Poradna duly
Jana Čurdová
Vsechny zdravim!
Tak jsem vratila z pokecu s kamaradkou z gymplu! Musim toho vyuzit, dokud je jeste cas!
Stihala jsem trochu docitat a zacinate me desit s tim, jak se to zacina kratit a jak pravdepodobnost porodu stoupa
Ale uz se s tim nejak zacinam smirovat
Ale ten strach ci nejistota, jak se zachovat az to bude prichazet, kdy odjet o porodnice, atd. se asi bude zvysovat… Ale zaroven se uz zacinam na prcka fakt tesit, coz je u me posun, pac to vsechno pro me zatim bylo jako vzdalena budoucnost ![]()
Jo a uz mam domluvenou doktorku pro prcka, tak dalsi starost odpadla ![]()
Holky, bych nam prala, at to vydrzime kazda aspon do 36.tt, ale uz se tesim na ty zpravy z porodnice ![]()
Evelín neříkej do 36.týdne,prosím tě!
Super,že máš doktorku!
Ryntyntyn mě právě v sedě to moc nejde,vím,že už jsem to kdysi zkoušela.Dneska toho asi moc nevyžehlím,to bych nepřežila ![]()
Jinak mi přijde,že když něco intenzivně dělám,tak mám to břicho jak šutr pořád ![]()
Dali jsme si s Jířou obídek a zákusek(já fidorku,Jířa čokoládku) a jdeme do postele siestovat…hlavně když si lehnu…uuuuffff
No Adel, ono to nekdy prijit musi a uz je to pro nektere vazne za par
A myslim, ze je super, ze se nasi prckove zatim tak hezky drzi v brisku, jsou takovi disciplinovani ![]()
Jinak to zehleni je pro me taky cim dal vetsi zahul. Bricho mi pak taky trochu stavkuje! Jo a stava se vam, ze mate bricho nakrivo? Mne se obcas mimis tak nejak divne vybouli, ze mam z toho krivy bricho ![]()
Už nám teče voda
Hurááááááááá. Hned jsem dala prát prádlo, což jsme plánovala od rána ![]()
Mě doktorka změnila magnézko na 2 ráno, 2 v poledne, 2 večer - kvůli tomu skákání o berlích. Ale vzhledem k tomu, že už neskáču
, tak ho jím míň a asi brzo přestanu.
Ryntyntyn , super, že máš domluvenou autosedačku ![]()
Evelín , já bych taky raději o trochu déle než jen do 36tt
. Pár dalších týdnů na úklid a opravy by se nám určitě hodilo
![]()
Zebruš : Mluvíš mi z duše…taky beru v rámci přestavby pár týdnů navíc
Ale už to vidím, určitě budu přenášet a budu mít do konce dubna o zábavu s bříškem vystaráno ![]()
Evelín: Super, že máš doktorku! Já jsem si už taky volala a naštěstí přibírají nový prďousky!!! Takže to jdeme v pátek k dr. omrknout co a jak ![]()
Jinak bříško na křivo mívám taky…malý je v tom docela aktivní
Hlavně se mu líbí, když dělá boule ![]()
Adél: Příjemné siestováníčko
Jdu poklidit kuchyň po smaženém výbuchu a taky si hodín nožky hore! ![]()
Evelíno - tak břicho nakřivo mívám občas (docela často) taky…mimiš se tam vždycky nějak zavrtí, tak snad je to normální. ![]()
Docela dlouho jsem tu teď nebyla, takže jsem se snažila všechno dočíst, je toho fakt hodně, jste opravdu spisovatelky. ![]()
Všem marodům přeju, ať jsou brzo fit!
Chystám se o víkendu na praní miminkovských věciček, horší to pak bude s tím žehlením, vůbec se mi do toho poslední dobou nechce (obzvlášť manželovy košile do práce jsou děs
).
Příští týden jdu v pátek naposledy do práce a pak už mateřská - musím říct, že už se docela těším, i když v práci jsou všichni fajn, ale přece jenom cítím, že už by to chtěla trochu zvolnit… ![]()
Evelíno - tak břicho nakřivo mívám občas (docela často) taky…mimiš se tam vždycky nějak zavrtí, tak snad je to normální. ![]()
Docela dlouho jsem tu teď nebyla, takže jsem se snažila všechno dočíst, je toho fakt hodně, jste opravdu spisovatelky. ![]()
Všem marodům přeju, ať jsou brzo fit!
Chystám se o víkendu na praní miminkovských věciček, horší to pak bude s tím žehlením, vůbec se mi do toho poslední dobou nechce (obzvlášť manželovy košile do práce jsou děs
).
Příští týden jdu v pátek naposledy do práce a pak už mateřská - musím říct, že už se docela těším, i když v práci jsou všichni fajn, ale přece jenom cítím, že už by to chtěla trochu zvolnit… ![]()
No tak koukám, že se mi to odeslalo hned dvakrát, to jsem ale „šikovná“ ![]()
Tak to se omlouvám…
Tak Jiřulka spinká,trošku jsem si poležela a jdu to tady trochu pofackovat,všude se válej hračky ![]()
Břicho nakřivo taky mívám,je to legrace. ![]()
Jak jsem se dočetla,že mimi se bude teď méně hýbat,jak má málo místa,tak mě se teda nezdá,spíš se mrská pořád dost ![]()
Janusa ať už jsi doma! ![]()
Zebro super,že už teče voda,já to úplně nesnášim,nás čeká v létě výpadek asi 14 dní-odstávka,no to bude něco.Vloni nám to vyšlo na dovču,tak uvidíme.. ![]()
Januso, to mame nastup na materskou asi ve stejnej cas. Akorat, ze ja to jao studentka zase az tak nepocitim ![]()
Nas prcek mi v brise obcas dela uz peknej bugr a snazi se mi ukazat asi vsechny koncetiny, jak uz je ma veliky! Jsem vazne zvedava, jaky bude ![]()
Zebrus, tak to je fajn, ze uz voda tece. Si pak clovek uvedomi, jak ji vlastne hrozne potrebuje…
Ryntyntyn, ty se tam jdes rovnou podivat? To mas dobry. Ja jsem tam volala a pry si pak staci zavolat po navratu z porodnice a doktorka pak prijde k nam domu na tu prvni poporodni kontrolu.
Jinak holky, jestli to budete chtit rozjet tak brzo jako „brezen“, tak uz toho casu vazne moc nezbyva ![]()
Preju vsem hezky odpocivani!!! Ja asi vyrazim do knihovny…
Adel, se porad divam na tvuj metrik a jsem z tech dnu nejaka zmatena
Neni 72 nejak moc?
Zebruš, teda napsat hned v úvodu že už ti teče voda je pro nezasvěcence docela šok!
Musela jsem se vrátit zpátky a zjistit o kterou že vodu se tu jedná! ![]()
Jinak všechny zdravim a hlásim stav klidu, čili zdá se že je po všem. Dneska jsem se byla mrknout s Jůřou ve školce, jeho paní učitelka zrovna slavila narozeniny, tak jsem hned vyfásla tři chlebíčky a dortík - super po třídenní dietě, ale cítím se v pohodě.
Zítra razim k upírovi na gyndu - to zas bude hektolitrů krve, ale těší mě, že je to naposled. Pak už do mě snad nikdo píchat nebude.
Jen doufám, že se ta viróza nějak neodrazí ve výsledcích, snad ne.
Adélko mě to taky zprvu špatně počítalo, protože jsem při tvorbě metříku nevymazala údaje o početí. Takže jedině předělat!
Ačkoliv na těch pár dnů už je to fuk a pak si tam stějně hodíš metřík mimouška Vítka, ne?!
Lucy tak to jsem ráda,že už je vám lépe!
Ten metřík mě nechává v klidu,však vím dobře,kolik je to dní…a máš pravdu,pak udělám nový!No to je tedy představa!
Holky je to vůbec možný,že už jsme tak daleko? ![]()
Ještě jsem se chtěla optat,jestli ten Vaniš zabírá na skvrny,nebo je to kec.Některé ty vyprané věcičky jsou zahnědlé,jak se mimi pokakalo,tak jestli to mám zkusit vyprat znova…