Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
tak pokud bys předběhla Monču a vzala si Babiše, tak asi joAle jako i finanční vazby se v manž. samozřejmě mění - vzájemná vyživ. povinnost manželů, dědictví a co já vím co všechno. Vzít si chlapa, co není chudý, samozřejmě není špatný tah
![]()
.
tak to sorry jako ![]()
@Anna766 dětem bych snesla modré z nebe, ale tohle teda nevím.. ![]()
@Tamtama píše:
@Anna766 dětem bych snesla modré z nebe, ale tohle teda nevím..
Nevidím na tom nic špatného. Chtějí jen aby si tatínek vzal maminku za ženu…
@Bábrdl píše:
Jo nechala. Což je podle mě vrchol zoufalství. „Když si mě nevzal, budu dělat, že jo.“ Jako Babišová, Saudková, Kolowratová…
A já na tom nevidím nic zoufalyho, u jmenovaných dam už vůbec ne. U těch každý ví ke komu patří i kdyby neměly žádny příjmení.
@Anna766 píše:
Nevidím na tom nic špatného. Chtějí jen aby si tatínek vzal maminku za ženu…
jo, kdyby měli malé děti, ale píše, že už jsou dospělé, ne? Tak ne, mě zmátlo těch 20 let. ![]()
Jdi do toho. Já jsem svatbu taky nikdy nechtěla, přišlo mi to jako strašná trapárna. Nakonec jsme se vzali po 15 letech a dvou dětech. Jen se svědky. A bylo to super.☺
Pokud by to bylo „jen“ kvůli dcerám, tak ne. Rodina je táta, máma a děti. Nedělá ji společné jméno. Máma se vdala několikrát a já se jmenovala po svém tátovi. Moje příjmení bylo to poslední, co by mi vadilo.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s přítelem spolu přes 20 let. Nevzali jsme se, přítel nechtěl. Máme dvě dcery školou povinné. Mají obě jméno po mě.
Holkám to najednou začalo vadit, prý nejsme takhle normální rodina. Ukecaly tátu, aby koupil zásnubní prstýnek.Chtějí, aby si mámu vzal.
Mě to přijde jako trapárna po těch letech.
Co vy, šly byste do toho?
A vzdyt je to pekne a romanticke
![]()
@Tamtama píše:
jo, kdyby měli malé děti, ale píše, že už jsou dospělé, ne? Tak ne, mě zmátlo těch 20 let.
Psala školou povinné. Třeba jim to vadí no.
Nesla bych do toho, je to jen papir a za mesic je to prestane bavit resit. Kdyz po me dite chce sourozence, take mu ho hned nepujdu vyrobit, kdyz nechci. Jste uz takhle zvykli a funguje vam to, co vic resit?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s přítelem spolu přes 20 let. Nevzali jsme se, přítel nechtěl. Máme dvě dcery školou povinné. Mají obě jméno po mě.
Holkám to najednou začalo vadit, prý nejsme takhle normální rodina. Ukecaly tátu, aby koupil zásnubní prstýnek.Chtějí, aby si mámu vzal.
Jo sla, brala bych to, ze konecne si me ten chlap zacal vazit, jako zeny/partnerky. Pro me je vic ponižující byt neci druzka a mit s nim deti.
@Anonymní píše:
Pokud jste spolu 20 let, jste ve vztahu spokojeni, tak proc ne? Ono i manzelstvi ma urcite vyhody. Pokud by slo ale jen o to splnit dceram jejich prani, aniz vy dva citite, ze chcete byt manzele, tak bych do toho nesla.
A traparna to neni. Byla by to hezka rodinna chvilka ![]()
@Aenne píše:
ale je, k čemu je vám muž jako Babiš? podvodník, lhář, manipulátor a sociopat. Jeho paní musí mít žaludek z ocele., normálni ženská se s takovým chlapem nedá dohromady…
Vzdycky se pobavim u takovych prispevku. Delat zavery podle toho, jak nam cloveka prezentuji media.
Takto drsne muzeme hodnotit pouze toho, koho osobne zname. Nikdo z nas nevi, jaky je Babis partner a otec.
Pokud ho ale znas osobne a vis, ze skutecne je takovy, jak jsi ho zhodnotila, pak se za svuj komentar omlouvam.
@Aenne píše:
ale je, k čemu je vám muž jako Babiš? podvodník, lhář, manipulátor a sociopat. Jeho paní musí mít žaludek z ocele., normálni ženská se s takovým chlapem nedá dohromady…
Pokud nejsi jeho sestra nebo mu už pěknou řádku let nevariš doma kafe, tak absolutně nemůžeš vědět jaký člověk to je, natož jaký je otec a partner. Mě ten hon co na něj teď před volbami pořádají jenom proto že má nejvyšší preference přijde úplně ubohej.
Určitě bych do toho šla.
ten papír je z hlediska zákona velmi důležitý.