Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
5.3.08 09:03

Katy já vybírala co je nejblíž,což je asi Bulovka,ale zas to okolí Pavláku jsem znala líp než tu Bulovku,teď už bych asi šla tam.Jinak je všude nějaké pro a proti…
S těma plenama mě teda štvou,to aby mi pak manžel přivezl celej balík…ty látkovky mě nelákaj,obzvlášť ze začátku.A nevíš co vložky? Ty budou k dispozici,ale mám dojem,že na netu píšou,že jo…

Holky co vůbec máte připravené za hadříky? já spoustu dupaček a bodýček,nějaké kabátky na ven a kalhoty a tak…nějak moc nevím…
Taky jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte nějakou levnější osvědčenou značku vložek,abych si nakoupila do zásoby na doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 09:04

Katy , super, moc díky. Jsem ráda, že to nemusím prát znovu. Mě se to zdá na 60° moc, nechtěla jsem to hned zničit :?

Já mám rukavičky jedny, takový starší, co jsem dostala od sestry, tak si možná budu muset ještě jedny dokoupit. Ale čepiček mám asi dost, vždycky se mi nějaká líbila, tak jsem ji koupila a nakonec jich mám nějak moc podobných :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 09:15

Adel , já mám asi nejvíc bodýček a overalů. Dupaček jen pár, co jsem dostala od sestry. Snad mi to bude stačit. Mám i nějaká trička, ale ty asi moc nevyužiju a nějaké kalhoty a kabátky. Stejně asi nevyužiju většinu, ale když jsem to kupovala, tak jsem neměla ani tušení, co takové mimi nosí - něco jsem kupovala už dávno :oops: :roll:

Kolik si tak berete těch vložek do porodnice? Taky nám asi do začátku nějaké dají, ale ne všechny.
Aduš, já mám ty porodnický vložky Hartman z lékárny, jiný mě nenabídli, tak vůbec nevím jaký jiný existují :oops: . Akorád mě trochu zaráží, že se na nich píše „mini“, já bych raději nějaký „maxi“, aby neprotekly :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.3.08 09:20

Ahojky :D

Evelínka- náš Drobec tiež vytvára na mojom bruchu rôzne umelecké diela.Pár krát to už dokonca vyzeralo,žže sa pretlačí von cem moju kožu nad pupkom,normálne mal vystrčenú celú hlavičku,bol to poriadny kopec.No,keď som ho pohladkala,zachvíľu sa vrátil na miesto.Asi sa chcel pomaznať.

Ryntyntyn- gratulujem k autosedačke,dúfam,že budeš spokojná,už aby bola doma,že?

Zebruška- tiež som v prvom momente dostala šok s tej Tvojej tečúcej vody.Až potom mi došlo,že píšeš o vode z vodovodu.

Adel32- Tak mne Vanish tiež moc nezabral na staršie detské vecičky,asi je skôr na čerstvé škvrny.

Haňule- prajem skoré uzdravenie,veľa síl do boja s bacilmi!!!

LucyH- tiež mám tých chĺpkov nejako viac,to asi tie hormóny.
A Tebe Haňule závidim ten bezchĺpkový imidž,to by som brala aj ja a nie to neustale holenie,to je riadna otrava a ešte aj po pamäti.

Katy1- no tak ten kurz bol fakt desný,teda skôr tá „milá“ sestrička.Tiež sa mi stalo,keď som bola teraz v nemocke,že som išla na meranie CTG a keď som si ľahla zistila som,že postel je úplne rovná,tak som sestričku poprosila,či mi môže zdvihnúť postel pod hlavou,lebo na takej rovnej ma desne bolí chrbát.Sestrička hneď na mňa s krikom vyletela,že čo si myslím,že či to ona bude stále dávať hore,dolu,že všetky tehotné len vymýšlajú a bla bla bla.Tak som bola zaskočená,že som jej ani nič nepovedala,len som si pomyslela,že to snáď tých 30minut vydržím.No a za dve minútky sa vrátila,zdvihla mi postel pod hlavov a bola milá a dokonca sa so mnou porozprávala.Tak nechápem,aká náladová bola.Môžno jej len niečo práve :,-(lo na nos.

Zebrička- ja som tiež prala vecičky na 40 stupňoch,na 60 by som sa to bala oprať,že to zničím.

Tak zatiaľ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.3.08 09:43

Zebro tak já jsem si právě žádný nekoupila,protože je tam normálně měli k dispozici po celou dobu.Ale jak to tak sleduju,tak si aspoň nějaký koupím.Ale myslela jsem na potom na doma,nějaký normální…v uvozovkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.3.08 09:58

Preji krasny den!

Ja mela dnes takove zivejsi probuzeni, pac na me asi 3× zvonili sousedi, ze jim nejede elektrina, tak jsem musela byt probuzena v cuku letu :D

Katy, to by me nastvalo takovy kurz, kolik jste za neho museli prosimte zaplatit? Ten nas stal 360 kc i s prohlidkou salu, ale por. asistentka teda prisla presne a rekla vse, co jsme potrebovali vedet… Tak snad alespon pristup pri porodu bude lepsi :wink:

Wenee, to je hezky, ze se prcek chtela pomazlit, to me jeste nenapadlo :D

Veci na mimise jsem prala myslim taky na 40, navic to na nekterych bylo i napsano. Akorat sem nevedela, s cim vyprat bilomodry veci, tak jsem je dala k modrym a mam to ted trochu zabarveny, ale zase jsem se bala to dat k bilym, abych pak vse nemela do modra :roll: Jak jste to praly vy?

Pliny a vlozky si do porodnice musime vzit svoje, coz mi docela vyhovuje. A taky mam ty porodnicky vlozky a bud si je pak jeste dokoupim nebo si koupim nejake tluste „normalni“ (mozna bych zkusila znacku Naturelu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.3.08 10:03

Ahoj, tak u Apolináře jsou k dispozici vložky po celou dobu, takvý ty síťky, ale já jsme byla s nima spokojená. Na doma jsem si koupila taky ty hartmann, jiný mi taky nenabídli, ale mám je vyzkoušené z minula a jsou fajn. Noční košile tam taky jsou k dispozici, vřele doporučuji pokud budou i u vás k dispozici, tak toho využijte, ušetříte svoje domácí a můžete mi věřit, že „nehody jsou na denním pořádku.
Jo a ještě jsem si vzpomněla na ty kalhotky na jedno použití, mám vyzkoušený ty "papírový“ i ty síťovaný. Podle mne jsou lepší ty síťky, páč mi přijde, že lépe „dýchají“ v papírových jsem se moc necítila.
Jo a slyšela jsem, že v Podolí jsou volně k dispozici i ty jednorázový kalhotky a vložky do podprsenek (asi nějaké množství na den, ale i tak, mě ty síťk vyšly jedny na 32,–kč) Nosila jsem je ještě chvíli doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 10:06

Evelín - já jsem prala všechno barevné a bílé dohromady a nic se mě nezabarvilo. Jen ty úplně tmavé věci jsem prala zvlášť.

Koupila jsem si na zkoušku jednu krabici bio porodnických vložek, ale stály asi 90Kč, takže fakt jen na zkoušku :roll: . Je jich tam myslím jen 10ks :? . Ale na později si taky asi koupím nějaký levný a veliký :lol:

Teď jsem dopřekládala manžovi instrukce k porodu :lol: - jak mám dýchat a tak. Snad to trochu pomůže, až budu panikařit a zapomenu dýchat :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.3.08 10:10

Zebrus, tak pak mozna bude neco na tom, ze Lovela zapira :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 10:13

Já mám poslední dobou pořád hroznou žízeň, ale když se po ránu hodně napiju, tak se mě udělá zle od žaludku :roll: Ach jo, pořád něco :roll: :lol:
Ale na to jak piju, nechodím až tak moc na záchod 8O

Pijete teď taky víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 10:15

Evelín , já jsme většinu prala v Batoleti gelu, ale něco i v Lovele gelu na barevné. Teď zrovna peru věci, co poslala babička a nechtělo se mi to rozdělovat, tak uvidíme, jestli se to obarví :roll: - peru to v té Lovele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.3.08 10:26

Zebrus, ja mam zizen hlavne vecer,v noci a rano. Ale u me je to asi i tim, ze mam na noc rovnatka a po tech mam vdycky uplne vyschlo v krku, tak se kvuli tomu i budim a odpovida tomu tedy i me chozeni na zachod :D

Tak pak napis, jak pradlo dopadlo. Jinak ja si koupila jen gel na bile a pak i na barevne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.3.08 10:31

Ahoj, ja jsem prala v persilu sensitiv a vše OK, dokonce starší věci, co byly takové zaprané a sem tam nějaký ten flíček se vyčistily a fleky zmizely :D :lol:

Koupila jsemsi na zkoušku jen malé balení a koupím velké. Lovelu jsem nekupovala proto, protože jak se tady nedávno psalo, tak mi moc nevoněla. Vanish vypere bezvadně čerstvé skvrny, ale ty starší nic moc. Neslyšela jsem, že by lovela zapírala, ale je to možné, už mi pár kamarádek říkalo, že jim to přijde, ale nevím, nemám vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.3.08 10:51

Katy ten persil sensitiv mam taky, v tom peru veci pro nas s manzelem, tak pak ho mozna vyzkousim i na prcka…S vuni lovely problem nemam, hlavne aby prala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.08 11:40

Tak Evelín , nic se mě neobarvilo a to tam byli věci od bílé po tmavě modrou. Ale nebylo to nové. Možná ses jen trefila do nějaké věci, která je nová a pouští :nevim:

V Persilu jsme taky prali naše věci, ale teď kupujeme Bonux, je levnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital