Diskuze pro šedé myši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
5.2.12 19:44

ja myslim, ze seda mys jen v nicem nevynika. Ja teda vynikam exhibicionismem a tudiz seda mys nejsem? Supeeeeer! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.12 13:19

Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 roky :lol: mám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let :roll: v životě jsem toho taky moc nedosáhla,ve 20 jsem měla první dceru,za tři roky jsem se rozvedla,byla sama s dcerou ,tak moc peněz nebylo.Nikam jsem nejezdila ,jen k mámě.Žádná dovolená nic,práci jsem nemohla najít,bydlela jsem na vesnici a jako samoživitelka bez hlídání jsem moc šancí neměla.takže jsem dřepěla doma a přežívala,občas nějaká brigáda.Dokonalá šedá myška,co se týče zevnějšku tak taky nic moc.Co se týče vzdělání,tak taky nic moc,jen učňák.Pak jsem si našla přítele ,odstěhovala jsem se i s dcerou za ním.Jsme spolu 11let,v loni jsme se vzali :lol: A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.2.12 14:40
milčík píše:
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 roky :lol: mám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let :roll: v životě jsem toho taky moc nedosáhla,ve 20 jsem měla první dceru,za tři roky jsem se rozvedla,byla sama s dcerou ,tak moc peněz nebylo.Nikam jsem nejezdila ,jen k mámě.Žádná dovolená nic,práci jsem nemohla najít,bydlela jsem na vesnici a jako samoživitelka bez hlídání jsem moc šancí neměla.takže jsem dřepěla doma a přežívala,občas nějaká brigáda.Dokonalá šedá myška,co se týče zevnějšku tak taky nic moc.Co se týče vzdělání,tak taky nic moc,jen učňák.Pak jsem si našla přítele ,odstěhovala jsem se i s dcerou za ním.Jsme spolu 11let,v loni jsme se vzali :lol: A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc :x
No já nevím, a proč manželovi vadí, že nemáš koníčky? To je snad tvoje věc, ne: Vždyt dítě může být tvůj koníček… Kdyby měla koníček, kterému by ses věnovala, tak by zase remcal, že jseš furt někde pryč nebo ře se málo věnuješ rodině!
  • Citovat
  • Upravit
cher
9.2.12 17:24
milčík píše:
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 roky :lol: mám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let :roll: v životě jsem toho taky moc nedosáhla,ve 20 jsem měla první dceru,za tři roky jsem se rozvedla,byla sama s dcerou ,tak moc peněz nebylo.Nikam jsem nejezdila ,jen k mámě.Žádná dovolená nic,práci jsem nemohla najít,bydlela jsem na vesnici a jako samoživitelka bez hlídání jsem moc šancí neměla.takže jsem dřepěla doma a přežívala,občas nějaká brigáda.Dokonalá šedá myška,co se týče zevnějšku tak taky nic moc.Co se týče vzdělání,tak taky nic moc,jen učňák.Pak jsem si našla přítele ,odstěhovala jsem se i s dcerou za ním.Jsme spolu 11let,v loni jsme se vzali :lol: A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc :x
Ahoj, vítám tě teda mezi náma a jsem zvědavá, která z nás jako první s tím hnitím doma něco udělá :lol:
  • Citovat
  • Upravit
9
9.2.12 22:21

No on by byl i rád,kdybych někam občas vypadla,že bych přišla na jiné myšlenky a nehnila furt doma.posílá mě třeba i na týden k mámě,že to prý doma zvládnou s tou starší dcerou. :) No asi to někdy udělám ,dokud můžu a ať si tu dělají co chtějí.Aspoň si pak budou vážit toho ,že mají doma uklizeno,navařeno a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.2.12 22:41
milčík píše:
No on by byl i rád,kdybych někam občas vypadla,že bych přišla na jiné myšlenky a nehnila furt doma.posílá mě třeba i na týden k mámě,že to prý doma zvládnou s tou starší dcerou. :) No asi to někdy udělám ,dokud můžu a ať si tu dělají co chtějí.Aspoň si pak budou vážit toho ,že mají doma uklizeno,navařeno a tak :lol:
Tak to jo
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.14 17:24

jak nebýt myš

Ráda bych obnovila diskuzi.Jsem myš i kancelářská a nechci být myš. Co se s tím dá dělat? Co přispívá k mladšímu a atraktivnějšímu vzhledu? Nechci být diblík, ale ani ta myš. Stačil by mi lepší průměr a nevím jak na to.Je mi 30.Přítele nemám. Kámošky jo, taky myši.

• Citovat
  • Upravit
12651
18.7.14 17:32
@Anonymní píše:
Ráda bych obnovila diskuzi.Jsem myš i kancelářská a nechci být myš. Co se s tím dá dělat? Co přispívá k mladšímu a atraktivnějšímu vzhledu? Nechci být diblík, ale ani ta myš. Stačil by mi lepší průměr a nevím jak na to.Je mi 30.Přítele nemám. Kámošky jo, taky myši.

A mas petiletou dceru a (ex)manzela, co si zacal s pipinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
18.7.14 17:35

@jessikka :D.To byla vyborna diskuse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
18.7.14 17:36
@Anonymní píše:
Ráda bych obnovila diskuzi.Jsem myš i kancelářská a nechci být myš. Co se s tím dá dělat? Co přispívá k mladšímu a atraktivnějšímu vzhledu? Nechci být diblík, ale ani ta myš. Stačil by mi lepší průměr a nevím jak na to.Je mi 30.Přítele nemám. Kámošky jo, taky myši.

Cvičit, zkoušet různé barevné oblečení anebo aspoň doplňky - já mám třeba ráda šátky, čelenky a náušnice (ne všechno najednou), pěkné boty a kabelka taky udělají hodně. Udržovat si vlasy - já se třeba barvím barvou z drogerie a je to v poho, takze to není ani bůhvíjaká horentní suma. No a udržovat se i psychicky - knížky, vystava, divadlo, vzdělávání.

Asi jsem taky docela myš, ale jsem tak docela spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.7.14 17:44

@Claire00 myš versus zlatovlasá pipina - tu myslíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
18.7.14 17:47

@Malaga presne tu. Velmi zabavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.7.14 18:03

Pekne se ohaknout a vyrazit mezi lidi :) bud na chvili zapomenes, ze jsi mys, nebo narazis na nejakeho pekneho kocoura :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.7.14 18:06

@januschka no jo - kocour loví myši :mrgreen:…jen jestli kocour nebude chtít nějakou číču a proto se chce obnovitelka měnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.7.14 18:07

@Malaga no prave proto zakladatelka musi zapomenout, ze je mys a stat se kocickou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová