Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky a vítám Evu!
Nám naštěstí dneska plavání odpadlo,tak jsem taky ráda,byli jsme se s Jířou projít a nakrmit kačeny a je klid.Taky mi to druhé těhu přijde horší,při prvním jsem nešpinila a bylo to víc v klidu..co se dá dělat.Návštěvy a tak jsem omezila,ale jak zas člověk nikam nevyráží,tak mu to nepřidá na náladě..Ale naštěstí se mi od včera nálada zlepšila a dneska mám od manži slíbené,až pojede z práce,že mi koupí něco v kfc,tak bude velká a zdravá mňamka ![]()
jeee, hani tak to verim, taky bych sla nakupovat, ale strach je zatim silnejsi
tak asi jeste chvilu pockam.
ja zatim byla na nakupu ohledne tehu jenom jednou - koupila jsem si na zkousku ze zvedavosti jedny takove ty prodlouzene kalhotky co sahaji az pod prsa a je to teda sranda. bylo to takove zvlastni, kdyz jsem je mela poprve, hlavne bez poradnyho briska kdyz to nema pomale na cem drzet! ![]()
jestli jsem byla na projasneni sije ani nevim. nevim totiz jak by to vysetreni ma vypadat. ten dr. co me vysetroval akurat asi pul minuty koukal na ultrazvuk a pak rekl ze pozoroval okoli nosu a temene, protoze pri podezreni na postizeni DS to deti maji takove napuchle a pry vse OK. jestli je to vse co k tomu patri to nevim …
Adel mě vzal přítel do KFC včera
Užila jsem si to, konečně můžu jíst i když dnes je mi zase po obědě …ble. Ale cítím, že to ustupuje, celkově se cítím líp.
Jeno určitě Ti dělal i to projasnění a na nosní kůstku koukají kvůli DS. Moc Ti přeju, že to máš za sebou a vše je o.k. To je ta nejlepší zpráva.
Jinak holky kdybych věděla co to naše mimčo bude, tak bych se asi neudržela a nakupovala jak divá. Ale už od mrněte je to buď zelený nebo růžový a nechci mít zase vše v neutrální bílé nebo hnědé. To je jediná záchrana asi bych jinak fakt už nakupovala a přítel taky.
Jinak jsme byli i omrknout kočárky. Výběr velký ale kamarádka mě upozorňovala, že některé vůbec neprochází testem na bezpečnost, takže to ještě omrknu na netu. nechceme ale nic strašně drahého. Tak do 10-12tis. max. Ale na to je čas, domluvili jsme se, že si ho vybereme a přítel ho zajede koupit až budu v porodnici ![]()
ryntyntynko, taky beru mamavit. a chtela jsem se zeptat na ty vitaminy materna jak o nich psalas. teda, predpokladam ze jsou to vitaminy…
vubec je neznam a ani o nich neuvazuju, jen se chci zeptat co je na nich spatneho abych se pripadne vyvarovala, v tehu je kazda info dobra ![]()
Haňule my kočár kupovat nebudem,máme po Jířovi sporťák X-Lander a koupíme jen hlubokou boudu.Jinak na oblečení je čas,něco už máme a hlavně Jířa je v říjnu,tak nevím,co kupovat na ten duben..může ještě mrznout,nebo už se bude dělat pěkně.. ![]()
A holky necháte si říct co to bude?
Jeno co vím,tak po Materně právě jsou ti cvaldové ![]()
Čauky děvčata
, zdravím Evču ![]()
Jeni, Materna je doplňující výrobek jako Mamavit a přesně jak říkala Adel, tak se po nich rodí děti s vyšší porodní váhou
…tý jo, odrodit čtyř a více kilové mimčo ![]()
Já jsem se už holky neudržela a už jsem nakoupila pár hadříčků na mimísko
…jsem strašná, ale nějak to nejde udržet na uzdě
…hlavně, když vidím ty roztomilé hadříky. Na pověry nedáme a kočárek chceme kupovat až někdy v únoru??
KFC-čko jsem měla taky ráda, ale co ho postavili u nás v Liberci, tak jsem se ho nějak přejedla a vždycky, když tam jdeme s mužem, tak se spojojím s hranolkama a s tím fajnovým zelným salátkem, mňam ![]()
joj, cvaldu ne, znama mela mimiska 4,3 kg a rodila pres 11 hodin. dalsi mela 2,5 kg a pry za 2 hodky odrodila ..... doufam ze budu mit take takove stesti. i kdyz, brala bych mimisko tak kolem 2,8 kg. 2,5 kg mi prijde prece jen malo ...... ale na porod skvele!! ![]()
no my jsme povercivi co se tyce kocarku takze budem taky tedka jen vybirat a na nakup vyslu manzilka az kdyz ja budu v porodnici s malym drobeckem. a uuuuurco si nechame rict co cekame, jsme zvedavi ![]()
No jak vás tak čtu,tak asi půjdu taky něco koupit pěkného.Ale možná počkám,jak dopadnou ty tripl testy…
Tak jsem měla kukuřici a filet a kousek twistra a můžem vyrazit na písek ![]()
Holky jsem ráda,že vás mám ![]()
No, ideální je kolem tří kil, spíš lehce pod
, ale nevím s tou délkou porodu, kamarádka rodila okolo jedenácti hodin a to měl maličký porodní váhu 2.6 kilo
a navíc museli zůstat o den dýl v porodnici, že měl při porodu tak míň ![]()
My si taky chceme nechat říct pohlaví, nevydržíme to až do konce
A co by jste radši chtěli?? Mě je to jedno, hlavně ať je mimísko zdravounké ![]()
Nám je to taky jedno,hlavně když všechno dobře dopadne.Samozřejmě bychom chtěli holčičku,aby byl páreček,ale stejně s tím těžko něco naděláme.Holčička by byla Anežka ![]()
My čekáme první… Už jsme taky stihli vybrat jména
Pro holčičku Sárinka( to se mi líbilo vždycky
, ale kámoška říká, že je to jak na psa…ale ona mě stejnak jenom zlobí
) No, a na chlapečkovi jsem se nemohli shodnout…manželko chtěl, aby se jmenoval syn po něm a to jsem tvrdě zavrhla
, takže to nakonec bude Dominik ![]()
Jo, a copak děláte za profese, holky, když zrovna nejste na mateřské? ![]()
No my máme Jirku a manža je taky Jirka ![]()
Jinak jsem dělala v kanclu operátorku na telefonu,příjem objednávek,počítač a tak,vopruz
Ale to už je dáááávno ![]()
Prosím tě Ryntyntyno,když si vytvořím ten metřík,jak ho sem dostanu?Dík
Ahojte mamulky tehulky, prosím, mohla by som sa k vám pridať? Som aj na modrom konovi, ale nejak sa tam dá ťažko vyznať a tu to vyzerá tak útulne. Jannka mi napísala, ako je tu dobre, ale krvacala som, tak som vkuse ležala. Aj teraz som pri noťasi.
Pekný večer ![]()
Ahoj Zulok, vítej ![]()
Nevím sice co je to ten modrý kůň, ale tady se ti bude určitě líbit ![]()
My jsme oba s přítelem měli 3,30kg, tak si myslím, že by to naše malé mohlo být taky kolem 3kil ![]()
Jinak přítel nechce vědět co to bude a zakázal to i mě. Nesmím si to nechat říct ale holky já to nevydržím a říct si to nechám … ![]()
Jinak jsme se schodli na Terezce a Matějovi. Sárinka se mi líbí taky ale … bylo mi od přítele jasně řečeno NE. A chlapečka jsem chtěla po přítelovi - Martin ale taky bylo zamítnuto, takže Terinka a Maťko
vítězí.
Na kočárek jsme taky pověrčivý, takže až po porodu ale věcičky už asi budu po další kontrole kupovat aby toho nebylo pak tolik ale nejvíc toho nakoupím až budu vědět co to je ![]()