Dcery chtějí, abychom se vzali

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
7.4.17 22:26

Tak po 20 letech by Uz fakt bylo nacase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.4.17 22:28
@ZuzaMi píše:
Rozhodně mi to nepříjde jako trapárna.. naopak musím souhlasit s dcerama. Ale já zastávám názor, že se mají rodiče s dětmi jmenovat všichni stejně.. mě příjde šílené být s někým dvacet let, mít dvě velké děti a být „přítel s přítelkyní“ :oops: :mrgreen:

pod toto se můžu podepsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
7.4.17 22:29

Ja jsem tohle prave nechtela ;) bavili jsme se o tom s chlapem ze jestli si me nebezme ze to beru ale mala se bude jmenovat po me ale tohle by on neprezil :D a docela obdivuju chlapy kterym to nevadi. Mala se teda jmenovala po chlapovi ale svatbu jsme teda hned neresili ale vzali se minuly rok a je to pro me uplne jine jmenovat se vsichni stejne. Nevim proc ale citim ze jsme ted opravdova rodina :) ikdyz jedine co se zmenilo je jen me prijmeni :) letos to bude 9 let co jsme spolu :) ale teda na osloveni manzel jsem si jeste nezvykla :D

Jinak udelala bych to kvuli dceram kdyz si to prejou :) pro vas se nic nezmeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.4.17 22:32

Podívej, nejsi v tom sama. Budete jako Babišovi :mrgreen:
 http://www.blesk.cz/…mi-brzy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 22:34
@pe-terka píše:

Tam jde o peníze. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
ZuzaMi
7.4.17 22:35

My byli ted treba dva tydny zpatky na svatbe tchanovi… za mesic slavi padesatku, s pritelkyni (ted uz manzelkou) jsou spolu 18 let, maji dva kluky. Nebyla to traparna - nevesta nebyla v bilem, bylo nas tam asi deset lidi, po obradu obed, kafe a zakusek. Bylo to moc fajn :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.17 22:36

Díky,holky.Tak snad do roka a do dne. Dcery neodpustí, kontrolují, jestli nosím zásnubák :jazyk: a těší se. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1318
7.4.17 22:36

My jsme spolu 15let, máme dvě malé děti a letos plánujeme svatbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.4.17 22:40
@Anonymní píše:
Tam jde o peníze. :pankac:

tak to nevím, i Babiš se chce ženit. A z Monči by toho asi moc nekáplo. Navíc spolu mají dvě děti, žijí spolu dvacet let - s igelitkou by neodešla ani „svobodná“.
Ale to máš fuk. Směrodatné je, jak to cítíš ty? Ty se nechceš vdát, být rodina i úředně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.4.17 22:40

Udelej to! neni to trapne. i kdyz to nechces ty, mysli na vase deti, pro ktere to evidentne dulezite je.
ja po svatbe nikdy netouzila, ale pak jsme to s chlapem prehodnotili. brali jsme se po 10 letech, meli jsme maleho syna. udelali jsme obrad jen se svedky a obed, byl to krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
7.4.17 22:41
@pe-terka píše:

A jak to, že se jmenuje Babišová, když nejsou manželé? To se jen tak nechala přejmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.4.17 22:41

Není to trapárna. Dcery těší, že to zařídily :-) Bude to Váš rodinný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.4.17 22:42
@ZuzaMi píše:
My byli ted treba dva tydny zpatky na svatbe tchanovi… za mesic slavi padesatku, s pritelkyni (ted uz manzelkou) jsou spolu 18 let, maji dva kluky. Nebyla to traparna - nevesta nebyla v bilem, bylo nas tam asi deset lidi, po obradu obed, kafe a zakusek. Bylo to moc fajn :kytka:

to je hezké. Však svatba nemusí být hogo fogo a nákladná akce, o to tu nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.4.17 22:44
@Levandulina píše:
A jak to, že se jmenuje Babišová, když nejsou manželé? To se jen tak nechala přejmenovat?

Nevím, já jejich osobní život nijak nestuduji :lol: Jen jsme na ten článek narazila v Blesku. Ale třeba Sára Saudková si taky žádného ze Saudků nevzala, pokud vím. Minimálně starého určitě ne, přesto si příjmení změnila - sjednotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.4.17 22:44

My se brali po 10 letech. Jenom obřad, oběd se svědky a pak o víkendu oběd s jedněma a druhýma rodičema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová