Dárky k Vánocům, jsem sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33844
24.11.24 07:39
@Anonymní píše: Více

No a kdybys rekla ze nic ukazovat nebudes, tak co by se stalo? Ja bych jim rekla, at tedy zadne penize nedavaj, kdyz si myslej kdo vi co, ze na tohle fakt nejsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9052
24.11.24 07:43

Ukazování účtenek nechápu absolutně. Vždyť je to ponižující. Vymýšlí to jen nějaký pablb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 07:46
@Kelsey1 píše: Více

Babička je hodně přes peníze, měla to tak vždy. Když byly děti malé, tak třeba přivezla balík plen a dala mi ho s účtenkou, abych viděla, kolik jí stojíme. Přitom nikdy nikdo po ní nechtěl, aby dětem cokoliv kupovala. Teď už naštěstí účtenky neřeší.

• Citovat
  • Upravit
33844
24.11.24 08:11

No a to si ji nikdy nic nerekla? Tohle je tak ponizujici, az to hezky neni. Nic bych od ni nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 08:19
@arinecka píše: Více

Řekla, nic jsem od ní nikdy nechtěla, ale příště přivezla a účtenku nechala na stole. Několik věcí jsem ji i vrátila. Pak to dávala manželovi, ten to neřešil.

• Citovat
  • Upravit
33844
24.11.24 08:23

Sileny. Dala ti tahle diskuze neco? Koupis si ten kabat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 08:27
@arinecka píše: Více

Nekoupím, protože ho nepotřebuju. Koupila jsem si starorůžovou parku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 08:28

@arinecka a koupila jsem si mobil, ten si dám k Vánocům.

• Citovat
  • Upravit
33844
24.11.24 08:35

Super, je fuk jestli kabat nebo parku, proste sis udelala radost. A koukam ze jeste mobil. Dobre delas, mysli taky na sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 08:38

@arinecka a od mámy nechci papinak, ale multifunkční hrnec. Byla nadšená a budu ho mít :lol: Prý to je rozumné přání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.24 08:39

Asi mi ta bojovnost dlouho nevydrží, ale bylo to fajn.

• Citovat
  • Upravit
4749
24.11.24 08:42

Nechapu, darky a vanoce jsou u nas o tom, ze se tesime ze nekoho obdarujem. Mame celkem dost penez, takze kazdy si koupi co chce behem roku, nicmene vzdy se da najit nejake prekvapeni, clovek vi co ma druhy rad. A ze mas 2 boty? To mi teda neprijde moc, jen ja s manzelem jich mame, no to ani nebudu pocitat. manzel je na boty ulitly, tak uz mam pro nej darek asi jeho 35 kus bot a je mi jedno ze uz jich ma tolik. vim, ze mu to udela radost, je to aukce, maji vzdy nejakou edici bot co jde do aukce, je jich jen par, ted jsme stihla edici wu tang, z toho bude mit radost, bylo to hned pryc, vim, ze o nich ani nevi, ma ted hrozne moc prace, tak to nesledoval plus mam knihu fotografii od nejakehoznameho fotografa, vim ze byl na jeho vernisazi a ze se mu libily, listky na jeden koncert co ma rad, je to v Londyne, tak jsem k tomu rovnou koupila i pro nas dva ubytko a bude z toho rovnou hezky prodlouzeny vikend, porad rika, ze jezdime malo jen my dva bez ditete, tak mu to udela radist..a tesim se az mu to dam, darky nejsou o tom co potrebujes, ale o radosti..tyhke darky na silu, ze jsou jen Vanoce a co kdo potrebuje, tak to dame jako darek a jeste premyslet zda to dotycny fakt musi mit, to je des. To bych ty vanoce radsi zrusila..a spis to na me pusobi, ze te cela rodina ma na haku, ale otazka je, jestli sis je takhke „nevychovala“ behem tech let sama. Vse udelam, vsechny obstaram, na sebe nemam cas a oni te pak vnimaji stejne..kup si kabat a kup si i boty, kdyz uz oni ti radost neudelaji, udelej si ji sama! A co dostane manzel, te se ptam :think: prece kdyz nekoho mas rada a znas ho, tak je jednoduche vybrat darek jen pro radost..je smutny, ze vlastni rodina nevi co a kdyz uz neco, byt praktickeho navrhnes, jeste spekuluje, zda to potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
24.11.24 08:51

Tak když si to přeješ, tak je to v pořádku. Já si ho taky koupila, a jsem moc spokojená. Máš nějaký vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 08:55

@arinecka Tefal Versalio.

• Citovat
  • Upravit
952
24.11.24 09:30
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová