Dítě s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krakatice88
9.5.14 15:41

Zakladatelko, bohužel ses trefila svou diskuzí do špatného dne, dneska je to tu samá perla :) Tak se nezlob za některé komentáře, pokud sem budeš chodit dál, tak to taky pochopíš ;)

Moje rada: Nějak nechápu, proč jsi mu volala? Pokud chceš být na dítě sama, tak jsi v tom měla i dál pokračovat. Teď to vypadá spíš vyčůraně, že něco chceš, tak sis najednou vzpomněla, že dítě má i otce. Pokud na něj sama být nechceš a chceš, aby se otec podílel na placení a výchově, měla jsi mu říct hned a napsat jej do rodného listu. Teď je chudák kluk jen vyjukanej z toho, že má dítě a vlastně ti to vůbec ani nemusí věřit :nevim: Nekontaktuj ho, rozhodla ses být bez něj a bez jeho otcovské role. Nějak nechápu tvou logiku „nechci po něm nic, jen aby to věděl. mám mu zavolat?“ Nedává mi to smysl, trochu to rozveď, jak si to teď představuješ.

• Citovat
  • Upravit
4214
9.5.14 15:48

No jo, jenže než se narodí mimino, tak si to každá představuje růžově, jak to zvládne, když to zvládly druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 15:53

Ajajjaj :roll: to je hrozná situace, pokud si tedy neděláš legraci…

• Citovat
  • Upravit
30408
9.5.14 16:04

Diskuze o dávkách mě tedy nepopuzují, ale tyhle ano, zvlášť pokud začínají slovy Co byste dělaly na mém místě…Na tvém místě bych si v první řadě dala pár facek. Ještě se s tím pochlub, jaká jsi hvězda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.5.14 16:15
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…

Teda, to je docela velkej podraz, pro něj to musela být asi pořádná bomba když se dozví že je táta a ani o tom neměl tušení. Ty po něm nic nehcceš? A proč? To jsi se sama jen tak rozhodla že budeš vychovávat dítě sama? Tak to jsi teda odvážná. Já bych mu teda nevolala, tohle asi musí nějak vstřebat tak počkej, určitě se ozve sám. Do teď jsi ho nepotřevbovala tak mu dej čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.5.14 17:40
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…

chudák chlap a vaše dítě, nemyslíš, že je to taky jeho věc? To svému dítěti připravuješ pěknou budoucnost :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 17:50
@davemod píše:
chudák chlap a vaše dítě, nemyslíš, že je to taky jeho věc? To svému dítěti připravuješ pěknou budoucnost :zed: :zed: :zed:

Jak to myslíš? Čím se dotyčná podle tebe provinila? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
228
9.5.14 18:08

@slabikář To ti jako přijde fér mu to neříct a dělat jako by nic? Vždyť je to i jeho dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 18:10
@davemod píše:
@slabikář To ti jako přijde fér mu to neříct a dělat jako by nic? Vždyť je to i jeho dítě!

Já bych na jejím místě šla buď na miniinterupci, ihned, jak bych zjistila, že jsem těhotná, kdybych toho muže nechtěla už vidět a nic by mě k němu nepoutalo nebo bych si dítě nechala, ale řekla mu to.

• Citovat
  • Upravit
4214
9.5.14 18:25
@slabikář píše:
Já bych na jejím místě šla buď na miniinterupci, ihned, jak bych zjistila, že jsem těhotná, kdybych toho muže nechtěla už vidět a nic by mě k němu nepoutalo nebo bych si dítě nechala, ale řekla mu to.

ty bys nechala zabít své dítě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 18:27
@Janiiska píše:
ty bys nechala zabít své dítě? 8o

Ano, kdyby se stalo, že bych přišla do jiného stavu s mužem, se kterým bych mít dítě prostě nechtěla. Naštěstí se mi to nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
4214
9.5.14 18:28

@slabikář jenže ona s ním chtěla mít dítě. to dítě, ale za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.5.14 18:31
@Janiiska píše:
@slabikář jenže ona s ním chtěla mít dítě. to dítě, ale za to nemůže.

Ona je ona, já jsem já, psala jsem, jak bych se zachovala konkrétně já. Ano, dítě za nic nemůže, ale někdy se to v životě tak prostě semele, za mě - dítě se slabochem, alkoholikem, gamblerem apod. bych mít nechtěla, to bych šla na miniinterupci. Samozřejmě je to špatná zkušenost a naštěstí jsem tohle nikdy neřešila.

• Citovat
  • Upravit
slabikář
9.5.14 21:15
@Teruna000 píše:
Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo…
Dneska se opravdu nestačím divit :zed:

též

• Citovat
  • Upravit
201
9.5.14 21:18

No jo, to je pořád nějaký tuleníčko a když se pak nejde na interku tak je z toho mimísek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí