Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
9.2.14 21:31
@sophinka1 píše: :mrgreen: nijak charita bez peněz se dělat nedá, jak už tu někdo napsal.
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD :nevim:
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří ;)

Asi chce někde získat další dávky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:32
@Tereza1986 píše:
To jde takhle na fofr někoho vyhodit z bytu? Podle mně o tom museli vědět dřív..

Bohužel bydlela jsme v domě od stejného majitele a je to prase…ano mají ve smlouvě že je může okamžitě vystěhovat a taky tak udělal já tu výpověď viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:33

@dsšarlota no před chvílí jsi psala, že je posílají matce. A taky že je vyhodili 5.2. to sis tihla prachy na svůj účet vyřídit poměrně rychle :think:

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:33
@dendule4 píše:
a ona doted mateřskou a přídavky nebrala, že jí to přijde až v březnu?

měla špatně podané papíry…takže se to pozastavilo…a dostane je zpětně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:34

@dsšarlota mmch kdyý je pán na nemocenské, tak mu peníze chodí ne?

• Citovat
  • Upravit
30408
9.2.14 21:35

Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout“ jsou směšné.

Příspěvek upraven 09.02.14 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:36
@dsšarlota píše:
měla špatně podané papíry…takže se to pozastavilo…a dostane je zpětně

to se mi nezdá! jak špatně napsané papíry? vždyt to na té sociálce kontrolují! jí nechodila mateřská a ona to neřešila jo?…hele nevím, já bych od toho dala ruce pryč, chápu, že je ti líto dětí, ale jediná možnost je si někde půjčit a to je cesta do pekel, zvlášt když máš nemocnou dcerku, mysli hlavně na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:36

sophinka1

Naštěstí se dá vše vyřídit v jeden den víš? pokud s tím matka souhlasí a ona souhlasila nic jiného jí nezbývalo jasně nepřekvapilo by mě kdyby jsis ted myslela že jsem se chtěla obohatit :-D to by jsme si fakt pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:37
@dsšarlota píše:
Naštěstí se dá vše vyřídit v jeden den víš? pokud s tím matka souhlasí a ona souhlasila nic jiného jí nezbývalo jasně nepřekvapilo by mě kdyby jsis ted myslela že jsem se chtěla obohatit :-D to by jsme si fakt pomohla

tak to je udivující, že když stihla přepsat ti děti i peníze, o kterých jsi psal, že přijdou matce, že si i nezažádala o ten azylák :think: to je totiž hodinka práce ;)

• Citovat
  • Upravit
6836
9.2.14 21:38
@hanka.br. píše:
Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout jsou směšné.“

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:39
@hanka.br. píše:
Zakladatelko - takže ty sis vzala na starost tři děti a jejich mámu a nemáš na to peníze. A to jsi nevěděla před tím, než jsi jim slíbila, že se o ně postaráš? Situaci matky dětí nehodnotím, ale řeči typu „Každý může takhle dopadnout jsou směšné.“

já oznámila že si je k sobě vezmu ale ze svého platu to neutánhnu na což mi sociální pracovnice řekla že přijdou tento týden peníze na děti a z toho se jim koupí vše potřebné, to je však jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:40
@Tereza1986 píše:
Asi chce někde získat další dávky :nevim:

no já mám takový nepříjemný dojem :think: už jsem ho i psala, že by zakladatelka ocenila nějakou tu korunu odsud

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:40
@sophinka1 píše:
tak to je udivující, že když stihla přepsat ti děti i peníze, o kterých jsi psal, že přijdou matce, že si i nezažádala o ten azylák :think: to je totiž hodinka práce ;)

NECHCE JÍT BEZ NĚJ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:41
@dsšarlota píše:
NECHCE JÍT BEZ NĚJ!!!

no a co? o azylák snad zažádat mohla ne? :think: když je tatík na nemocenské, tak má nějaké peníze ne? nebo taky něco blbě vyplnil?

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:42
@sophinka1 píše:
no já mám takový nepříjemný dojem :think: už jsem ho i psala, že by zakladatelka ocenila nějakou tu korunu odsud

Ne zajímalo mě zda je nějaká organizace která by mi poradila co stím já si ty děti nechám pokud se o ně nedokáží postarat, ale nikdo mi neřekl že se toto stane…bohužel i já mám své finančnípovinosti a kdyby jsem toto čekala mělaby jsem rezervu větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat