky, hru do pc, nějakou kosmetiku, sportovní vybavení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.18 08:31
@mamoch píše:
Paddleboard, u 12. leté i devitileté měl velký úspěch. Braly si ho k moři a od rána do večera na něm byly.

na tom nemá kde, bohužel, vodní plocha na paddle tu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.18 08:35
@Kriss Tina píše:
A cena? Když nic nechce co jí nadělit nějaký zážitek? Jinak už je dost stará aby musela mít vyloženě nějaký dárek jako fyzicky, co třeba poukaz na oblečení aby si ho mohla jít sama vybrat. Nebo co má za koníčky? Knížky, hru do pc, nějakou kosmetiku, sportovní vybavení? :think:

Cena je jedno, koupila jsem jí permici do lanového centra, takže zážitek má. No a máme koně, al ele to prostě všechno má. Vymyslela nové ohlávky, fajn, ale to je jen z nouze ctnost, protože každý kůň má dvě a jednu výstavní, takže je to v podstatě nepotřebné. Dál hraje florbal a na to prostě všechno má. Knížky si teď nakoupila, vyhrála nějaké olympiády, za to dostávají poukázky do knihy, tak jich měla hodně, tak si koupila 6 knih, takže to teď má. Hry na tabletu moc nehraje. No a oblečení, má toho tuny, nic nechce, nic nepotřebuje. Z letního toho má tolik, že to nestíhá unosit a zimní/podzimní kolekce toho, co ráda nosí, ještě nejsou. Jsem fakt úplně bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 08:49

Ja jsem koupila dceri navstevu studii, kde se natacel Harry Potter. Je to v Londyne a jelikoz jsme do L stejne chteli vyrazit, tak jsem to zahrnula do cestovniho itinerare. Co treba ji vzit na nejaky spolecny zazitek?

• Citovat
  • Upravit
elibro
11.7.18 08:51

@terinka4444 pěknou deskovou hru, můžete hrát po večerech s rodinou. Mezi dětmi má úspěch třeba karetní Bang nebo Ligretto. Taková jednoduchá zábavná hra pak poslouží i mezi kamarády, na táborech…

Nebo nějakou výtvarnou sadu, pokud ji trochu baví tvořit.

• Citovat
  • Upravit
3739
11.7.18 08:52

@terinka4444 novou aktovku? Nové sálovky do tělocviku, lepší batoh na kroužky, vstupenky do divadla nebo na muzikál, kino s kamarádkou, jako překvapení nové ložní povlečení, polštářky a přehoz, naaranžovat v pokojíčku jako překvápko. hudební nástroj, míč, tenis, bedec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 08:52

Kdyztak odkaz tady
https://www.wbstudiotour.co.uk

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie