Do hospody se samotestem, do bazénu s profi testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
30.5.21 10:12

@SAJ A co děti? Necháš je doma? Nebo budou muset pokaždé na testy než někam půjdete? A opatření se nedodržuje nikde, nejen tady…a víc lidi stávkují kvůli nim…ať už v Německu, Francii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
30.5.21 10:15
@Anonymní píše:
Co na to říkáte? Do hospody budou moci vožbrundové na základě samotestu nebo testu z práce, který udělají jen tak hala bala, aby se neřeklo a rodina s dětmi, která by chtěla jít na hodinku do bazénu s dětmi, tak je nejdříve bude muset nechat šťourat v nose…je mi z toho opravdu na b…í :nevim:

U nás v práci se dělají hloubkové testy, určitě ne hala bala.

• Citovat
  • Upravit
479
30.5.21 10:16
@Anonymní píše:
Hele zlato, myslím, že jsi úplně mimo…nejde mi o testování sebe, ale dětí… chtěla jsem tím říct, že vochlastové odbydou test a je vše ok a děti, cca od 6-12let, které stejně nemůžou být očkovány, tak aby mohly do bazénu, budou muset na test z nosohltanu do nemocnice…to najednou ten test ze školy nestačí…a rozum mi nebere ani to, že při cestě do Chorvatska nemusí být děti do 12let testované vůbec…

Myslím, že reaguješ na někoho jiného, já jsem ti zlato nenapsala a nechápu na co jsi anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
30.5.21 10:16
@Jolka86 píše:
U nás v práci se dělají hloubkové testy, určitě ne hala bala.

protože vám to dělá někdo jiný, hodně firem to má tak, že si dělají lidé test sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 10:17

@Jolka86 většina firem se samotestuje, to je z kraje nosu…a firma nám brala vzorek jen z kraje nosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 10:20
@Monchichik píše:
@SAJ A co děti? Necháš je doma? Nebo budou muset pokaždé na testy než někam půjdete? A opatření se nedodržuje nikde, nejen tady…a víc lidi stávkují kvůli nim…ať už v Německu, Francii…

Děti mam větší, předpokládám, že se naočkují. :nevim: Vidím v tom smysl, na rozdil od výkřiků o omezování svobody.

Do očkování maji ve škole jednou za čtrnáct dní PCR, potvrzení budou mít. A do očkování je dvakrát do měsíce na test dovezu/si samy zajdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
30.5.21 10:21
@Monchichik píše:
@Jolka86 většina firem se samotestuje, to je z kraje nosu…a firma nám brala vzorek jen z kraje nosu…

To by tak být mělo, ale ta naše ta to strká až dozadu a ještě mi řekne, že jde na mě vidět, že se mi to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
32325
30.5.21 10:23

@SAJ tak mladej má ve škole antigenní…očkovat ho nenechám…ale přijde mi fakt na hlavu, aby pokaždé když chceš někam jít s dítětem, nad 6 let, tak ho tahat na test…a když už, tak by měli být všude testy stejné…a dělat je třeba na místě…a ne, že zase nikdo neví jaký, kdy a kam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.5.21 10:24
@Monchichik píše:
@Matt 02 A ty se vyznáš v tom, jaký test a kam? Bazén něco jiného, hospoda taky…dělají v tom zase akorát chaos a nikdo nic neví…pokud se testuju v práci, mělo by to stačit všude…stejně tak školáci…a ty antigenní testy jsou pro zdravé lidi naprosto k ničemu, to řekli i epidemiologové…takže nevidím fakt smysl žádný…

No nevyznám, musím si to vždycky zjistit, než někam půjdu, jo je to blázinec, ale to už jsme si zvykli ne? :mrgreen:. Jejich myslení nejde normálně pochopit, ale pokud budeme moci žít alespoň trochu normálně, je mi všechno ostatní jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
30.5.21 10:27

@Matt 02 no mě ten blázinec nějak vytáčí čím dál víc…plánuju dovolenou, netuším co v té době bude vůbec platit…to mi fakt vadí…a zjišťovat než někam půjdu? fakt na ně kašlu…nebudu se testovat ani nikam běhat kvůli testu…počkám, až je to přestane bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.5.21 10:38
@Monchichik píše:
@SAJ tak mladej má ve škole antigenní…očkovat ho nenechám…ale přijde mi fakt na hlavu, aby pokaždé když chceš někam jít s dítětem, nad 6 let, tak ho tahat na test…a když už, tak by měli být všude testy stejné…a dělat je třeba na místě…a ne, že zase nikdo neví jaký, kdy a kam… :think:

Hele, plavat a do fitka chodím z rodiny jen já, předpokládám, že předložím očkovací certifikát nebo za týden ten covid pas. Víc mě nezajímá.

O zbytku předpokládám, že se během týdne nebo dvou utřepe. :nevim: Vášnit se kvůli neočkovaným, kteří se nechtějí testovat fakt nebudu. :nevim:

Jen mě fakt vytočí, jestli se to kvůli nim na podzim zase rozjede a začne se omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.5.21 10:40
@Lenka76 píše:
Me zase prijde nesmyslny, ze neuznavaji ockovani ze zahranici. Zase to vypada na dalsi rok bez pribuznych.
A vcera me uzemnila reportaz, jak deti ve skole testuji, ale nemuzou mit spolecnou fotografii, jen s rouskama. Tak proc je teda vsechny testuji, kdyz stejne nemuzou k sobe?Ale nebojte, v zemi, kde ziju, mame taky nesmysly..jako kdyz nam ted po roce dovolili se objimat a navstevovat se doma, ale pouze 6 osob maximalne.

Kdo to dodržuje? Neznám absolutně nikoho, kdo by se nevídal s rodinou nebo kamarádama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
30.5.21 10:42
@Anonymní píše:
Co na to říkáte? Do hospody budou moci vožbrundové na základě samotestu nebo testu z práce, který udělají jen tak hala bala, aby se neřeklo a rodina s dětmi, která by chtěla jít na hodinku do bazénu s dětmi, tak je nejdříve bude muset nechat šťourat v nose…je mi z toho opravdu na b…í :nevim:

Ja v hospodě byla v patek a nic nechtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.5.21 10:44
@SAJ píše:
Hele, plavat a do fitka chodím z rodiny jen já, předpokládám, že předložím očkovací certifikát nebo za týden ten covid pas. Víc mě nezajímá.

O zbytku předpokládám, že se během týdne nebo dvou utřepe. :nevim: Vášnit se kvůli neočkovaným, kteří se nechtějí testovat fakt nebudu. :nevim:

Jen mě fakt vytočí, jestli se to kvůli nim na podzim zase rozjede a začne se omezovat.

Jenže očkovaní lidi se můžou taky nakazit a přenášet to! Kdy už pochopíte, že očkování chrání pouze těžkému průběhu Covidu! Ničemu jinému! Panebože to je dokola opakovaný nesmysl tady na dikuzích. Přečtěte si něco od odborníků! Vždyť to bylo před pár dnama, že se epidemiologové rozčilovali, že se očkovaní lidi nemusí testovat, že kvůli tomu bude další vlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
30.5.21 10:45
@Cenarius píše: Že to zase brzo změní. Ale jinak se můžeš jít očkovat a nic z toho neřešit. :nevim:

neagituj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+