Do Vánoc 2021 zhubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24190
22.8.21 13:52
@FlorenceF Jenkins píše:
Jupi, jdu se hlasit :dance:

Prej: Hubneme do zimnich bund :mrgreen:

Ale u me to plati teda. Mam pecka znackovy zimni obleceni a fakt nehodlam chodit v hubertusu po strejcovi, co padl v odboji :cert:
:mrgreen: No já jsem na tom podobně. 🙈
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
22.8.21 16:05

Zdravím všechny :mavam: Muzu se k vám ještě přidat? Děti ještě nemám, ale kvůli PCOS jsem stále pribiram a shodit alespoň jedno kilco je boj :roll: v lednu se mi podařilo dát dolů 11kg, ale díky třítýdennímu půstu s akupunkturou. I přesto, že se hlídám, se pomalu vrací váha zpět :cert: teď jsem se zarekla, že začnu od září nanovo! A ne, nebudu čekat ani na září. Když změna, tak hned :palec: Moc si přeju už miminko a věřím, že když zhubnu, půjde to lépe a i kvůli těhotenství to bude určitě lepší dát pár kilo dolů. Mým cílem je do Vánoc se dostat alespoň na 100 kg :)

Příspěvek upraven 22.08.21 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
22.8.21 16:47
@bacova.mi píše:
Zdravím všechny :mavam: Muži se k vám ještě přidat? Děti ještě nemám, ale kvůli PCOS jsem stále pribiram a shodit alespoň jedno kilco je boj :roll: v lednu se mi podařilo dát dolů 11kg, ale díky třítýdennímu půstu s akupunkturou. I přesto, že se hlídám, se pomalu vrací váha zpět :cert: teď jsem se zarekla, že začnu od září nanovo! A ne, nebudu čekat ani na září. Když změna, tak hned :palec: Moc si přeju už miminko a věřím, že když zhubnu, půjde to lépe a i kvůli těhotenství to bude určitě lepší dát pár kilo dolů. Mým cílem je do Vánoc se dostat alespoň na 100 kg :)

Tyjo, to musi byt teda boj :hug: vitej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
28.8.21 20:27

Holky jak jste na tom? 🤗 🤗 já za 18 dni dole 1kg 🤦🏻‍♀️ 😭 ale zas za 7 dni 3cm 😂 tak nevím… stále jsem bez pečiva, už jsem teda zhresila zmrzlinou… ale jinak se držím, tabulky poctivě zapisuji 😁 😁

Co Vy? ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
28.8.21 21:10

@Kvačka1012 nic moc :oops: Měli jsme tenhle týden oslavu a výlet, takže mám zas půl kila navíc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
29.8.21 12:34

@Fiducia to nevadí 🤗 🤗 zase půjde dolu…

nás čeká oslava v září, dcera 2 roky 🙄 takže to bude dost silné sebezapreni 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.8.21 14:52
@Fiducia píše:
Aha, piškot :mrgreen:

Joooo :mrgreen: .

@Eliška píše:
To je spočítané podle Totha :nevim: Zkus tam zadat věk 47, výška 158, váha 62, tuk 35 a minimální aktivita. Vyjede bazál 1240.

No tak pri takove vaze to je asi ok, ja myslela, ze mas vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
29.8.21 15:03

@Kvačka1012 vždyť jo, já to nehrotím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.8.21 09:49

No ja som už začala. Akurát už nemám takú výdrž ako pred rokmi, vtedy som mala lepšie sebazapretie, ale verím, že do Vianoc to dám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.8.21 09:56

@barbara1005 držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie