Dočasná peče dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sophinka1 píše:nijak charita bez peněz se dělat nedá, jak už tu někdo napsal.
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří
Asi chce někde získat další dávky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
To jde takhle na fofr někoho vyhodit z bytu? Podle mně o tom museli vědět dřív..
Bohužel bydlela jsme v domě od stejného majitele a je to prase…ano mají ve smlouvě že je může okamžitě vystěhovat a taky tak udělal já tu výpověď viděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota no před chvílí jsi psala, že je posílají matce. A taky že je vyhodili 5.2. to sis tihla prachy na svůj účet vyřídit poměrně rychle ![]()
- Citovat
- Upravit
@dendule4 píše:
a ona doted mateřskou a přídavky nebrala, že jí to přijde až v březnu?
měla špatně podané papíry…takže se to pozastavilo…a dostane je zpětně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout“ jsou směšné.
Příspěvek upraven 09.02.14 v 21:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
měla špatně podané papíry…takže se to pozastavilo…a dostane je zpětně
to se mi nezdá! jak špatně napsané papíry? vždyt to na té sociálce kontrolují! jí nechodila mateřská a ona to neřešila jo?…hele nevím, já bych od toho dala ruce pryč, chápu, že je ti líto dětí, ale jediná možnost je si někde půjčit a to je cesta do pekel, zvlášt když máš nemocnou dcerku, mysli hlavně na ní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sophinka1
Naštěstí se dá vše vyřídit v jeden den víš? pokud s tím matka souhlasí a ona souhlasila nic jiného jí nezbývalo jasně nepřekvapilo by mě kdyby jsis ted myslela že jsem se chtěla obohatit
to by jsme si fakt pomohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Naštěstí se dá vše vyřídit v jeden den víš? pokud s tím matka souhlasí a ona souhlasila nic jiného jí nezbývalo jasně nepřekvapilo by mě kdyby jsis ted myslela že jsem se chtěla obohatitto by jsme si fakt pomohla
tak to je udivující, že když stihla přepsat ti děti i peníze, o kterých jsi psal, že přijdou matce, že si i nezažádala o ten azylák
to je totiž hodinka práce ![]()
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. píše:
Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout jsou směšné.“
Souhlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout jsou směšné.“
já oznámila že si je k sobě vezmu ale ze svého platu to neutánhnu na což mi sociální pracovnice řekla že přijdou tento týden peníze na děti a z toho se jim koupí vše potřebné, to je však jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Asi chce někde získat další dávky
no já mám takový nepříjemný dojem
už jsem ho i psala, že by zakladatelka ocenila nějakou tu korunu odsud
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 píše:
tak to je udivující, že když stihla přepsat ti děti i peníze, o kterých jsi psal, že přijdou matce, že si i nezažádala o ten azylákto je totiž hodinka práce
NECHCE JÍT BEZ NĚJ!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
NECHCE JÍT BEZ NĚJ!!!
no a co? o azylák snad zažádat mohla ne?
když je tatík na nemocenské, tak má nějaké peníze ne? nebo taky něco blbě vyplnil?
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 píše:
no já mám takový nepříjemný dojemuž jsem ho i psala, že by zakladatelka ocenila nějakou tu korunu odsud
Ne zajímalo mě zda je nějaká organizace která by mi poradila co stím já si ty děti nechám pokud se o ně nedokáží postarat, ale nikdo mi neřekl že se toto stane…bohužel i já mám své finančnípovinosti a kdyby jsem toto čekala mělaby jsem rezervu větší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit