Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako traparna mi to neprijde. Pokud nejste vy rodice vylozene proti svatbe, spis je vam to jedno, asi bych do toho klidne sla - nejakou minisvatbu. My cekame treti dite, svoji nejsme, svatbu uplne do budoucna nevylucujeme, ale asi k tomu spis taky potrebujeme „dokopat“ - kdyby to byl napad deti, tak by mozna dopadl na urodnou pudu
.
@Aenne píše:
ale je, k čemu je vám muž jako Babiš? podvodník, lhář, manipulátor a sociopat. Jeho paní musí mít žaludek z ocele., normálni ženská se s takovým chlapem nedá dohromady…
Tak Tamtama se mě ptala na finanční stránku věci
Morální aspekty jsme zatím neřešily ![]()
Po takové době bych se na svatbu už vykašlala. Navíc by mi vadilo, že je to podmíněné nátlakem ze strany dětí.
Zakl.Ono je to trochu komplikovanější. Oběma nám už klepe 50 na dveře, u mě by to nebylo první manželství. Vdávala jsem se v 18 letech, obrovská romantika a láska, ale taky nevyzrálost, moc ráda vzpomínám. Nakonec to nedopadlo, alkohol, hry, dluhy…
Do druhé svatby se mi moc nechce, ale promyslím to ještě.
S přítelem jsme se dali dohromady už starší a víc z rozumu. Nechtěla jsem nikoho, kdo už má děti…Jsme víc přátelé a partneři, umíme se podržet apod.
Víte, bojím se, že když budeme mít toho druhého takzvaně v hrsti, přestaneme se snažit a na vztahu dál pracovat. Těžké rozhodování. ![]()
@Anonymní píše:
A v čem je tedy problém? Nemusíš se čančat do volánů a obřích sukní, jen říct ano muži, s kterým se milujete
@Inaris píše:
Ale vždyť je Ti snad jasné, že svatebním papírem nikoho v hrsti nemáš.
ovšem, že ne.
@Anonymní píše:
Víte, bojím se, že když budeme mít toho druhého takzvaně v hrsti, přestaneme se snažit a na vztahu dál pracovat. Těžké rozhodování.
Tohle se děje spis po narozeni deti nez jen svatbou. Pokud vam vztah klape, sla bych do toho. Deti si užiju svatbu svých rodicu
Muze to byt noc fajn rodinný den, urcite si pak všichni naplánujte i svatební cestu
To je miznosti, jak to pojmout! Myslím, ze vas to jako rodinu muze posunout někam dal.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s přítelem spolu přes 20 let. Nevzali jsme se, přítel nechtěl. Máme dvě dcery školou povinné. Mají obě jméno po mě.
Holkám to najednou začalo vadit, prý nejsme takhle normální rodina. Ukecaly tátu, aby koupil zásnubní prstýnek.Chtějí, aby si mámu vzal.
Mě to přijde jako trapárna po těch letech.
Co vy, šly byste do toho?
Máte super děti. CHápu je, že chtějí být rodina se vším všudy, a chtějí aby jste se všichni jemnovali stejně. Určitě bych do toho šla, a nejenom kvůli dětem. Pro mě osobně by bylo nepřijatelné rodit děti chlapovi před manželstvím. Ani bych s ním nebydlela před svatbou. Ale já jsem „konzerva“.
@Aenne píše:
no to právě říkam, žádne penize nestojí za to, aby si žena kazila život po boku takového človÉka, jen pokud je rovnaká jako on.
Chápu, jak to myslíš…no já si Babiše neberu
Ale motivace lidí ke sňatkům jsou různé, tak jako jsou různý lidi. Monika si s Andrejem zjevně rozumí ![]()
@nostress píše:
Máte super děti. CHápu je, že chtějí být rodina se vším všudy, a chtějí aby jste se všichni jemnovali stejně. Určitě bych do toho šla, a nejenom kvůli dětem. Pro mě osobně by bylo nepřijatelné rodit děti chlapovi před manželstvím. Ani bych s ním nebydlela před svatbou. Ale já jsem „konzerva“.
holky mají tátu omotaného kolem prstu.
Udělá pro ně cokoliv. ![]()