Poradna duly
Jana Čurdová
No…ja mam mimiska vlevo dole v deloze.....Rikal, ze pokud bude vse O.K tak to nevadí…ale vydesil me, ze není uprostřed ![]()
Máme to celé divné.....špinění, hematom, stáří neodpovídá…a ještě je vlevo dole…ach jo
radíku co blázníš?? hematom má pár desítek procent těhotných holčin!!
to kde se vajíčko u:,–(í prostě neovlivníš a vůbec to nevadí, většinou se u:,–(í nahoře v děloze, někdo (jako já) ho má fakt uprostřed a někdo dolejc, ježiš to přeci vůbec neovlivňuje žádný funkce nebo růst nebo cokoliv jinýho!!!!!!!! klííídeeeek
uvidíš že vše bude v pořádku, neplaš, to se fazolce určo nelíbí ![]()
RADIK - co to blemtáš, hematom si prece psala, ze MUDr. zamítla tuto verzi, ne? Spineni prestalo, ne? Vlevo dole, no boože.. je tam ne? Drzi se zuby nehty, ne? Tak co bys este ktela ![]()
Bud ráda ze nemás drbku jak já tuhle a krece.
A rodit máme spolu (pokud nebudu na ty vánoce teda, hehe),t ak koukej doject do brna, prece tam nebudu na pokoji s cizejma babama ![]()
já neplaším…včera mě uklidnila Dr v COPu…jenom uz se fakt nemuzu dockat 6.9 az ho uvidim a doufam, ze bude vse O.K
Taky mi začíná 28.8 práce…vůbec se mi tam nechce. To bude rodeo......rozcilovani s deckama .-)
radik ty pracuješ s dětma?
jako ve škole? jůůůůůůůůva no to si užiješ teda.......
fakt buď v klídku, to usazení mimíska nic neznamená.......jojo držím pěstičky aby tam příště už ten ošklivej hematom nebyl a byl tam jen zdravej krásnej mimísek;-)))
Ne…Mudr. zamítla dvojčata…hematom tam mam.......spatne si cetla ![]()
DaJi, tak Ty už jsi viděla bublinku? no to je super!!!
eště týden a je tam mrně.. kdy jdeš zase na kontrolu?
radiku, neblbni, v klidu.. teď si užijte to slavnostní ohlášení, to musí být suprovní pocit:)))
RADIK - no jo, ty seš úča, vid? chi
to já se dostala letos na vejsku, tak nevim co s tim, musim na studijni, at mi to nak vodlozijou vo rok, prece se v lednu na zkouskovým nebudu nervovat.
no…jsem úča…mám z toho šoufl už teď.....Mám speciální třídu. Poruchy chování a dyslektiky. takže to bude maso ![]()
jojo žabžo, další KO je příští týden (tohle bylo neoficiální u kamarádky
), to už bude u mýho gyndr. ultrazvuk tam má ale nevím jestli normální nebo ten vaginální
uvidíme co tam najde ![]()
radíku no však
s těma dětma to je hustý…nepřemýšlíš o tom zůstat doma na mateřský? stejně je nedoučíš ten celý školní rok?! ![]()
Přemejšlím…jsem i po konizaci, tak by to nebyl problem zustat doma.....ale my jsme se zadluzuli a dostavujeme barak. Kazda kacka se hodi…takze kdyz to pujde…budu učit co nejdyl. Samozrejme, ze kdyby melo byt neco spatne…hned jdu domu
Kdyz to pujde O.K - mam v planu ucit do ledna a pak si vezmu dovolenou a pak hned materska od brezna…takze super.
RADIK - co je to konizace?
Fiiiha, taky dostavujem barák a kazdá káčé je třeba, vím o čem mluviš ![]()
Musím do ledna-unora, to doplatim náký dluhy a pak ááádijéééé.
Jo a ten můj doma mi naridil, ze nesmim rodit pred 1/4, at prej chytnu to vyšší porodné
![]()
hmm radíku no jasný…ale 69% z platu které bys měla na nemocenský taky nejsou k zahození…já uvidím co a jak, rizikové zaměstnání nemám vůbec, jsem v kanclu takže pohoda, akorát že dojíždím takže až bude sníh a led na silnicích a s rostoucím bříškem..to si pak asi nelajznu…loni v zimě to pro mě byla zkouška.....parádní smyky a fakt hustý ježdění…takže to letos s bříškem fakt nechci zažívat…tak asi až tohle nastane tak zůstanu doma. je jasný že penízky se hoděj vždycky, ale riskovat nebudu…