Poradna duly
Jana Čurdová
no to se určitě poptej i jiných doktorů,to ti schvaluji,protože co doktor to jiný názor.Já čekám druhé,tak snad to dobře dopadne,ještě nemám ani těhu průkazku tu dostanu až příště,budeli to vše v pořádku,mám docela strach
Jinak mně nelezeš vůbec na nervy,jsem ráda,že si s někým můžu pokecat
a navíc vidíš,že tu ještě nikdo není ![]()
ja som zase papkala a telefonovala s kamoskou. neboj ostatne mamky sa este pridaju!!! ![]()
ja teda preukaz mam ale este tam nic nie je, zatial mi len raz brali krv, a ked som mala ist na druhu prehliadku v 12tt tak mi rano zacalo to krvacanie. a to som myslela ze mi konecne spravia fotecku
ale snad na druhy tyzden uz nie co budem mat!!!! dufam ![]()
co vám uvařily dobrého v nemocnici?A neviděla si miminko aspoň na ultrazvuku?Příště aspoň bude mimi větší a bude lepší vidět
,v kolikátém si ted týdnu?
nevaria tu az tak hrozne, ale na veceru bol ryzovy nakyp a ten ja nemusim, tak som si dala celozrnu zemlu so syrom a potom jablko a piskoty a mozno este zpucujem aj jogurt.
videla som to malinke len tak trosku, lebo primar mal monitor obrateny na seba, ale potom ho trosku pootocil, tak som tam nazerala. som v 14tt. myslim ze ten tickerik by mal byt v poriadku.
no rýžový nákyp taky nemusím
a ten jogurt si dej ať má miminko sílu,já si taky ještě něco dám jelikož mám zase hlad
a toho metříku jsem si nějak nevšimla
to bude tím že neumím anglicku
No pro dnešek končím jdu na ty četnické humoresky
,tak se zase ukaž
Dobrou noc
![]()
Ahojky holky, ještě je u mě asi brzo, ale dvoučárkový test už vlastním a termín je pro mě zatím překvápko. Ale spíš to vychází na začátek května, tak uvidíme. Vaše diskuze ji mi zatím nejblíž, tak se přifařim, ju?
Ahoj LucyH, ono se nas bude schazet vic s hranicnimi terminy, kazdopadne vitej.
My si uzivame lenive rano, me se nic nechce, jenze mlade prudi, tak vyrazime do mesta na prochazku, a uvidime se asi v pondeli.
Pekny vikend
U nás je to obdobné, ale zaměstnáme taťku a já jdu něco uklohnit k obídku. Tak zatím pa a užijte si procházku
Ahoj Lucy,já taky nemám ještě termín od doktora,třeba na konec taky budu květen,ale to je fuk,klidně buď tady s náma ať se rozrůstáme ![]()
Mockrát díky, bylo to pěkné překvápko. sice jsme mimíska s manžílkem plánovali, ale že to půjde hned první měsíc, to bych nečekala, tak jsem hrozně ráda.
A co na to vlastně vaše rodinky, my se to rozhodli tajit co nejdéle a pokud nebudu nějak dramaticky přibírat, tak bychom chtěli rodině nadělit pěkný dárek pod stromeček. (i když myslim si, že mamka to stejně pozná!)
Lucy,taky jsme to plánovali,taky nám to vyšlo na poprvé a taky bych chtěla ještě počkat než to řeknem rodině,aspoň tak do třetího měsíce,pak už to na mně určitě půjde poznat,no uvidíme jak se to vše vyvine ![]()
Teď zrovna počítám, kolikátého se narodil ten tvůj Jakoubek, moje je to taky druhé, Jurášek je 5.1.05, takže jsou kluci skoro nastejno. ![]()