Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@FlorenceF Jenkins píše:
Jupi, jdu se hlasit![]()
Prej: Hubneme do zimnich bund
Ale u me to plati teda. Mam pecka znackovy zimni obleceni a fakt nehodlam chodit v hubertusu po strejcovi, co padl v odboji
Zdravím všechny
Muzu se k vám ještě přidat? Děti ještě nemám, ale kvůli PCOS jsem stále pribiram a shodit alespoň jedno kilco je boj
v lednu se mi podařilo dát dolů 11kg, ale díky třítýdennímu půstu s akupunkturou. I přesto, že se hlídám, se pomalu vrací váha zpět
teď jsem se zarekla, že začnu od září nanovo! A ne, nebudu čekat ani na září. Když změna, tak hned
Moc si přeju už miminko a věřím, že když zhubnu, půjde to lépe a i kvůli těhotenství to bude určitě lepší dát pár kilo dolů. Mým cílem je do Vánoc se dostat alespoň na 100 kg ![]()
Příspěvek upraven 22.08.21 v 20:06
@bacova.mi píše:
Zdravím všechnyMuži se k vám ještě přidat? Děti ještě nemám, ale kvůli PCOS jsem stále pribiram a shodit alespoň jedno kilco je boj
v lednu se mi podařilo dát dolů 11kg, ale díky třítýdennímu půstu s akupunkturou. I přesto, že se hlídám, se pomalu vrací váha zpět
teď jsem se zarekla, že začnu od září nanovo! A ne, nebudu čekat ani na září. Když změna, tak hned
Moc si přeju už miminko a věřím, že když zhubnu, půjde to lépe a i kvůli těhotenství to bude určitě lepší dát pár kilo dolů. Mým cílem je do Vánoc se dostat alespoň na 100 kg
Tyjo, to musi byt teda boj
vitej ![]()
Holky jak jste na tom? 🤗 🤗 já za 18 dni dole 1kg 🤦🏻♀️ 😭 ale zas za 7 dni 3cm 😂 tak nevím… stále jsem bez pečiva, už jsem teda zhresila zmrzlinou… ale jinak se držím, tabulky poctivě zapisuji 😁 😁
Co Vy? ❤️️
@Kvačka1012 nic moc
Měli jsme tenhle týden oslavu a výlet, takže mám zas půl kila navíc ![]()
@Fiducia to nevadí 🤗 🤗 zase půjde dolu…
nás čeká oslava v září, dcera 2 roky 🙄 takže to bude dost silné sebezapreni 🤦🏻♀️
@Fiducia píše:
Aha, piškot
Joooo
.
@Eliška píše:
To je spočítané podle TothaZkus tam zadat věk 47, výška 158, váha 62, tuk 35 a minimální aktivita. Vyjede bazál 1240.
No tak pri takove vaze to je asi ok, ja myslela, ze mas vic ![]()
No ja som už začala. Akurát už nemám takú výdrž ako pred rokmi, vtedy som mala lepšie sebazapretie, ale verím, že do Vianoc to dám ![]()