Dítě bez manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
30.7.20 20:10
@ontarova.stara píše:
To ti nevim, protoze ja mam deti s jednim muzem a shodou nahod je to muj manzel. Ale neprijdu si diky tomu vyjimecnejsi nez treba Mango, ktera ty dve deti ma s partnerem.
V rodine se o sebe navzajem staraji, souciti spolu, maji se radi. Je tohle vysada jen tech sezdanych?
:palec:

I když… aspoň něčím ses mohla nad chudákem Mangem vytahovat :twisted: A Ty to takhle zahodíš. Vždyť seš něco víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
30.7.20 20:10
@ontarova.stara píše:
To ti nevim, protoze ja mam deti s jednim muzem a shodou nahod je to muj manzel. Ale neprijdu si diky tomu vyjimecnejsi nez treba Mango, ktera ty dve deti ma s partnerem.
V rodine se o sebe navzajem staraji, souciti spolu, maji se radi. Je tohle vysada jen tech sezdanych?Nicmene porovnavat pritelkyni a milenku a nevidet rozdil…fakt?

kdyz ta milenka se kolikrat domniva, ze je pritelkyne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
30.7.20 20:11
@ontarova.stara píše:
Tak to dite do jeho rodiny, ci k nemu, proste patri. A je to vyhra mit tedy takoveho manzela? Kdyz je to manzelstvi neco vic? To je nazornou ukazkou, ze pokud si vezmes debila, ani status ti nepomuze. Naopak, vyzivne se bude odvijet i od platu manzelky, vyhra, vid :lol:? Nakonec vsechny deti, bez ohledu na to, v jakem vztahu byly pocaty, maji stejna prava.

Podle diskuze o snizeni vyzineho se deti z druhych vztahu nepocitaji. Prvni deti maji pry prednost. :D

Jakeho manzela? Klidne pritele, vsak jsi psala, ze pritelkyne a milenka je jasny rozdil. Takze s pritelkyni ma dite, s tou je rodina, s milenkou ma dite, ale s tou rodina neni. A nepoplete se to? Dobry vztah ma asi s obema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.7.20 20:11
@Lester Burnham píše:
Má to mnohem složitější.

Jakože se bojí manželky zeptat, kde jsou kufry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
30.7.20 20:12
@PaníBovaryová píše:
Podle diskuze o snizeni vyzineho se deti z druhych vztahu nepocitaji. Prvni deti maji pry prednost. :D

to tam nikdo nepsal

Jakeho manzela? Klidne pritele, vsak jsi psala, ze pritelkyne a milenka je jasny rozdil. Takze s pritelkyni ma dite, s tou je rodina, s milenkou ma dite, ale s tou rodina neni. A nepoplete se to? Dobry vztah ma asi s obema

tady ti musim dat za pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 20:15
@Baba píše: :palec:I když… aspoň něčím ses mohla nad chudákem Mangem vytahovat :twisted: A Ty to takhle zahodíš. Vždyť seš něco víc!!!

Bohuzel nemohla, ona toho na me vi az az :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Janli
30.7.20 20:18
@Kelsey píše:
@neila
U nas se loni delala sbirka na druzku pana, ktery se zabil v prac. aute. Zustalo po nem dite. Pani ma roztrousenou sklerozu. Oni se teda vzit chteli. Jeji rodina uvadela a nestihli to. Ted hlavni zivitel zemrel a je to v pr…

A co na tom tak extrémně vylepší manželství? Vdovský důchod je na omezenou dobu. Kdyby měl pořádnou životní pojistku, tak je rodina vysmátá. Holt se spoléhalo na instituci manželství a “státe postarej se” a nemyslelo se na zadní vrátka… Já sice vdaná jsem, ale na vdovský důchod nárok nemám. Vyřešeno pojistkou. Stojí to míň peněz a přinese to, v případě průšvihu, mnohonásobně více…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
30.7.20 20:19
@PaníBovaryová píše:
Podle diskuze o snizeni vyzineho se deti z druhych vztahu nepocitaji. Prvni deti maji pry prednost. :DJakeho manzela? Klidne pritele, vsak jsi psala, ze pritelkyne a milenka je jasny rozdil. Takze s pritelkyni ma dite, s tou je rodina, s milenkou ma dite, ale s tou rodina neni. A nepoplete se to? Dobry vztah ma asi s obema

No a zmenilo by neco, kdyby s tou prvni byl oddan? Deti maji stejna prava. Pokud je nekdo promiskuitni cunce, je uplne jedno, je-li zenaty ci ne. Zadne paky na to udrzet ho u rodiny nemas. Jen ten rozchod bude tezsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 20:25
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, jaký máte názor na dítě bez manželství? Když si dva udělají dítě, ale nejsou vzatí popřípadě to ani neplánují…

Podle mě je to každého rozhodnutí v jakém vztahu chce žít. Já jsem vždycky chtěla děti, ale svatbu nechci. V naší rodině je to vždy velká událost, spousta lidí, velká sláva. Já jsem introvert a stresař a velká pozornost mi není příjemná, vím že bych svatbu protrpěla. Udělat malou svatbu by mi zas neodpustila rodina. Takže se radši vdávat nebudu. Dítě mám s přítelem a plně nám to vyhovuje. Ikdyž ve slabší chvilce jednou vyhrožoval že si mě třeba jednou vezme :lol:

• Citovat
  • Upravit
19874
30.7.20 20:28
@Baba píše: :palec:I když… aspoň něčím ses mohla nad chudákem Mangem vytahovat :twisted: A Ty to takhle zahodíš. Vždyť seš něco víc!!!

Tak samozřejmě je něco víc! Je to stará ONTARA a její děti mají 2 identické strýčky, to nepřebiješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.7.20 20:29

Hele a které děti jdou míň na nervy? Jestli ty bez svatby, tak se ještě dnes rozvedu. :cert:

Příspěvek upraven 30.07.20 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.7.20 20:32
@robínek píše:
Tak samozřejmě je něco víc! Je to stará ONTARA a její děti mají 2 identické strýčky, to nepřebiješ!
:mrgreen:
Já sem stará Bambulína :? To nic není? Dělá své přezdívce čest, včera se jal čistit bílý vlněný koberec zeleným gelem na holení :jazyk: Dneska měl s dcerkou probrat, jestli chce do pokojíku nový koberec nebo počká s flekatým kobercem na dřevěnou podlahu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 20:35
@robínek píše:

Tak snad od zacatku bylo jasne (i @Baba ), ze snad muj spolecensky status je zde nedotknutelny. Sice me ted lamal Hamacek a nevahal si oblect svuj viteznej cervenej svetr i v tricitkach, ale ja jsem zena pevnych moralnich zasad.

• Citovat
  • Upravit
19874
30.7.20 20:36
@Baba píše: :mrgreen:
Já sem stará Bambulína :? To nic není? Dělá své přezdívce čest, včera se jal čistit bílý vlněný koberec zeleným gelem na holení :jazyk: Dneska měl s dcerkou probrat, jestli chce do pokojíku nový koberec nebo počká s flekatým kobercem na dřevěnou podlahu :mrgreen:

A je Bambulín z trojčat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 20:38
@robínek píše:
A je Bambulín z trojčat?

Sedmercat, ale taji se to. Oni bydleli rodice B. (necitovat) blizko Dukovan.
Proto si tak dovoluje, mura jedna pelesiva :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky