Dítě v nemocnici - každodenní telefonáty, stížnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
11.6.21 10:03
@j.a.n.i1 píše:
No, tak když jsme u těch priorit, tak třeba pro samoživitelku může být práce důležitější, než 6 leté dítě pár dnů samo v nemocnici. Jo, pro nás zajištěné je volba jasné, ale u někoho, kdo řeší základní životní potřeby je doprovod dítěte v nemocnici věcí zbytnou.

Dcera samoživitelka je a bez alimentů, s malou v nemocnici byla když šla na operaci.Ano,mohla bych tam s vnučkou být já…ale všechny víme že když dítěti něco je tak maminka je maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
11.6.21 10:08
@Janasas píše:
@topazio bohužel já to zažila toto, v nemocnicíh, mně to nepřijde, jako troll, i když může, Jak jsem psala jsem měla 4 letou na pokoji 5 dní a nikdo za ni nepřišel.. BOhužel no.. ale teda snažila jsem se ji nějak k nám zapojit, Tehdy měl kluk necelé dva roky, byla jsem s ním ubytovaná - hospitalizovaná i já na dětském.. taky měl průjmy atd.. Ona bohužel zvracela, takže jsem měla dvě děti :roll:

Taky věřím tomu že zakladatelka může být skutečná. Když jsem byla v nemocnici se svým malým dítětem po astmatickem záchvatu, byl tam ani ne roční chlapeček, plakal tam často. Sam primář oddělení přemlouval matku, ať tam s ním zůstane, řekla mu že nemůže protože se rozvádí a má jiné starosti a běhání.
Nebýt u toho a slyšet to, tak tomu taky neuvěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
11.6.21 10:27

No, uprimne… mne se cela diskuse zda trochu pritazena za vlasy. I kdyby dite vyvadelo nebo tam matka nechodila, nebude doktor denne volat matce. A uz vůbec nebude volat primarka. Takze bud zakladatelka prehani, nebo je to zase troll před víkendem…
Ale snad si apson cast mistniho osazenstva udela jasno v pojmech a dojmech, ohledne toho, na co ma nebo nemá rodic pri hospitalizaci dítěte pravo. Je videt, ze v tom dost lidi znacne plave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.6.21 10:33

Holky muzete mi pls objasnit co by z toho ten troll mel (jestli to je fakt on)? To jsou lidi spokojeny, kdyz nekoho jinyho zvednou ze zidle nebo je to nejaka forma sexualniho uspokojeni nebo psychicka porucha…treba neco jako slabej odvar zhare? Ja nejak nerozumim duvodum k tomu troleni tady (nekdo je tehotnej s tchanem, furt se davaji deti k adopci, ted se nechavaji samotny v nemocnici), k cemu jim to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.6.21 10:39

@mandle-v-cokolade jasně, baví je ten rozruch, pozornost, která se jim touto formou dostane. Ale já jsem tedy zažila tolik dětí opuštěných v nemocnici, věkově od nejmenších kojenců po mladší školáky bez návštěv, že by mě faktické jádro problému neudivilo.

• Citovat
  • Upravit
9880
11.6.21 11:11

@mroe co se ti zdá přitažené za vlasy..? Mně právě ne.. lidi jsou různí fakt nechávají děti dlouho v nemocnicích, a to volání..
Já měla mámu v nemocnici a byla na ventilaci a taky mně denně volali co a jak o jejím stavu někdy i dvakrát..
Sice stav byl vážný, ale zase se jednalo o mámu, myslím, že volají, prootože,,dítě..
Já v tom bohužel nic divného nevidím, nebo aspoň to co bych nezažila…
Každopádně, pokud je to troll možná lepší, že to opravdu nějaké dítě neprožívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
11.6.21 11:16
@Anonymní píše:
Ahojky všem
Dcerka (6) je od pondělka v nemocnici, vezla jsem ji tam v pondělí navečer se silnými bolestmi podbříšku a vysokými horečkami ale to teď není důležité. Ve dne v noci mi volá primářka - dost nabroušená, že malá je nezvladatelná, nedá se vyšetřit, hysterčí, kope, kouše, štípe, nadává, brečí za mnou, vzteká se, plive,odmlouvá a je děsně umanutá… Prý se jim ji podařilo vyšetřit jen jednou a to byl jen ultrazvuk bříška kdy prý dcera byla úplně v klidu, ale jak jde o odběr krve atd, nehnou s ní… Odmítá jim i jíst… Prý jedla jen krupicovou kaši, přesnídávku a puding. Ostatní jídlo prý háže na zem, nebo se v něm přehrabuje jak bába v koksu (jak mi bylo řečeno od p. Primářky)… Ja tam s ní být nemůžu protože chodím do práce a navíc mám doma ještě mladší 4 letou, manžel jezdí kamionem takže je doma jednou za měsíc. Už nevím jak dál, jen čekám kdy zase zazvoní telefon s dalšími stížnostmi. Jak by jste to řešili vy? Máte některá podobnou zkušenost? :,(

Tohle všechno má naučené z domova, proto to dělá i v nemocnici.
Mně by dítě hodilo jídlo na zem jenom jednou. Fakt jednou a bez ohledu na věk.
Pak by totiž bezepčně vědělo, že když jídlo nechce sníst, tak ho nesní, ale rozhodně HO NEHODÍ NA ZEM. Ani doma, ani v nemocnici, a to ani když je v nemocnici sama.

Tvoje dcera není jediná, kdo je sám v nemocnici. Za totáče jsme to zažívali všichni běžně. Dnes jsou v nemocnici dlouhodobě samy nebo dost samy těžce nemocné děti, a tohle určitě nedělají.
Za mého dětství děti neházely jídlo na zem, to je novinka posledních 20 let.

Jinak samozřejmě bys měla udělat všechno proto, abys s dcerou mohla v nemocnici být už proto, že ji máš nevychovanou a dělá běžně scény. Cizí lidi nejsou nijak povinni tohle snášet, takže když to nemáš zvládnutý dlouhodobě, tak holt musíš přidat a omezit se, abys tam mohla být.
Po 6. roce není povinnost ze strany nemocnice rodiči vyhovět, já třeba musela spát na ubytovně té nemocnice a mohla tam být s dítětem jenom přes den. Ale byla jsem a bylo to dobře, protože operaci provedli špatně a měla neuzavřenou žílu a krvácela. Všimla jsem si toho, aspoň neztratila tolik krve. Oni by si třeba všimli, ale určitě výrazně později. Takže dozor nad dítětem se hodí, bohužel se hodí i nad úrovní léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.6.21 11:17

@mandle-v-cokolade nuda 8) tak neví co by, tak si něco založí, a smějou se jak se lidi rozčilujou..
Proto já témata beru s rezervou, ale zase nepíšu, že to neni možné.. ale pořad mám ti zadní vrátka, že to pravda neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.6.21 11:21
@j.a.n.i1 píše:
Jo a na co? Cimpak onemocnela? Jako ja souhlasim, ze by tam s ni mela byt, ale dalsi co radi blbosti.

Ježíš, tak vysvětlí doktorce o co jde a pokud ta doktorka není úplná krá. va tak ji to na pár dní napíše :roll: :nevim: co tady řešíš ty za blbosti. Proč by to jako nemělo jít :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102087
11.6.21 11:23
@holka_z_hor píše:
Ježíš, tak vysvětlí doktorce o co jde a pokud ta doktorka není úplná krá. va tak ji to na pár dní napíše :roll: :nevim: co tady řešíš ty za blbosti. Proč by to jako nemělo jít :roll: :nevim:

Jasně a zaměstnavatel ji druhý den pošle domů kontrolu a vyhodí ji pro závažné porušení… to je opravdu geniální rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.6.21 11:27
@j.a.n.i1 píše:
Jasně a zaměstnavatel ji druhý den pošle domů kontrolu a vyhodí ji pro závažné porušení… to je opravdu geniální rada.
Říkaj ti něco vycházky? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
102087
11.6.21 11:29
@holka_z_hor píše: Říkaj ti něco vycházky? :nevim:

Rika ti neco maximalni rozsah vychazek. Tak to tam uplne stejne muze dojit po praci a nemusi tesit fiktivni neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.6.21 11:47

@Jahudka82 To zní hrozně :hug: Pamatuješ si z toho hodně? Máme dnes štěstí, že ty společné hospitalizace alespoň jdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.6.21 11:49
@mroe píše:
No, uprimne… mne se cela diskuse zda trochu pritazena za vlasy. I kdyby dite vyvadelo nebo tam matka nechodila, nebude doktor denne volat matce. A uz vůbec nebude volat primarka. Takze bud zakladatelka prehani, nebo je to zase troll před víkendem…
Ale snad si apson cast mistniho osazenstva udela jasno v pojmech a dojmech, ohledne toho, na co ma nebo nemá rodic pri hospitalizaci dítěte pravo. Je videt, ze v tom dost lidi znacne plave.

Já si bohužel dovedu představit, jak primářka denně volá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.6.21 11:52

@LaPaloma tak předně má dítě nárok na přítomnost rodiče 24h denně. Teď nemluvím o tom, že by snad byli povinni zajistit lůžko a stravu, ale vyhnat nemohou nikoho ani na noc. Tedy pouze toho, kdo se nechá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML