Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja myslim, ze seda mys jen v nicem nevynika. Ja teda vynikam exhibicionismem a tudiz seda mys nejsem? Supeeeeer! ![]()
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 roky
mám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let
v životě jsem toho taky moc nedosáhla,ve 20 jsem měla první dceru,za tři roky jsem se rozvedla,byla sama s dcerou ,tak moc peněz nebylo.Nikam jsem nejezdila ,jen k mámě.Žádná dovolená nic,práci jsem nemohla najít,bydlela jsem na vesnici a jako samoživitelka bez hlídání jsem moc šancí neměla.takže jsem dřepěla doma a přežívala,občas nějaká brigáda.Dokonalá šedá myška,co se týče zevnějšku tak taky nic moc.Co se týče vzdělání,tak taky nic moc,jen učňák.Pak jsem si našla přítele ,odstěhovala jsem se i s dcerou za ním.Jsme spolu 11let,v loni jsme se vzali
A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc ![]()
milčík píše:No já nevím, a proč manželovi vadí, že nemáš koníčky? To je snad tvoje věc, ne: Vždyt dítě může být tvůj koníček… Kdyby měla koníček, kterému by ses věnovala, tak by zase remcal, že jseš furt někde pryč nebo ře se málo věnuješ rodině!
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 rokymám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let
v životě jsem toho taky moc nedosáhla,ve 20 jsem měla první dceru,za tři roky jsem se rozvedla,byla sama s dcerou ,tak moc peněz nebylo.Nikam jsem nejezdila ,jen k mámě.Žádná dovolená nic,práci jsem nemohla najít,bydlela jsem na vesnici a jako samoživitelka bez hlídání jsem moc šancí neměla.takže jsem dřepěla doma a přežívala,občas nějaká brigáda.Dokonalá šedá myška,co se týče zevnějšku tak taky nic moc.Co se týče vzdělání,tak taky nic moc,jen učňák.Pak jsem si našla přítele ,odstěhovala jsem se i s dcerou za ním.Jsme spolu 11let,v loni jsme se vzali
A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc
milčík píše:Ahoj, vítám tě teda mezi náma a jsem zvědavá, která z nás jako první s tím hnitím doma něco udělá
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Je mi 37 let jsem momentálně doma na mateřské,dceři jsou zrovna dneska 2 rokymám ještě jednu a té bude příští měsíc 17 let
A teď jak jsem doma,tak se mi prostě nechce nic dělat,jsem pohodlná,líná,už jsem se i s manželem kolikrát kvůli tomu pohádali,vyčítá mi že furt jen sedím dama,o nic se nezajímám,nemám žádné koníčky,prostě nic,už jsem i sama sobě někdy s tím protivná,vím že má pravdu.Taky se dokážu něčím nadchnout,ale brzo mě to přejde.Občas mám takovou náladu vylepšit nějak byt ,ale skoro vžd to ztroskotá na penězích a nebo na tom,žebychom museli jezdit po obchoďácích a to manžel nenávidí,nebo já něco vyberu a jemu se to nelíbí,tak se to nekoupí.A tak tu prostě hniju doma,pomóc
No on by byl i rád,kdybych někam občas vypadla,že bych přišla na jiné myšlenky a nehnila furt doma.posílá mě třeba i na týden k mámě,že to prý doma zvládnou s tou starší dcerou.
No asi to někdy udělám ,dokud můžu a ať si tu dělají co chtějí.Aspoň si pak budou vážit toho ,že mají doma uklizeno,navařeno a tak ![]()
milčík píše:Tak to jo
No on by byl i rád,kdybych někam občas vypadla,že bych přišla na jiné myšlenky a nehnila furt doma.posílá mě třeba i na týden k mámě,že to prý doma zvládnou s tou starší dcerou.No asi to někdy udělám ,dokud můžu a ať si tu dělají co chtějí.Aspoň si pak budou vážit toho ,že mají doma uklizeno,navařeno a tak
Ráda bych obnovila diskuzi.Jsem myš i kancelářská a nechci být myš. Co se s tím dá dělat? Co přispívá k mladšímu a atraktivnějšímu vzhledu? Nechci být diblík, ale ani ta myš. Stačil by mi lepší průměr a nevím jak na to.Je mi 30.Přítele nemám. Kámošky jo, taky myši.
@Anonymní píše:
Ráda bych obnovila diskuzi.Jsem myš i kancelářská a nechci být myš. Co se s tím dá dělat? Co přispívá k mladšímu a atraktivnějšímu vzhledu? Nechci být diblík, ale ani ta myš. Stačil by mi lepší průměr a nevím jak na to.Je mi 30.Přítele nemám. Kámošky jo, taky myši.
A mas petiletou dceru a (ex)manzela, co si zacal s pipinou?
@Anonymní píše:
Cvičit, zkoušet různé barevné oblečení anebo aspoň doplňky - já mám třeba ráda šátky, čelenky a náušnice (ne všechno najednou), pěkné boty a kabelka taky udělají hodně. Udržovat si vlasy - já se třeba barvím barvou z drogerie a je to v poho, takze to není ani bůhvíjaká horentní suma. No a udržovat se i psychicky - knížky, vystava, divadlo, vzdělávání.
Asi jsem taky docela myš, ale jsem tak docela spokojená…
Pekne se ohaknout a vyrazit mezi lidi
bud na chvili zapomenes, ze jsi mys, nebo narazis na nejakeho pekneho kocoura ![]()
@januschka no jo - kocour loví myši
…jen jestli kocour nebude chtít nějakou číču a proto se chce obnovitelka měnit ![]()
@Malaga no prave proto zakladatelka musi zapomenout, ze je mys a stat se kocickou ![]()