Dítě bez manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
31.7.20 12:11
@Bábrdl píše:
Tobě slouží děti? Hustý! To moje jsem o tomu úplně ještě nevycvičila.

Ne, mé děti budou jednou sloužit k dobru celé planety. Ale ty řeči o inkubátoru, to zní jako by žena prodávala muži děti jako broilery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 12:16
@zoidberg píše:
Ne, mé děti budou jednou sloužit k dobru celé planety. Ale ty řeči o inkubátoru, to zní jako by žena prodávala muži děti jako broilery.

Prodávala za co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:30
@Bábrdl píše:
Prodávala za co? :lol:

To mi řekni ty! Tys napsala „posloužit jako inkubátor bez nároků na nic“. Tak asi když vidíš nějaké nároky, tak vidíš i oboustranný obchod. Dítě pro muže, odměnu pro ženu. Takhle to prezentuješ ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.7.20 12:34

Docela by mě zajímalo, kolik z vás, co argumentujte tím, ze manželství není potřeba k ošetření záležitostí, které tato instituce automaticky přináší, a ze stačí jedno sezení u advokáta, mate reálně tyto věci ošetřené, ze opravdu mate doma v šuplíku zápis od notáře ci jinou úřední listinu, která vám to jistí :jazyk: možná se pletu, ale podle mne to budou spíš výjimky ;) protože dohnat chlapa k podpisu lejstra, které bude jakýmkoliv způsobem sahat na jeho majetek ci svobody je stejně obtížné jako vstoupit s takovým do manželství. Vidím to u kamarádky, která už několik let poslouchá o svém teoretickém postavení v jejich vztahu, ale prakticky ho nikdy mít nebude :roll: Ten život ji nevyhovuje, i kdyz se tváři, ze ano. Ale pravda je taková, ze jen drží hubu a krok, jak se říká, protože se ji nechce jinde začínat znova a je tam i jedno společné dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:39
@neila píše:
Docela by mě zajímalo, kolik z vás, co argumentujte tím, ze manželství není potřeba k ošetření záležitostí, které tato instituce automaticky přináší, a ze stačí jedno sezení u advokáta, mate reálně tyto věci ošetřené, ze opravdu mate doma v šuplíku zápis od notáře ci jinou úřední listinu, která vám to jistí :jazyk: možná se pletu, ale podle mne to budou spíš výjimky ;) protože dohnat chlapa k podpisu lejstra, které bude jakýmkoliv způsobem sahat na jeho majetek ci svobody je stejně obtížné jako vstoupit s takovým do manželství. Vidím to u kamarádky, která už několik let poslouchá o svém teoretickém postavení v jejich vztahu, ale prakticky ho nikdy mít nebude :roll: Ten život ji nevyhovuje, i kdyz se tváři, ze ano. Ale pravda je taková, ze jen drží hubu a krok, jak se říká, protože se ji nechce jinde začínat znova a je tam i jedno společné dítě ;)

Já se přiznám, že nemám u advokáta ošetřeno nic. Stejně jako nevidím smysl ve výhodách vyplývajících z manželství, nevím, co bych měl řešit smluvně u advokáta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 12:40
@zoidberg píše:
To mi řekni ty! Tys napsala „posloužit jako inkubátor bez nároků na nic“. Tak asi když vidíš nějaké nároky, tak vidíš i oboustranný obchod. Dítě pro muže, odměnu pro ženu. Takhle to prezentuješ ty.

Já? Vůbec. Já to prezentuji tak, že buď chci dítě a tak si ho udělám, nebo chci celou rodinu a pak vytvořím rodinu :nevim: A rodinu pochopitelně tvořím s někým, kdo to vidí stejně jako já - tedy, že jsme tým. :nevim:

Pochopitelně, že je pro chlapa praktičtější, zbouchnout cizí ženskou, která mu bude piplat dětičky a po deseti letech zůstane zcela závislá na svém chlebodárci, protože přeci ona nic nevydělávala. A je to správné, když do takového vztahu šla.

Já bych takový vztah nechtěla. My jsme tým, my budujeme něco společného, rodinu i zázemí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 12:41
@zoidberg píše:
Já se přiznám, že nemám u advokáta ošetřeno nic. Stejně jako nevidím smysl ve výhodách vyplývajících z manželství, nevím, co bych měl řešit smluvně u advokáta.

Pro tebe plynou ty materiální výhody především z toho, žádné manželství neuzavírat. Ochotnou dělohu jsi sehnal, tak neřeš.. :mrgreen: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:46
@Bábrdl píše:
Pro tebe plynou ty materiální výhody především z toho, žádné manželství neuzavírat. Ochotnou dělohu jsi sehnal, tak neřeš.. :mrgreen: :think: :nevim:

Jen jsem chtěl vědět, jaké výhodné smlouvy mi vyplynou jedním podpisem na radnici. Že pak hodně ušetřím na jednotlivých návštěvách advokáta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
31.7.20 12:47
@Bábrdl píše:
Já? Vůbec. Já to prezentuji tak, že buď chci dítě a tak si ho udělám, nebo chci celou rodinu a pak vytvořím rodinu :nevim: A rodinu pochopitelně tvořím s někým, kdo to vidí stejně jako já - tedy, že jsme tým. :nevim:

Konečně to někdo řekl tak, jak to cítím i já. Jsem stará (37 :D ) konzerva a páry co mají tvoje děti, moje děti, naše děti a manželství je jen kus papíru - nepovažuji za rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:49
@berusa.m píše:
Konečně to někdo řekl tak, jak to cítím i já. Jsem stará (37 :D ) konzerva a páry co mají tvoje děti, moje děti, naše děti a manželství je jen kus papíru - nepovažuji za rodiny.

Taky nepovažuji desítku pivo za alkohol, ale policajti bývají jiného názoru. No holt to každý vidíme jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.7.20 12:51
@neila píše:
Docela by mě zajímalo, kolik z vás, co argumentujte tím, ze manželství není potřeba k ošetření záležitostí, které tato instituce automaticky přináší, a ze stačí jedno sezení u advokáta, mate reálně tyto věci ošetřené, ze opravdu mate doma v šuplíku zápis od notáře ci jinou úřední listinu, která vám to jistí :jazyk: možná se pletu, ale podle mne to budou spíš výjimky ;) protože dohnat chlapa k podpisu lejstra, které bude jakýmkoliv způsobem sahat na jeho majetek ci svobody je stejně obtížné jako vstoupit s takovým do manželství. Vidím to u kamarádky, která už několik let poslouchá o svém teoretickém postavení v jejich vztahu, ale prakticky ho nikdy mít nebude :roll: Ten život ji nevyhovuje, i kdyz se tváři, ze ano. Ale pravda je taková, ze jen drží hubu a krok, jak se říká, protože se ji nechce jinde začínat znova a je tam i jedno společné dítě ;)

Já nic ošetřovat nepotřebuju, majetek mám vlastní a na to, abych nebyla odpovědná za případné dluhy toho, koho jsem si nevzala, nepotřebuju nic podepisovat. A děti mají otce v RL, takže ony mají případný sirotčí důchod ošetřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 12:52
@zoidberg píše:
Jen jsem chtěl vědět, jaké výhodné smlouvy mi vyplynou jedním podpisem na radnici. Že pak hodně ušetřím na jednotlivých návštěvách advokáta?

Na čem chceš šetřit? :nevim: Dělohu jsi sehnal, rodinu jsi tvořit nechtěl, děloha svůj díl odvedla, nic za něj nechtěla, vypadla, děcka ti nechala. Jakou sis našel, takovou jsi měl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 12:53
@j.a.n.i1 píše:
Já nic ošetřovat nepotřebuju, majetek mám vlastní a na to, abych nebyla odpovědná za případné dluhy toho, koho jsem si nevzala, nepotřebuju nic podepisovat. A děti mají otce v RL, takže ony mají případný sirotčí důchod ošetřený.

Kdo se bojí, nesmí do lesa. To je holt risk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
31.7.20 12:55
@Bábrdl píše:
Kdo se bojí, nesmí do lesa. To je holt risk :lol:

Ale to riskování by mělo něco přinášet, pokud ne, tak proč do něj jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:55
@Bábrdl píše:
Na čem chceš šetřit? :nevim: Dělohu jsi sehnal, rodinu jsi tvořit nechtěl, děloha svůj díl odvedla, nic za něj nechtěla, vypadla, děcka ti nechala. Jakou sis našel, takovou jsi měl. :nevim:

Máš recht, co taky dneska je pár milionů…
Bylo to skoro zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria